Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 048
  • 389
  •   1
Отговори
# 345
Ние се колебаехме между атлантик и вектор про. В крайна сметка избрахме вектор про . Идеална е забележка нямам и гумите удобни за нашите пътища и кошовете големи. А за сенника на летният кош съм направо възхитена дълбок,голям. Т две ръце гласувам за нея. Жалко ,че малката вече не иска да се вози в нея , та сега ще я продавам.

# 346
От дълго време не съм влизала тук. Налага се да си сменя любимото ми Еспиро Атлантик с количка за породени  Cry пускам го да се продава  Sad

# 347
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте!
Имаме Еспиро - Атлантик, досега ползвахме зимния кош, бебето е вече на повече от шест месеца, не седи много стабилно, сложихме летния за проба, и останах неприятно изненадана - коланчето, което  минава между краката е зашито много надолу и бебето се смъква...
Някои имал ли е такъв проблем и как го е решил?

# 348
Моля, дайте клип за това как се разгъва сгъната основа за Еспиро Вектор про. Мъчихме се да я отворим, не успяхме. А знам,че има някакъв механизъм за натискане.
Благодаря!   bouquet

silvushka, успяхме, много благодаря!  Hug

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 14:59 от L0v3d

# 349
На рамата има едно като чипче което се захваща трябва само да го освободиш . по спомени е черно и се ндмира от дясната страна

# 350
Здравейте имам питане.Имам количка Еспиро Атлантик и ми се разбиха предните лагери на колелата и метат много,пращах я на ремонт и нищо не направиха като я върнаха след 2 дена пак бяха така.Та въпроса ми е знаете ли от къде да си поръчам само предни колела за количката ? Тези с такава количка много да внимават защото това явно си им е дефект,мой препоръки вдигайте количката на задните колела на дупки за да нямате такъв проблем Simple Smile  newsm78 newsm78 newsm78

# 351
  • София
В магазина не предлагат ли колела?
Аз не мисля, че е дефект на модела, защото моята за две години не е мръднала!

# 352
Тази, която аз подарих за племенника ми - също не е давала дефекти. Даже после я продадоха и втория собственик беше много доволен.

# 353
И моя Атлантик не ми е правил проблеми.Една повредена количка не значи,че всички имат дефект.Аз ако тръгна да я вдигам на всяка дупка  Mr. Green
Количката не е мръднала,няма скръц,няма нищо.Ако се продаваше Атлантик със седалка за второ дете/да стане количка тандем/ щях веднага да си я купя.Хич не ми се разделя с моята.Хич Confused

# 354
Аз също ползвам тази количка,дори като втори ползвател и съм много доволна,не е мръднала!А смея да твърдя,че изобщо не я жаля! Peace Grinning

# 355
Мами,вчера пукнахме една от предните гуми  Shocked .Случвали ли ви се е това на вас?Дали ще могат да я оправят на някой вулканизатор? newsm78

# 356
Мами,вчера пукнахме една от предните гуми  Shocked .Случвали ли ви се е това на вас?Дали ще могат да я оправят на някой вулканизатор? newsm78
Да,могат да я поправят при вулканизатор.

# 357
  • София
А нова в магазина струва 2 лв.

# 358
Аха,супер ,мерси!  bouquet

# 359
Здравейте , мами Simple Smile Искам да Ви питам от къде си поръчахте Espiro Atlantik? Намерих само един БГ сайт,където ги предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт