Стар сериал, който искате да гледате отново! - опус 2

• 147 846
  • 575
  •   3
Отговори
# 510
Имаше един сериал Утрешен вестник, него бих гледала отново.
Като се замисля въртят едни и същи сериали през месец два да му писне на човек.

# 511
Утрешен вестиник го даваха в края на 1998 г. и началото на 1999 г.
Помните ли британския сериал Инспектори / The Knock? Даваха го по Канал 1 в началото на 2001 г. Заснети са 5 сезона 1994-2000 г. Първите 3 сезона със сигурност са излъчвани по БНТ в началото на 2001 г. За 4 и 5 сезон не знам. Бих го гледала и на английски, но го няма онлайн.

# 512
Комисар Рекс, *94 година с Тобиас Морети признавам само. После смениха инспектора и кучето.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 10:55 от помбер

# 513
Искам да гледам отново австралийския сериал " В страната на чудесата" . Даваха го преди десетина години по Фокслайф.

# 514
  • Кипър
Здравейте, видях в тема че сте теглили сериала "Дъщерята на Мистрал" , аз също искам да го гледам. Ще може ли повече информация от къде мога да го изтегля? Благодаря.

# 515
  • Пловдив
Теглила съм го преди 20 години, но не помня тогава къде го намерих. По едно време го имаше в Замунда, но дали още стои и дали има сийд - това е друг въпрос.

# 516
Искам да гледам Д-р Куин Лечителката и онзи сериал за безсмъртните, на който не помня името, но главният герой се казваше Дънкан Маклаут.

# 517
"Шотландски боец" се казва сериалът. Даваха го по БТВ в началото на 00те, ако не бъркам.

# 518
Даваха сериала по БНТ, в средата на 90-те, мисля. Там ролята на Дънкан Маклауд се изпълнява от Ейдриън Пол, докато в игралния филм гг е Конор Маклауд, изпълняван от Кристоф Ламбер или Кристофър Ламбърт, ако щете. Първия филм го гледах на видеокасета под наем, втория на кино.

# 519
  • Бургас
Д-р Куин Лечителката го има по торентите и сайтовете за онлайн гледане. Даже май беше с БГ аудио.

# 520
Хора, намерих епизод 1 на Шотландския боец в Плейтюб. Уникален сериал. Създаден 1986г. с толкова добро качество и ефекти, страхотна актьорска игра. Сериозно, аз настръхвах през цялото време. А за главния герой да не говоря... Много красив мъж. Ако има някой, който не е гледал сериала, препоръчвам го.

# 521
  • София
Обожавах Шатовалон. бих го изгледала пак. Музиката му все още си я слушам

# 522
Сериалът "Ед" с Джули Боуен. Даваха го по Холмарк. И "Далас" ми се ще. 

# 523
Далас го няма никъде. Търсила съм го многократно, но уви...

# 524
Гледат ми се пак смърфовете и Флинтстоун.

Общи условия

Активация на акаунт