Студенти в чужбина - 4

• 80 785
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Тези 12 паунда, сметни колко спестяват само за транспорт Wink
И ти защо си мислиш, че мен някой ме е издържал? Майка ми и баща ми не са ми дали и 1 стотинка и отделно специалността ми беше такава, че не можех да работя повече от 15 часа на седмица! А когато бяхме на практика ( общо 20 седмици в годината) не можех да работя изобщо, така че много добре знам колко са 12 паунда  Peace
  ooooh!  не исках да те обидя, не знам каква специалност си учила, но според мен на никого не е лесно да работи и учи, и моите гледаха да не правят повече от 15 часа, за това през ваканциите наваксваха с работата.
Когато голямата замина да учи  и аз се опитах да я убедя да си вземе тази карта, а тя ме отряза. Малката уж си взе за да ползва намаления като пътува при сестра й, ама  да е спестила не повече от 4-5 паунда.  Wink

При мен ваканциите  бяха 2 седмици за коледа, 1 за велик ден и след това лятна ваканция от 2-3 седмици, през които си ходех в БГ Wink
Както ти казах пътните то Лутън са ми 20 паунда без карта и 7 с карта ...

# 631
...
Както ти казах пътните то Лутън са ми 20 паунда без карта и 7 с карта ...

Така е, права си, в NUS е истината!
А сега ще споделиш ли с нас коя е тази компания, която прави 65 % намаление на билетите си за притежатели на NUS карта?

# 632
Една новост от днес. Третата служителка, с която се свързах в България ер каза, че имаме право на една безплатна промяна на полет не годишно, а на резервация. Тоест, всеки резервиран полет може да бъде променян веднъж безплатно. Чудно!

Тези служителки ще си научат ли урока .... Всяка казва различно нещо....

Това за нас е добре, стига да не попаднеш на някоя, която ти каже, че дължиш 70 евро за промяна на полет...и ако цената на билета е по-висока да доплащаш.

# 633
# 634
Супер! А къде е билетът от 20 паунда?

Или имаш предвид този, който си е 7 паунда за студенти по принцип - We accept a variety of student passes including NUS and ISIC, please have student pass available at time of travel.

А тази компания пътува ли извън Лондон?

# 635
Супер! А къде е билетът от 20 паунда?

Двупосочен е 15 паунда, а ако купуваш единични билети е 20. Това е компанията, която подържа най ниски цени. Всички останали имат 20 паунда без намаление и около 15 за студнти! И докато при тази компания минаваш само с НУС карта, нешънъл експрес искат да си закупиш тяхна карта на цена от около 20 паунда на година Wink

# 636
... нешънъл експрес искат да си закупиш тяхна карта на цена от около 20 паунда на година Wink

10 паунда! 11,50 с доставката. 30 % намаление.

А какво е положението извън Лондон?
Ние всички от това се интересуваме - от т. "Х" до Лондон

# 637
... нешънъл експрес искат да си закупиш тяхна карта на цена от около 20 паунда на година Wink

10 паунда! 11,50 с доставката. 30 % намаление.

А какво е положението извън Лондон?
Ние всички от това се интересуваме - от т. "Х" до Лондон

Все таз.

# 638
Кое?  hahaha

# 639
Тази карта ти дава намаление само за нешънъл експред, докато другата ти дава намаление за много магазини, театри, транспорт и още каквото ти дойде на акъла ! Каква е ползата да дадеш 11 паунда само за нешънъл експрес, но да ти се свиди за карта, която ти дава сумати намаления. Mr. Green
Май нишката на логическото ти мислене се е скъсала  Joy

# 640
Не се хаби повече!
Няма как да стигна нивото ти на интелигентност, компетентност и логическо мислене, които не ти позволяват да разбереш, че някои хора не се интересуват от безсмислени и безполезни "сумати намаления".
Признавам, NUS е от от изключителна важност за всеки студент! Доволна?

# 641
Добра вечер на всички!  bouquet
Имам нужда от съвет и помощ,отворена съм за всякакви предложения:Трябва да получа важен документ от детето.Документа ми трябва в оригинал,защото не ми признават копие,разпечатка и т.н.Посоката е Абърдийн - Варна.
Предварително благодаря!

# 642
Не се хаби повече!
Няма как да стигна нивото ти на интелигентност, компетентност и логическо мислене, които не ти позволяват да разбереш, че някои хора не се интересуват от безсмислени и безполезни "сумати намаления".
Признавам, NUS е от от изключителна важност за всеки студент! Доволна?

15 години прекарани в УК и също така била студентка тук, ми позволяват да знам малко повече от теб Wink

# 643
  Joy Спор няма  Joy

# 644

научи се да приемаш пораженията по леко  Mr. Green и усмивката ти е озъбена ...

Общи условия

Активация на акаунт