Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 065
  • 389
  •   1
Отговори
# 330
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте,
Бих искала да купя лятна детска количка и съм се спряла на Еспиро Актив.
 Притесняваме начина на повдигане на гръбчето- става чрез  лентова система. Ще се радвам ако можете да споделите нещо за нея.

# 331
Ние сме със Еспиро Метро,също лентова система.Няма проблем с този механизъм,но наскоро се повреди спирачката и е в ремонт.

# 332
А мами,отзиви за Бейби дизайн?...За летни колички говорим Еспиро или Бейби дизайн?....А ми се върти нещо в главата,че те самите имат нещо общо по между си  newsm78

# 333
А мами,отзиви за Бейби дизайн?...За летни колички говорим Еспиро или Бейби дизайн?....А ми се върти нещо в главата,че те самите имат нещо общо по между си  newsm78
Доколкото знам са на един производител или нещо такова, но и двете марки са полски.
В магазина ми препоръчаха Еспиро за лятна количка, Бейби дизайн били по- добри в комбинираните колички.
Като цяло количките си приличат, но Еспиро имат много дълбок сенник, UV защита на материята.

# 334
Доколкото знам са на един производител или нещо такова, но и двете марки са полски.
В магазина ми препоръчаха Еспиро за лятна количка, Бейби дизайн били по- добри в комбинираните колички.
Като цяло количките си приличат, но Еспиро имат много дълбок сенник, UV защита на материята.
Благодаря! Wink

# 335
Още една фенка на Еспиро се включва Wink Аз имам стар модел - Атлантик, но съм страшно доволна. Нищо не се е повредило, а голямо друсане пада Simple Smile Имам зелен цвят - изобщо не избеля. Забележката ми е само към сенника - много е малък.

# 336
И аз се чудя дали да не вземем Еспиро атлантик за комбинирана количка,няма да е нова, има хубави оферти.
Притесненията ми са :
1. Ние сме високи и двамата с ММ, дали няма количката да ни е ниска? Аз съм 178  Blush
2. Дали самата количка е удобна за по-големи бебета? ( За справка - приятелка има Марсел на Арбор и коша за новородено ми се струва огромен,в сравнение с други колички)
3.Тротоарите в нашия малък град са ужасни,имам чувството,че ще ни трябва танк, а не количка, дали би издържала количката?
Ще се радвам ако на някоя от вас й се занимава да ми съдейства, наистина не съм наясно.

Благодаря предварително  Hug

# 337
  • София
Точно за нещата, които описваш Атлантикът ще ти е екстра. Аз съм 176.

Иначе аз продавам Атлантик, защото ще ми трябва количка за породени. Ако те интересува, можеш да ми пишеш на лични.

# 338
Съгласна съм напълно с Весето. Атлантик е перфектна за всичко изброено. И двата коша са големи. Дръжката се регулира и става за доста високи хора и за дребосъци като мен Wink и си е направо един малък танк който обаче не друса - амортисиорите са добри. Самата количка е тежка, но е много маневрена

# 339
Благодаря ви,момичета.  Hug
Васето,писах ти на лични  Heart Eyes

# 340
И аз да се включа,като ползвател на Еспиро Атлантик,много съм доволна...Подкрепям двете мами,изказали мнения по въпроса...Наистина сенника  е малък,но пък е доста маневрена...С моя мъж се шегуваме,че направо сама върви! Laughing

# 341
Здравейте Simple Smile Четох, четох и се спрях и аз на Еспиро Актив, имам нужда от лятна количка с борд. В момента съм с Нуна, миналогодишен модел и липсата на борд определено не допада на бебето.
Ще пиша пак Simple Smile

# 342
Здравейте Simple Smile Четох, четох и се спрях и аз на Еспиро Актив, имам нужда от лятна количка с борд. В момента съм с Нуна, миналогодишен модел и липсата на борд определено не допада на бебето.
Ще пиша пак Simple Smile
Аз си закупих Еспиро Актив, вече я използвам. Доволна съм от наличието на борд и смятам, че наистина е по- добре за детето.

# 343
Готовооо, днес ще е моя Simple Smile
Вчера я капарирах, не очаквах толкова да ми допадне и нямах достатъчно пари в себе си. В сравнение с Нуната е като каляска - широка, просторна, мога да сложа още едно бебе вътре Simple Smile Само ме притеснява спирачката - струва ми се, че ще счупя това тънко желязце с крак. Имайки предвид, че Нуната е доста солидна количка, някой части на Еспирото ми се виждат като детска играчка.

# 344
Аз бих ви дала съвет да внимавате със спирачката.Ние сме с Еспиро Метро и наскоро ни я ремонтираха. Количката е в гаранция още.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 18:41 от kerina

Общи условия

Активация на акаунт