Стар сериал, който искате да гледате отново! - опус 2

• 153 056
  • 644
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Изобщо не помня сюжет, да ми се събира около половин час гледане - по някаква причина ми приличаше на американската "Династия".

# 631
  • Свети Влас
Момичета и момчета, видях, че по БНБ2 са започнали да повтарят Клиника на третият етаж от 20:00 часа.

# 632
Изобщо не помня сюжет, да ми се събира около половин час гледане - по някаква причина ми приличаше на американската "Династия".

Да, приличаше на някой от американските сериали. По същото време гори-долу даваха и друг гръцки сериал, доста щедро изплгиатстван от "Приятели".

# 633
"Богат, беден" спомена ли се вече?

# 634
Техеран. Тъкмо е актуален. Който не знае как изглежда животът в Иран може да добие представа.

# 635
Техеран. Тъкмо е актуален. Който не знае как изглежда животът в Иран може да добие представа.

Благодаря Ви за насоката.

Сериалът не ми е познат. Къде може да се намери и свали, съответно гледа?

# 636
  • Свети Влас
Би трябвало като напишете името на сериала да ви излезе и къде го има.

# 637
Има и пълнометражен филм "Техеран" с Ален Делон...

# 638

Благодаря Ви за насоката.

Сериалът не ми е познат. Къде може да се намери и свали, съответно гледа?

Излиза, че го има в Apple+.
Ако е същият, за който се сещам от 2020. Не помня аз къде го гледах, но е доста добър.

deaf, филмът Техеран с Ален Делон, е със съвсем различна тематика.

# 639
Техеран 43 е филмът с Делон,за подготовката на атентати срещу Сталин,Рузвелт и Чърчил.

# 640
Точно така. Само заради Делон го гледах. Филмът е леко протяжен...

# 641
Да,близо два часа е,пък и Делон не е в главната роля и финалът е Cry

# 642
Защото е реалистичен. Ако очакваш героят на Делон да е нещо като Стейтъм, значи не си свикнала с подобен тип филми.

# 643
Точно така. Само заради Делон го гледах. Филмът е леко протяжен...
Сериалът Техеран е на съвсем друга тема. Само името съвпада. Между другото съвсем отскоро е излязъл 3-ти сезон. PS: В интерес на истината малко не отговаря на темата стар сериал, защото е от 2020 започнат.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 20:43 от BCD

# 644
Здравейте, опитвам се да намеря един сериал (или някакъв филм на части, не съм сигурен), като не помня заглавието, нито пък знам някой актьор. Може да не е много известен, но някак си е останал в съзнанието ми и до днес, гледал съм го някъде преди 15-20 години по телевизията. В него имаше няколко главни актьори, като си спомням, че имаше жена с тъмна коса и облечена в бяло, която можеше да вижда или да предсказва в бъдещето. Омъжваше се за един от злодеите (или се събира с него), като имаха дете, което според нея щеше да стане зло като баща си. Спомням си сцена, в която тя влизаше в стаята на детето с нож и искаше да го убие, но то се събуди и след това убиха нея. Ако не се лъжа детето убиваше и баща си, но по-нататък не си спомням нищо и затова бих искал да го намеря и да го изгледам. Ще бъда много благодарен, ако някой го е срещал някога и се сети за него.

Общи условия

Активация на акаунт