Студенти в чужбина - 4

• 80 816
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
САЕ няма как да се признава и за него изобщо не става дума Simple Smile но има унита искат само IELTS, а не тойфел макар и той да е официален. На мен изискването ми беше за IELTS 7.5   Peace

# 496
САЕ няма как да се признава и за него изобщо не става дума Simple Smile но има унита искат само IELTS, а не тойфел макар и той да е официален. На мен изискването ми беше за IELTS 7.5   Peace

Защо говориш, като не знаеш. Синът ми е със САЕ и не му поискаха друг. Когато имаш друг вид сертификат, но с висока оценка, ти я приравняват по една скала между всички сертификати. Някои университети обаче правят изключение и не го искат САЕ.

# 497
На мен пък не ми поискаха никакъв Simple Smile това значи ли че е правило ? или да кажа, че ти нищо не знаеш ? Laughing

# 498
Troy, а ти защо всъщност спориш и какво ни казваш с това "на мен" - преди ххх-найсет години?
Кой се интересува от теб? Изписа половин тема с глупости.

Теб ще цитирам от една от темите, в които си развяваш задника и от която още не са те изгонили
... Хайде да не ме занимаваш повече с глупости ? става ли ?

Университетите в UK в момента не признават само SАТ като самостоятелен езиков сертификат (освен ако не го поискат като допълнителен).

# 499
И аз не съм чула някъде да не признават тойфел и затова смятам сина ми да се яви на тойфел, защото ако реши да кандидатства в Германия, Австрия или Холандия ще му свърши работа. И за Великобритания, разбира се.

# 500
  • Русе
И CAE има много противници, но пък на сина ми му свърши чудесна работа. Wink

# 501
Troy, а ти защо всъщност спориш и какво ни казваш с това "на мен" - преди ххх-найсет години?
Кой се интересува от теб? Изписа половин тема с глупости.

Теб ще цитирам от една от темите, в които си развяваш задника и от която още не са те изгонили
... Хайде да не ме занимаваш повече с глупости ? става ли ?

Университетите в UK в момента не признават само SАТ като самостоятелен езиков сертификат (освен ако не го поискат като допълнителен).

Учила съм след 2007 Wink и хайде да не си казваме кой къде и какво си развява!

# 502
  • България

Това е логично, все пак САТ не е типичен езиков сертификат.

# 503
Според мен, ако не си изкарал никакъв сертификат до момента на кандидатстването в UCAS ти поставят офертата за IELTS и щеш не щеш ще трябва да се явиш на него. Ако в момента се готвиш или вече си се явил, но не ти е излязла оценката пишеш при кандидатстването, че ти предстои да се явиш или вече си се явил на Тойфел примерно, за да ти дадат офертата за Тойфел. Ако вече има друг сертификат даваш номера му и датата на явяване и оценката и те преценяват дали да ти искат друг вид или по-висока оценка. Всичко е според зависи и доколко ще те харесат като кандидат, може и с по-ниска оценка и друг сертификат да минеш. А и от унито зависи, потърсените поставят по-високи изисквания и обратно. Не са заковани правилата. В темите в бгхелп пише повече.

# 504
Според мен, ако не си изкарал никакъв сертификат до момента на кандидатстването в UCAS ти поставят офертата за IELTS и щеш не щеш ще трябва да се явиш на него. Ако в момента се готвиш или вече си се явил, но не ти е излязла оценката пишеш при кандидатстването, че ти предстои да се явиш или вече си се явил на Тойфел примерно, за да ти дадат офертата за Тойфел. Ако вече има друг сертификат даваш номера му и датата на явяване и оценката и те преценяват дали да ти искат друг вид или по-висока оценка. Всичко е според зависи и доколко ще те харесат като кандидат, може и с по-ниска оценка и друг сертификат да минеш. А и от унито зависи, потърсените поставят по-високи изисквания и обратно. Не са заковани правилата. В темите в бгхелп пише повече.
Да, в офертите искат IELTS, но без проблем след запитване признават и тойфел. Но ако няма други държави предвид, а само Великобритания и IELTS е ОК. Просто тойфел за мен е универсалния изпит, може и за САЩ да свърши работа.

# 505
...

Що? Това на аватара ти не е ли задник?

# 506
интересувам се спешно от университети за Италия, принципно може и за Германия и Франция, но приоритет е Италия. Понеже не знам италиански няма как директно да се свържа с някой от университетите там.мерси

# 507
  • някъде из облаците
Troy, и на дъщеря ми й искаха  IELTS, но след като им писа, че смята да държи Тойфел, веднага промениха офертата Wink. Друг е въпроса, че ако обърнем по шкалата  IELTS- Тойфел, то искаха малко повече точки, но пък тя си покриваше изискванията .

# 508
  • Русе
интересувам се спешно от университети за Италия, принципно може и за Германия и Франция, но приоритет е Италия. Понеже не знам италиански няма как директно да се свържа с някой от университетите там.мерси

Не си спомням назад в коментарите да има споделени мнения и коментари с преки впечатления от образованието в Италия. Ето защо, може би това да е от помощ:

http://studyinitaly.bg/fair/study-in-italy/

# 509
...

Що? Това на аватара ти не е ли задник?

Защо ? Завиждаш ли ?

Общи условия

Активация на акаунт