Отговори
# 30
ко знаех туркиш щях да и пиша на тая лелка  #Crazy ама йок

# 31
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да и имам папуляка на Хазал  Joy Joy Joy
Като бях в детската градина имах същата шапка  Mr. Green
Ох така ме ядоса тоя Мехмед-аптала,той бил останал и бил се върнал в тях заради баща си,бил сядал с това момиче заради баща си пак,абе ей мухъл къде ще идеш бе,паралията големия,заради кой те взе Каптана на работа ве,на заради оная,заради кой Емир не те вкара в затвора,пак заради оная,заради кой не ви изгониха на пътя като кучета,заради Емир,ама пак заради оная го направи той,да не би да купи 10-ката заради Мехмед,да му гледа косматата мутра и заради смотания му баща ,Каптана бил еди къв си само суперлативи,ок добър човек е,ама им помага заради щерка му,а Емир да не би да е лош той колко пъти им помага,охххххх много ме ядосаха тия пак бе,не знам Ръза все хапчета му носи Хатиджето,ама аз наистина ще ми трябва за глава с тия тъпунгери  #2gunfire #2gunfire

# 32
ади писаф и на тая за нови снимки  Joy

# 33
  • У Диспансера ...♥♥♥
ади писаф и на тая за нови снимки  Joy
Ко писа йени фотос вар му  Joy Joy

# 34
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох коланчето и то ни е Армани ,отивам да се доядосвам  Mr. Green

# 35
чи за къде сме без Армани  Mr. Green

# 36
  • Варненска клюкарка
Абе Сери и без нея ще мина,ама Ча искам видя аз,пфуууу то голяма мистерия значи,холивудски касов продукт снимат все едно  ooooh!
да бе бахти нали уж края на юли щяхме да знаем целия актъорски състав,а нищо не знаем и снимки йок е да се стреснат малко  smile3512
Ей сега, след няколко дни като стартира и на Хазал проекта, ще започне и голямото надцакване - разногледи ще ни направят...купища снимки ще бълват всеки ден...

пп Абе на тая що и викате Сери newsm78 нали много и се радвате, пък това заглавие на мен ми навява едни други асоциации Sick Sick Sick Видях, че в коментарите в ютуб я наричат Сеси...аз за по кратко и на двамата им казвам Ча и Се, че са ми дълги нещо...

пп2
....
Обаче да се върна на мойта си приказка-за братчетата.Не съм улучила момента,когато сте коментирали,но убийте ме не мога да се съгласч,че са на нормалната си възраст Naughty От началото на сериала до смъртта на Фериа та и в продължението минават само 3 години и някой месец,Ю/О/мерчо беше едва 7-8 годишен и за 3 години-хоп-на 15-16 стана  #Crazy Джан и той така-не ми се връзва и това си е Whistling

Така е- права си. Цялата мъгла идва от издишащия им сценарий. Рейтинга им летеше с бясна скорост към дъното и се чудеха какви да ги измислят и колко още народ да вкарат в историята...от там и порасналите братчета Wink

# 37
  • Варненска клюкарка
Ох коланчето и то ни е Армани ,отивам да се доядосвам  Mr. Green

Ирче, то гащите му долните са Армани- тези дни в една от сериите им мернах ластика, ти сега за колана му си се хванала Laughing Много я тачи марката, чак се учудвам, че още не са го направили рекламно лице Crazy

пп Като написах последното, та се сетих- не бяха ли казали, преди два месеца, че ще става рекламно лице на нещо голямо newsm78 май нищо повече не се е чуло в тази посока...

# 38
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те толкова излишни хора вкараха ,че да не почвам пак за тва недоносче ПЕ,то стана такъв калъбълък там ,че им се получи обратния ефект,и някой се отказаха като Ръза и фемили ,та напълно да заличат образа на Фериха,да бяха и Гюлсум махнали,та все едно не я е имало никога  ooooh!
Тоя охлюв пък все залепен за нея  Crossing Arms

# 39
# 40
на мен пък не ми пречи да и казвам Сери на ,който му пречи да не ме чете  #Crazy

# 41
  • У Диспансера ...♥♥♥
Белорче,ще заслепи продукта явно с тва гнездо на главата си,и те са се отказали хората,ееее гащите не съм забелязала,ми те така у маалата всички тачат бат Арманито  Mr. Green

# 42
  • У Диспансера ...♥♥♥
С Диренч тука брееееххххх  #Crazy

# 43
Здравейте компанията! Hug Hug Hug

Мяткайте се по конете, че иде време да гоним дръгливите кранти дето се влачат след нашия първокласен ат!
smile3540 smile3540 smile3540 smile3540

Това парче е за всички диспансеризирани джигити!
  newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35

# 44
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Joy Joy Joy Joy Ренате,с каубойските ритми идеш направо  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт