Отговори
# 15
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ъхъ, за сърдечно лилявкото го рекох.

Габи, взех си само Фемира  Laughing. Чай не обичам, а към аспирин съм алергична. Ударих един гълток ментичка, погледах малко влюбен до уши Емко и сега мога спокойно да си легна. Laughing До утре! Hug

# 16
Лудосче с теб сме Hug Hug Hugдръжте се говорете му Peaceсилно се надявам да се оправи Hug Hug Hug

# 17

Прекрасни хора!

Поднасям закусчица и кафенце за всички
Скрит текст:

И да не забравите

Знам, че никой не ме пита, ама да ви предложа как и къде да прекарате прекрасния неделен почивен ден, изпълнен с много усмивки и щастливи мигове   love001

Скрит текст:

А та тези, които са на тръстиката, лека и спорна работа!

Лудосче,
Скрит текст:
зная и вярвам, че братчето ти те чува, говори му, кажи му всичко, което не си успяла да споделиш с него, и като се събуди ще се бъзикате взаимно, дай му сили и вяра, за да се пребори, Бог да е с вас, много сили и вяра!

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 08:57 от Jane2013

# 18
 Hug Добро ви утро и късна'лека нощ'за мене,ама на-вместо да потъвам в сладки сънища седа тука и си наваксвам с темите  Crazy
Обаче да се върна на мойта си приказка-за братчетата.Не съм улучила момента,когато сте коментирали,но убийте ме не мога да се съгласч,че са на нормалната си възраст Naughty От началото на сериала до смъртта на Фериа та и в продължението минават само 3 години и някой месец,Ю/О/мерчо беше едва 7-8 годишен и за 3 години-хоп-на 15-16 стана  #Crazy Джан и той така-не ми се връзва и това си е Whistling

# 19
  • в подножието на планината

Да се цопна и тук... Mr. Green

Клоди, Hug прекрасна темичка си сътворила. Благодаря! Heart Eyes  bouquet

Сега ще се опитам да изброя всички, които творят ФЕмирски красоти и ни радват всеки ден - Ирка, Hug Heart Eyes Дани, Hug Heart Eyes Жани, Hug Heart Eyes Снежи, Hug Heart Eyes Петрова, Hug Heart Eyes Габи, Hug Heart Eyes и Наде  Hug Heart Eyes за стиховете, ако съм пропуснала някого... Hug Hug Hug Hug Hug

# 20
 Gunaydinnn !! Simple Smile 🌸🌸🌸 къзлар  wavey wavey waveyйени снимка от сета

# 21
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ммммм тя снимката е един път,направо се подиграват вече с нас,ко ми ги пускат тия смотани снимки с тия неизвестните  #2gunfire

# 22
# 23
Добро утро  Hug Лудостче,с теб сме дано братчето ти да се оправи  Praynig  Тези снимки са от вчера не са йени  Mr. Green искам по йени и на тях Ча и Сери да прикадя  bishop

# 24
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе Сери и без нея ще мина,ама Ча искам видя аз,пфуууу то голяма мистерия значи,холивудски касов продукт снимат все едно  ooooh!

# 25
Абе Сери и без нея ще мина,ама Ча искам видя аз,пфуууу то голяма мистерия значи,холивудски касов продукт снимат все едно  ooooh!
да бе бахти нали уж края на юли щяхме да знаем целия актъорски състав,а нищо не знаем и снимки йок е да се стреснат малко  smile3512

# 26
http://www.medyanindibi.com/cagatay-ulusoy-hazal-kaya-ve-beren-s … r-listesinde.html
Скрит текст:
Лудосче Hugсилно вярвам че те е чул,когато си му говорила Praynigпродължавай мила Praynigвярата е даване на твърда увереност в онези неща, за които се надяваме......
от мен гюрушуруз  Hug Hug Hug

# 27
пак ми пускат сценаристити

# 28
  • У Диспансера ...♥♥♥
да бе бахти нали уж края на юли щяхме да знаем целия актъорски състав,а нищо не знаем и снимки йок е да се стреснат малко  smile3512
Е сега като те прочетат и са хукнали даже и куршуми да си леят  Joy Joy Joy

# 29
  • У Диспансера ...♥♥♥
Плюс това тая снимка я постваха ония ден,тя даже не е и йени на сценаристите  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт