Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 528
  • 390
  •   1
Отговори
# 300
Относно пълното легнало положение, жената в магазина каза, че е направено с наклон около 10 градуса с цел ако майката не види детето ако повърне да не се задави.
За свиването на количките ми каза че и двете могат да се свият без да се сваля летния кош.

Някъде назад в темата някой беше споменал, че Lupo-то му се струва по-маневрена, някой друг има ли такива наблюдения и как точно се иразява това?

# 301
Относно пълното легнало положение, жената в магазина каза, че е направено с наклон около 10 градуса с цел ако майката не види детето ако повърне да не се задави.
Има логика  Peace! Аз не се бях замисляла.

За маневреност, аз също мога да потвърдя. Количката се бута много леко и завива с лекота. Сестра ми има Екслендер и е направо танк в сравнение с Лупото. Мисля, че ако тествате в магазина как се движи ще установите веднага за какво става въпрос. Има колички, които направо си изискват сила и някакво напрежение, за да бъдат избутани или подвигнати на бордюрите. При Лупото това го няма.

# 302
  • София
Според мен пък тестването в магазина не е много показателно. Там и Бейби дизайн спринт + се бута леко, ама навън...

# 303
Лупото наистина се бута много леко.Лятото я смених за Еспиро Метро и още я пазя,ако се наложи да излизаме в сняг.

# 304
Именно, всички казват, че Lupo-то се бута лесно и е много маневрена, не ме интересува дали и Enzo Evo е толкова маневрена и се бута толкова лесно.
Б магазина ги бутах и двете и не видях разлика,  но все пак в магазина не е много показателно. На мен лично ми харе повече Espiro-то, а на жена ми и хареса повече Lupo-то заради цветовете.
За мен е много важно коя вози по-добре защото живеем на павирана улица и искам да е максимално комфортно както за моето дете така и за майка му, за това ми харесаха и регулиращите амортисьори на Enzo-то Simple Smile

# 305
  • София
За мен няма разлика във возенето. Бутала съм и двете навън.

# 306
И според мен няма да има разлика във возенето Peace!И двете са готини и няма да му друса на бебето докато минавате по паветата.

# 307
Здравейте, рядко пиша по форуми след като сме доволни, но сега искам да похваля Baby Design Lupo Comfort. Много се чудихме, но избрахме нея, и досега с нищо не ни е разочаровала. Ползваме я вече 4 месеца и е страхотна. Няма от какво да се оплачем. Не сме ползвали гаранцията (дано не се налага), затова не мога да кажа как е сервиза.

Поздрави на всички и успех с намирането на количка  Peace

# 308
Здравейте, рядко пиша по форуми след като сме доволни, но сега искам да похваля Baby Design Lupo Comfort. Много се чудихме, но избрахме нея, и досега с нищо не ни е разочаровала. Ползваме я вече 4 месеца и е страхотна. Няма от какво да се оплачем. Не сме ползвали гаранцията (дано не се налага), затова не мога да кажа как е сервиза.

Поздрави на всички и успех с намирането на количка  Peace

Това е чудесно! Желая ти все така щастливо да я ползвате.

Някога аз се колебаех при избора си и един от вариантите ми беше именно LUPO, но тогава беше нова и не се намираха много отзиви за нея.

Благодаря ти, че ни сподели опита си с модела, наистина е хубаво да говорим за нещата от които сме доволни и да бъдем позитивни.   bouquet

В този албум виждам снимки и на други, които са доволни от LUPO и се радват да го споделят.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.909361459081748.107374 … 076329&type=3

Всички са толкова хубави  smile3501

# 309
Здравейте, имам нужда от помощ, имам Еспиро Атлантик 2013, днес при поредното качване в колата, се случи нещо много странно, количката не се сгъна и седялката се счупи.  Shocked Под счупи разбирайте, дъската вътре. Някой имал ли е досега такъв проблем и как го решихте?

# 310
  • София
Тя по принцип е на няколко части. Къде точно се счупи?

# 311
Здравейте предстои ми закупуване на детска количка  в близкия един месец.
Спряла съм се на Baby Design lupo или Espiro Enzo Evo. Везните накланят повече към Лупо-то, заради обръщащия се кош и цветовете. Тъй като ще си купим и столче за кола, в комплект с количката, с идеята да го слагаме на рамата, когато детето заспи, ме интересува как се сваля летния кош на Енцо Ево, тъй като  ми се струва, че като не се обръща самият кош към майката, махането му ще е по-трудно и тегаво. Не успях да намеря някъде да е писано за това, нито във видеата в Нета е засегнато, затова ви питам.
Благодаря предварително за отделеното време.

# 312
Аз не мога да отговоря конкретно на въпроса, но когато ползвате летния кош, предвид че обикновено те са за 6м+, мислите да сваляте седалката, за да разхождате бебето в кошчето за кола ли newsm78 много странно ми се струва или аз нещо не си представям  newsm78

# 313
Така мисля да.

# 314
Не е нужно да го разхожда за няколко часа, но ходене до някой магазин или нещо подобно е чудесно като опция. Взимаш детето както си е с кошницата и хоп на рамата. За мен това беше незаменимо. 
Имам Лупо Комфорт.

Общи условия

Активация на акаунт