Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 541
  • 390
  •   1
Отговори
# 285
Изгледах видео ревюто на Тутека.Показват широчина на седалката 31см,а на коша за новородено 35 см.E,къде е логиката??
Аз бих взела Лупото без да се замислям. Peace

# 286
  • София
И аз! Тутек-ът е много тромав.

# 287
Същият механизъм за изправяне на колелата ги имат и Bebetto, който аз също оцених по-късно. Те също са полски и с надуваеми гуми, като вариант.

# 288
Съседката ми има Тутек, а аз - Лупо, държим ги в стаичка на партера. Лошо ми става, ако трябва да вадя нейната, изключително трудно завива, много е неманеврена  ooooh! Или аз съм се разглезила от лекотата, с която се управлява Лупо-то, не знам  Simple Smile

# 289
Здравейте отново,

Ходих в Raya Toys и видях Tutek Trido, той е същия като Grander, само че от еко кожа, хареса ми доста, единствено ме притеснява че споменахте проблем с колелетата, там имаше две бройки, и на едната не и работеше спитачката. Иначе обръщането на кошовете ми се стори много лесно.

Преди малко се върнах от Магазин Espiro, видях Lupo Comfort и Enzo Evo.
Страхотни колички, много ми харесаха и двете. Сега съм раздвоен и все още не мога да избера.
В Lupo-то ми хареса много че се обръща летния кош, и колелетата са по високи.
В Enzo-то ми хареса, че летния кош е по-широк, степенката за краченцата е сложена върху рамата и детето ще може да се качва по нея в количката, както и регулируемите амортисьори.

Моля ако можете да ме посъветвате коя от двете е по-добрия избор, аз съм много раздвоен.

Благодаря предварително.

# 290
  • София
Аз съм фенка на Лупото. Определено.

# 291
Още един глас за Lupoто,нищо че съм с две на Espiro.
Ако майчето е нисичка Lupoто ще и дойде висока и тогава минаваш на вариант Enzo Evo Peace!

# 292
Аз, като потребител на Ево, мога да споделя, че за мен обръщането е безмислено, но ако трябваше наново да избирам, нямаше да избера седалка с "безброй повдигания", т.е. с ремък. Много ми е неудобно. Багажникът, когато бебето спи, ми е почти недостъпен и сенникът е плитък. Това ще са нещата, на които бих обърнала внимание, ако трябваше да избирам сега. Но пак щях да държа на хубавите гуми. Ползвам и една лятна количка и разликата е фрапираща. Дълбокият сенник съм решила с допълнителен закупен универсален сенник.

# 293
Ами аз заради сенника си избрах Vector Pro,сега зимата с дълбок сенник и покривало за крачета сме ОК  Laughing.
Но нали пък за това е измислен допълнителният сенник,и за него трябва да има клиенти Peace!

# 294
Да, ние при всички положения ще вземем отделен сенник.
Това което ми е интересно е, че Enzo Evo-то е с доста по-широк летен кош, това не е ли по-добре през следвашите зими когато детенцето е облечено по-дебело?

Също така, по-назад в темата някой беше споменал, че Lupo-то е малко по-маневрена, това вярно ли е?

# 295
  • София
Аз бутам Атлантик, но не мисля, че кошът на Ево-то е по-широк от Лупото

# 296
В магази а ги сравнявах, Evo-то е с около 5-7 см по-широка отвътре.

Сега намерих размерите

Enzo Evo: http://strollers-baby.ru/baby/english/index494.html

Baby Design Lupo: http://strollers-baby.ru/baby/english/index505.html

Като в други сайтове пише, че разликата е дори 8 см.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 23:53 от pavkata88

# 297
Да, така е - това е заради възможността на Lupo-то да завърта седалката в двете посоки - към и с гръб на возещия. Това изисква известно отнемане на ширината между рамата, за да има как да се монтира коша.
За това е нужно да обърнеш внимание на това какво е по-важно според теб - размера или тази опция за въртене на коша. Аз за това избрах Enzo Evo, прецених, че ако и да ползвам въртенето на коша ще е за кратко, но реших да има повече ширина.
Факт е, че и двата модела си заслужават. В детайлите е разликата - от там трябва да изходиш. Аз много си харесвам  Enzo Evo-то, но намирам и Lupo-то за страхотна, а и го виждам около себе си и мога да го оценя в ежедневието.
Успех!

# 298
Ние сме с Лупо и съм страшно доволна Simple Smile! Нито ни е тясна, нито пък къса. А това, че коша се върти, е страхотен приоритет. За нас беше страшно полезно и съм си го използвала максимално. Сенника е достатъчно голям и не съм ползвала допълнителен. Страшно маневрена и лека количка. Казвам лека, защото в движение изобщо не се усеща теглото й. Изобщо не е мръднала от както сме я купили. Гумите и амортисьорите са много добри и вози много меко. Може би като единствен недостатък бих истъкнала това, че трудно се пере, т.е дамаската не се сваля и трябва да се пере цялата. Но това да и е проблема Wink.
А и действително няма пълно легнало положение на летният кош, но това, което е като максилно състояние на легналото положение е съвсем прилично и не сме имали никакви проблеми. Даже мисля, че е плюс, тъй като коша е доста дълъг и ми се струва, че ще овисва отпред, ако е съвсем легнало.
Успех с избора  Peace!

# 299
С Лупо Комфорт съм, една от 3-те ми колички  Blush. Проходима, ласна за бутане, удобна на детето, пълно легнало положение. Въртенето на коша го ползвам и до днес. Изключително удобно е. Единствения недостатък на количката е, че като коша е монтиран с лице по посока на движението и коша е пуснат в легнало положение се измества центъра на тежеста и количката се вдига изключително лесно на задни гуми. Който не е свикнал може да объпне детето от раз. 

Общи условия

Активация на акаунт