Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 068
  • 389
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Летния не се ли сгъва заедно с рамата? Защото при Атлантика е така и си губи смисъла.
Освен това кошовете за кола отесняват много рано.

# 316
За мен това е важна опция. Интересува ме дали някой знае как се сваля летния кош от рамата, и дали е удобно да се прави редовно това упражнение.

# 317
Да, лесно се сваля, той е монтиран на няколко места по рамата със нещо като тик-так и скобки, лесно става, но при все, че не се обръща (да гледа към майката) аз съм го правила само за да пера. А ти при какви обстоятелства искаш да го сваляш, тъй като количката наистина се сгъва заедно с него и той така е направен, че не увеличава размера в сгънато положение?

# 318
Ясно, благодаря,

# 319
Последната тема ме наведе на мисълта колко различни изисквания имаме за количката преди да я купим и как често след като се роди бебето, възгледите ни се променят и вече това, на което сме държали, след това ни се струва маловажно. Поне при мен стана така и щеше да ми е от полза да прочета някъде мнение кои "екстри" наистина си заслужават и кои не са истински "екстри", ами дори пречат.

# 320
Здравейте отново,

Взехме количка Espiro Enzo Evo,  но още не сме решили за кошницата,  поне по тестовете забелязвам,  че кошниците на Maxi-cosi са с по-високи оценки за безопастност и искам да ви питам, може ли да се намерят в България преходници от количка на Espiro към кошници на Maxi cosi или Britax-romer? Кошницата на Espiro-то също много ми хареса, но поради по-ниските оценки се двоумя, ще се радвам ако някой я е ползвал да сподели мнение.

Благодаря предварително.

# 321
Моята кошница е на Baby Design,с Espiro са марки на един и същ производител.Мога да кажа,че по нищо не отстъпва на другите две,дори след толкова месеци употреба стои като чисто нова(само,че върху гардероба).А Espiro не са нисък клас,според мен не се двоуми,но изборът си е твой Simple Smile

# 322
Здрастиии!  Hug
Имаме Espiro Atlantic 2013 от прочетеното назад разбирам, че количката може да се сгъне и с летният кош  newsm78 ? Само, че на нас нещо не ни се получава, трябва ли нещо да се откачи от някъде за да може да се сгъне количката?

# 323
  • София
Трябва да отлепите лепките отстрани.

# 324
Официалният дистрибутор на Espiro и Baby Design  вече предлага нови колички - Retrus. Ако някой има някакви впечатления нека сподели.

# 325

Моята кошница е на Baby Design,с Espiro са марки на един и същ производител.Мога да кажа,че по нищо не отстъпва на другите две,дори след толкова месеци употреба стои като чисто нова(само,че върху гардероба).А Espiro не са нисък клас,според мен не се двоуми,но изборът си е твой Simple Smile

Ходих този уиикенд да видя Espiro Neo кошницата, но ми се стори тясна, една педя е мястото за тялото на бебо, докато при Maxi-Cosi и Cybex е с поне 5 см. по-широко.

Бих се радвал ако има някой ползвал Espiro Neo кошница и би желал да сподели мнение и опит.

Поздрави

# 326
Здравейте, нахлувам в темата ви с въпрос. Търся лятна количка и видях в сайта на baby design две летни, които обаче не откривам в никой онлайн магазин. Става въпрос за модел walker и enjoy. Първата е като mini, но има табла и за бебето, което ми е важно. Виждали ли сте я някъде или в бг не я внасят?

# 327
Здравейте, нахлувам в темата ви с въпрос. Търся лятна количка и видях в сайта на baby design две летни, които обаче не откривам в никой онлайн магазин. Става въпрос за модел walker и enjoy. Първата е като mini, но има табла и за бебето, което ми е важно. Виждали ли сте я някъде или в бг не я внасят?
Лятото купихме лята количка Еспиро Метро от детски маркет''Слънце'' във Варна.
Тогава гледах и споменатия модел на бейби дизайн с табличката.Погледнах сега в сайта,но я няма.Може да се обадите и да питате.

# 328
Благодаря, обнадеждих се, ще звънна.Може да е временна липса.

# 329
  • Варна
Ха! А този модел Enjoy е същият като Magic на Espiro!  Crazy Дано да е и толкова сполучлив.

Общи условия

Активация на акаунт