Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 497
  • 390
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Здравейте!
Продавам нашата лятна количка Еспиро Метро.
Ако някой се интересува да пише на лично.

# 362
Търся дъждобран за летния кош на Еспиро Вектор про   Peace

# 363
Момичета нахлувам в темата с едно питане. Тъй като няма къде да видя на живо количките искам да попитам моделите Espiro Atlantik i Baby desaign Lupo лесно ли се вдигат на задни гуми? Забелязах, че половината полски колички качват бордюри с един пръст, но на другата половина не успях да ги вдигна, въпреки че почти се набрах на дръжката. Rolling Eyes

# 364
  • София
Аз съм с Атлантик и ми е лесно.

# 365
Момичета нахлувам в темата с едно питане. Тъй като няма къде да видя на живо количките искам да попитам моделите Espiro Atlantik i Baby desaign Lupo лесно ли се вдигат на задни гуми? Забелязах, че половината полски колички качват бордюри с един пръст, но на другата половина не успях да ги вдигна, въпреки че почти се набрах на дръжката. Rolling Eyes
Лупото е изключително удобно  . Много лесно се катерят етажите с него . Една позната до 5-я етаж по няколко пъти на ден и ньма оплакване

# 366
Благодаря ви за отговорите момичета. По-принцип ще купувам количката втора употреба и се влюбих в едно лупо. Има кого да пратя да я разгледа за дефекти, но лично аз няма как да я видя( а и повечето колички, който си харесах де) и затова питам. bouquet

# 367
  • София
Няма да сгрешиш!

# 368
И аз бях с Лупо.Случвало ми се да се качвам и слизам с нея като се повреди асансьора,живеем на осми етаж.
Страхотна количка,продадох я почти като нова.  Peace

# 369
Аз бих ви препоръчала Mutsy igo много маневрена, лека и се побира в асансьор. Аз пробвах какви ли не, но това е! А и тапицерията и е много стабилна и здрава.  Гледам на моята приятелка сПег Перего е взела да се протрива. Скъпичка е, но си струва. Намират се и втора употреба.

# 370
Мами, някоя да продава комбинирано Еспиро в цвят подходящ за мъж?

# 371
Аз.Еспиро Атлантик 2013 в зелено.

# 372
Момичета здравейте,
аз след много дълго търсене на лятна количка май взех че се спрях на METRO - ESPIRO. Количката има всичко което търся + добра цена. Искам да попитам ползващите я дали не е плитка? Живее в Казанлък и на близо няма къде да отида и да я разгледам, за това ще се доверя на усещането си и на вашите мнения и препоръки. Това ми е основното питане - дали не е тясна и плитка, удобно ли седи детето в нея и на живо цветово така добре ли изглеждат като на снимка, тоест да не би да са много "шушлякови"?!
Ще съм ви адски благодарна ако някои виждал или ползвал количката отговори! Предварително благодаря! bouquet

# 373
Момичета здравейте,
аз след много дълго търсене на лятна количка май взех че се спрях на METRO - ESPIRO. Количката има всичко което търся + добра цена. Искам да попитам ползващите я дали не е плитка? Живее в Казанлък и на близо няма къде да отида и да я разгледам, за това ще се доверя на усещането си и на вашите мнения и препоръки. Това ми е основното питане - дали не е тясна и плитка, удобно ли седи детето в нея и на живо цветово така добре ли изглеждат като на снимка, тоест да не би да са много "шушлякови"?!
Ще съм ви адски благодарна ако някои виждал или ползвал количката отговори! Предварително благодаря! bouquet
Ние ползвахме такава количка.Нито е тясна,нито плитка.Много съм доволна от нея.

# 374
Супер, много благодаря  за отговора kerina. Аз сега се опитам да я открия в някои от по-свежите цветове (тюркоаз или сиво/синя), но търсенето ми не се увенчава с голям успех. Изчерпана е и я има само в черно и пясък. От един магазин - https://www.facebook.com/DmSlunse/ единствено ще проверят дали не може да се поръча.
kerina, Вашата количка какъв цвят е?

Общи условия

Активация на акаунт