Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 548
  • 390
  •   1
Отговори
# 255
На мен количката не ми е тежка - освен ако не съм минала през магазина и не съм я натоварила Grinning Колата ми е малка и когато я прибирам в багажника махам задните гуми. Това не ми е проблем ( надеждата умира последна ,че ще успеем да си вземем по-голяма кола). Наистина малко ме притеснява това разминаване на плоскостите, но малкия си седи вътре ,спокоен е... нали не може да си каже дали му е удобно. Гледах гърба му след като е седял повече - нищо не се отбелязва и се надявам да му е добре там. Нямам възможност да купувам нова количка и ще се наложи да се справим с тази. Между другото при нас разминаването е видимо само между самата седалка и плоскостта за краката. Не мисля, че това ще пречи по някакъв начин, по-скоро ме дразни. Като изключим това съм си доволна от количката Simple Smile

# 256
  • София
Не налагам мнение, това е тема за инфо и опит, свързани с тази марка. Казвам МОЕТО  мнение и опит какви са. Дали има риск за здравето или не - всеки сам ще прецени за себе си. Под риск не очаквам да си счупи кръста там бебка, но ежедневния престой и често спане в количката може да повлияе на меките кости. А дали и е удобно, ами да, не може да си каже, но се вътри доста, аз мога да си пъхна китката между нея и плоскостта, когато е в легнало положение. Слагам 2 дебели подложки за количка, за да изравнят нивото. Не ми беше това представата за удобна за бебето количка...Дано само при моята да е толкова много разминаването в нивото и трите, които бяха като мостри в магазина...Моя приятелка си купи същата 1 месец след мен. Скоро и те сложиха седалката за след 6 мес. При тях това не е толкова силно изразено, но го има. Може би, ако моята беше така и аз нямаше да забележа...Но и в магазина седалките имаха този проблем. Казвам това, за да се има предвид за този модел на Еспиро на всички, които се чудят дали да си купят такъв. Вижте и всеки сам ще прецени за себе си.
Успех на всички в избора на количка, да си намерите най-желаната и удобна за вас!  Hug

# 257
  • София
Може ли да снимате? Аз не съм забелязала подобно разминаване. Става дума за момента, когато седалката е легнала, така ли?

# 258
  • София
Veseto*, да, когато е полулегнало и легнало. Ако си с такава количка и не си забелязала такова разминаване, значи вашата количка е ОК, за което много се радвам. Не мога да снимам сега, защото седалката е разкачена, разшита и ММ я занесе при приятел да видят може ли да се направи нещо. Но ще пиша като има развитие. Може би някоя партида само е така. Вътре се вижда, че това като панти е монтирано криво и раздалечено. Явно при вас си е ОК.  Grinning

# 259
  • София
Възможно е. Определено не виждам такова разминаване. Моята колчика е модел от 2012. Светло зеленото. Намерих го случайно понеже новите цветове не ми харесваха. Та може и затова да е.

# 260
  • София
Да, и аз си мислих, че може да е при новите модели от 2013г.

# 261
Здравейте настоящи и бъдещи мами.
Понеже много скоро предстои купуването на количка реших и аз да попитам за съвет.Бях се спряла на Atlantic Espiro , но след като изчетох цялата тема започнах да харесвам и Baby design sprint plus.Разликата в цената е около 120 лв,но може ли някой който вече има да ми каже има ли големи разлики в самите колички,заради които да си заслужава да се дадат повече пари.Виждала съм Espiro-то на живо и ми хареса,а за другата мисля скоро да посетя някой детски магазин и дано ги има в наличност.До тогава ще се радвам да споделите вашите мнения. Simple Smile

# 262
  • София
Малко по-назад в темата съм обяснила много подробни разликата. Мисля, че и други мами бяха писали. Като цяло двете колички са съвсем различен клас. Нямат почти нищо общо. Зачети се назад и избери коя отговаря на твоите критерии. Успех в избора!

