Стар сериал, който искате да гледате отново! - опус 2

• 153 186
  • 644
  •   2
Отговори
# 600
  • Бургас
Който гледал гледал, лиценза изтече Grinning
Сега се сетих, че преди около 10 години даваха по Фокс един сезон на Call the midwife и не продължиха нататък. А беше много интересен сериал. Все се каня да го изгледам със субтитри.

Също така като казахте хубав дублаж се сетих за сериала Джийвс и Уустър. Даваха го по канала. Дублажа наистина беше много добре направен и придаваше много точно интонацията на героите (гледала съм го след това много пъти със субтитри).

Навремето, по AXN каналите също имаше интересни сериали, после какво им стана не знам. Там гледах Полдарк, Друговремец и още много период драми. После започнаха да дават само някакви евтини екшъни.

# 601
Моята приятелка пък, още преди изобщо да знае за кой ще се омъжи, знаеше как ще се казва дъщеря И /без да знае дали изобщо ще има такава/ Smile . Евелин. Така и стана. Animal Heart Eyes Cat

Любим сериал,даже подражавах,доколкото мога разбира се ,на  тоалетите на  главната героиня.

# 602
Липсват ми почти всички сериали на Холмарк, кой канал е сходен с него?

# 603
Netflix последните години бълват филми в стил Hallmark

# 604
И аз много харесвах канала Холмарк. Там даваха един сериал - "Съдия Ейми", много ми харесваше. Търсих го  да го сваля от някъде, но не го намирам. А бих го изгледала отново с удоволствие.

# 605
Липсват ми почти всички сериали на Холмарк, кой канал е сходен с него?
Често пъти по pickbox пускат романтични филми. В момента върви такъв.

# 606
Досиетата Х.

# 607
Шогун, Птиците умират сами и един австралийски сериал за една жена, мъжът/приятелят й я бутна в басейн, където беше пуснат крокодил. Тя оцеля, но другите мислеха, че е умряла. Не си спомням как се казваше филмът.

# 608
  • София
Шогун, Птиците умират сами и един австралийски сериал за една жена, мъжът/приятелят й я бутна в басейн, където беше пуснат крокодил. Тя оцеля, но другите мислеха, че е умряла. Не си спомням как се казваше филмът.

"Завръщане в рая" е сериала. Беше обезобразена от крокодилите, но оцеля. След това си направи пластична операция и стана много красива. Върна се при него, за да му отмъсти. Той не знаеше, че това е жена му

https://www.youtube.com/playlist?list=PLTzmyuWL7xCW7iE5F29fTYAg3n3WjYhjo

Сега видях, че и в Замунда го има.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 15:03 от Lady Cassiopeia Duval

# 609
  • sofia
Аз си започнах Клонинг наскоро - обичам го страшно много

# 610
Къде гледате Клонинг и кой от двата? От 2001г или от 2010г?

# 611
  • Между гори и планини
Който пита за Клонинг от 2001, ето 1 епизод.
Пишете в Гугъл Клонинг 2001, епизод 1, 2 или др и излиза веднага
Клонинг - Епизод 1 (БГ Аудио) https://share.google/YENlWC7B39q2ZiEXW

# 612
  • Свети Влас
Клонинг с Жади е качен н Плей Тюб.

# 613
Седморката на Блейк. Бях намерил няколко серии, но с лошо качество. Отделно, че не бяха всички.

# 614
  • Между гори и планини
Клонинг с Жади е качен н Плей Тюб.
Точно на това дадох линк към първи епизод 😊

Общи условия

Активация на акаунт