Стар сериал, който искате да гледате отново! - опус 2

• 153 251
  • 644
  •   1
Отговори
# 570
Гледа ми се Спешно отделение. Някой случайно да знае къде мога да го гледам?

Дават го в момента по AXN

Много искам да гледам един мнооого стар сериал, австралийски - "Имението "Кална вода" се казваше
Заглавието беше "Династията Кална вода".

# 571
  • Бургас
Докато сме на тема вода. Имаше навремето един австралийски сериал "Всички реки текат". Наскоро го гледах от Замунда с бг аудио

# 572
  • Варна
Докато сме на тема вода. Имаше навремето един австралийски сериал "Всички реки текат". Наскоро го гледах от Замунда с бг аудио
В българския вариант преводът на заглавието беше: "Между два бряга" . Любим!

# 573
  • Между гори и планини
Някой търсеше Модна къща Елиът.
Намерих я ! Ето първи епизод, дори сега го гледам 😊 https://www.dailymotion.com/video/x6kg2sd
За съжаление е само на английски, но на мен ми харесва и епохата и езика. Четох , че този сериал е вдъхновил за Имението Даунтън.
В Гугъл пишете - The house of Eliott и съответния епизод и гледате онлайн.

# 574
  • в сърцето на един мъж...

Дават го в момента по AXN

Много искам да гледам един мнооого стар сериал, австралийски - "Имението "Кална вода" се казваше
Заглавието беше "Династията Кална вода".

Ами то беше толкова отдавна, имам бегли спомени за него. Колко години го търсих... Мерси!

# 575
Покрай темата се сетих за един сериал, който гледах преди много години по Нова ТВ "Шатовалон". Бих го гледала отново, много ми хареса.

# 576
  • Пловдив
Вчера в Ютуб открих "Династията Кална вода" - накуп всички пет серии:
https://www.youtube.com/watch?v=9aDKP_x11Rk&t=220s
Смъкнах си го, ама имам чувството, че нищо не помня от него.

"Шатовалон" май го имаше по едно време в Замунда, след като БНТ  го излъчиха през 2013.

# 577
Покрай темата се сетих за един сериал, който гледах преди много години по Нова ТВ "Шатовалон". Бих го гледала отново, много ми хареса.
Покрай него и Гулденбургови.

# 578
  • в сърцето на един мъж...
Вчера в Ютуб открих "Династията Кална вода" - накуп всички пет серии:
https://www.youtube.com/watch?v=9aDKP_x11Rk&t=220s
Смъкнах си го, ама имам чувството, че нищо не помня от него.

"Шатовалон" май го имаше по едно време в Замунда, след като БНТ  го излъчиха през 2013.

О, много благодаря за линка! Heart

# 579
Цитат на: Bonjour Paris! Колко въздишах по Др. Картър Heart Eyes
[/quote
И аз! Беше страхотен сериал първите сезони.
А самия Ноа Уайли наскоро някъде ми попадна във видео или статия и е все така хубав мъж и много скромен и симпатичен.

# 580
  • София
Гледах този брой на БНТ Завинаги, чудех се кога ще направят,  но не успяха да дадат и секунда заради авторски права...
С БНТ завинаги: Актьорите от дублажа в Българската национална те … изия - 21.09.2025
Учудвам се  (приятно) че още ги има качени по сайтовете някои класики - което е добре за нас.
Има ли шанс да се открият дублирани и всъщност добри ли са им дублажите? Някои ТВ въртят до изтъркване стари сериали, но тези не съм ги срещал последните години, но и канали като AXN отдавна не следя какво дават:
Seinfeld;
The O.C.   2003–2007
One Tree Hill      2003–2012
Californication
DOWNTON ABBEY

Дублажи които ми харесват как са направени и човек е свикнал с тях:
  Malcolm in the Middle ; Two and a Half Men; The Big Bang Theory

Иначе преди години имах доста свободно време и изгледах най-дългия сериал от мен (след Walking dead) - Отчаяни съпруги и то защото беше дублиран- по Фокс.

Иначе не знаех, че Fringe е излъчван и то с добър дублаж?
 Владимир Пенев - дублаж (Vladimir Penev - voiceover) 
AXN White стигнаха до 4 сезон и гледам че от миналата седмица отново е почнал сезон 1...

# 581
Аз останах втрещена като разбрах, че "Напълно непознати" е имал три различни дублажа. Винаги съм смятала, че първо стартира по БТВ през 2000 година, но явно е стартирал много по-рано.

# 582
И аз си спомням само едно излъчване на този сериал, да, някъде 2000 г. Точно тогава стана популярен изразът "естествено, не ставай смешен". За други излъчвания не се сещам, но не съм следила bTV Comedy, може там да са го излъчвали с нов дублаж.

# 583
По GTV (по-късно преименувана на BTV Comedy) дублажът е различен, което не ми направи много добро впечатление. Също и за Приятели не знаех, че е излъчван по Канал 1, явно защото съм била малка.

# 584
  • Пловдив
"Приятели" тръгна някъде през 1994 по Канал 1 - имам някакъв спомен за петък следобед. Имаше рубрика "Часът на Дисни", или нещо подобно - първо даваха една серия от "Стъпка по стъпка", после една серия от "Приятели".

Общи условия

Активация на акаунт