# 263
munik_84 , щом първият ти избор е Атланитк, защо не разгледаш Лупото - много по-близко е като характериситки, а е и  пълно с положителни мнения и тук и в темата за бебешката количка, също и в отчетните теми... А и в последно време ми се струва, че всяка трета количка, която срещам е Lupo или Lupo Comfort на Baby Design -

# 264
И има защо - много удобна количка е Лупото Simple Smile Страхотно качество на приемлива цена. Мои приятелки имат доста по-скъпи колички, но са ужасно тромави и неудобни, малко ми завиждат как качвам количката с една ръка на висок тротоар и едновременно говоря по телефона  Wink

# 265
Здравейте Simple Smile! Ние ползваме вече втора година Бейби дизайн Лупо и съм страшно доволна. Нямаме никакви забележки по количката и не е мръднала. Имам само едно питане - как перете дамаската? Гледах дали може да се сваля и не открих някакъв начин. Вече ми се иска да я изпера, ама май е мисия невъзможна ....  Confused
Аз съм с Лупо и това с прането на летния кош е единствения минус на количката . При крачетата има едни болтчета доста на брой които трябва да се развият, отзад ципа се отваря и отстрани е на копчета тик так , долната част се отваря лепка и излиза дъската, но горната не се отваря и съответно не ми се побира в пералнята . Сенника се вади има копче и излиза и после го развихме от едната страна и се измуши той отиде в пералнята директно . Пожелавам ти успех на мен също ще ми се наложи скоро да го правя това упражнение че малката много цапа хем съм и сложила от подложките уж да пера нея по често . Страхотна количка аз също съм много доволна от нея .

# 266
Мами може ли някоя да сподели мнение от първа ръка за тая количка http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=95&pro … 988cd30b33903b391
Не съм я виждала на живо,ама сякаш така като гледам ми допада.Цената й също. Peace Ама ме притесняват двойните колела,повечето казват,че не са удобни за бутане...

# 267
Здравейте,

Харесали сме количка Baby Design Lupo comfort. В момента я продават за 790лв.

Интересува ме марката Baby Design къде се намира спрямо chicco или mutsy например ?
Също така ми е интересно Espiro по-качествена ли се води от Baby design или не ?

До скоро не бях чувал марката Baby Design, а не е особено евтина и исках да разбера къде се позиционира между другите марки.

Ще сме ви много благодарни ако ни ориентирате. Благодаря Ви много cheers

# 268
Здравейте Simple Smile! Ние ползваме вече втора година Бейби дизайн Лупо и съм страшно доволна. Нямаме никакви забележки по количката и не е мръднала. Имам само едно питане - как перете дамаската? Гледах дали може да се сваля и не открих някакъв начин. Вече ми се иска да я изпера, ама май е мисия невъзможна ....  Confused
Аз съм с Лупо и това с прането на летния кош е единствения минус на количката . При крачетата има едни болтчета доста на брой които трябва да се развият, отзад ципа се отваря и отстрани е на копчета тик так , долната част се отваря лепка и излиза дъската, но горната не се отваря и съответно не ми се побира в пералнята . Сенника се вади има копче и излиза и после го развихме от едната страна и се измуши той отиде в пералнята директно . Пожелавам ти успех на мен също ще ми се наложи скоро да го правя това упражнение че малката много цапа хем съм и сложила от подложките уж да пера нея по често . Страхотна количка аз също съм много доволна от нея .

Marysa, много ти благодаря   bouquet Hug! Още утре ще разгледам за тези болтчета и т.н. Дано да успея да я сваля, че наистина ми се струва тегаво това сваляне на дамаската. Но щом има вариант, значи все пак е помислено Wink. Беше ми много полезна  Peace!

# 269
munik_84 , щом първият ти избор е Атланитк, защо не разгледаш Лупото - много по-близко е като характериситки, а е и  пълно с положителни мнения и тук и в темата за бебешката количка, също и в отчетните теми... А и в последно време ми се струва, че всяка трета количка, която срещам е Lupo или Lupo Comfort на Baby Design -
Аз съм се ориентирала към колички максимум до 550 лв,даже и толкова не ми се дават,но Атлантика съм я виждала на живо и много ми хареса.В крайна сметка няма смисъл ,поне според мен, да се дават луди пари за нещо което ще се ползва най-много 2 години.А и съм от малък град в който се предлагат почти еднотипни колички,които са най-търсени и евтини и така...Благодаря ти за идеята все пак. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт