Отговори
# 585
Хазалка дали ще праща маминка да защитава Сарпа  Mr. Green
Миленче бившото й севгили ли имаш в предвид, защото ако е така, то неговата фамилия е друга, не Апак, Бозкурт или нещо подобно е?!
Дано Хазалчето стои далеч от тази гнусотия както досега.
на едната снимка е Апак на другата Бозкурт за мен са на един калибър  Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 12:47 от relax

# 586
(аз ви чета отдавна - сега вече три теми едновременно следя, с тези нови предстоящи сериали  Shocked) - абе и в трите теми има страхотно настроение...и отношение...

А според мен тази акция с наркотиците има нещо общо с присъдите по тва мегадело в Турция - срещу журналисти, генерали и т.н, които днес ще бъдат обявени. Според мен показват така - какво става с упадъчните елементи защитаващи и представляващи светското общество.......Просто прекалено голямо съвпадение...малко нагласено ми се струва тази акция с наркотиците в деня когато се решава тва "мега-дело"... Thinking

# 587
Баръш го е туитнал, но с чичи съм пас. Rolling Eyes
Явно и той е в час с новината за дрогата и за някакво съвпадение споменава...... Rolling Eyes

Barış Kılıç ‏@BrsKILIC 26m
Sabahtan beri bekledigim gundem degistirme haberi nihayet geldi. Uyusturucu operasyonu haberi. Ne tesaduf.

http://www.diziler.com/haber/kenan-imirzalioglu-nehir-erdogan-sa … sturucu-gozaltisi

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 13:05 от Neidjal

# 588
Баръш го е туитнал, но с чичи съм пас. Rolling Eyes
Явно и той е в час с новината за дрогата и за някакво съвпадение споменава...... Rolling Eyes

Barış Kılıç ‏@BrsKILIC 26m
Sabahtan beri bekledigim gundem degistirme haberi nihayet geldi. Uyusturucu operasyonu haberi. Ne tesaduf
И аз толкоз разбрах Laughing

star69  Hug Peace баба явно се чуди какво да прави #Cussing out Явно Баръш за това съвпадение говори Rolling Eyes

# 589
# 590
  • Варненска клюкарка
Наде, Hug за интервюто...  bouquet

Леле, ако Серенай е като Йешим в реала...не знам... Sick

И на мен тази част Звездичке, не ми се понрави, защото не ми допада образа на Йешим. Confused
Айдееее, пак дрога, пак задържани и то все известни....... SickРенка и твойто либе е в кюпа сред изброените имена. smile3555

Наде  Hugаз те цитирах, но забравих да ти благодаря, за това пространно интервю- от него добивам доста подробна представа за Серенай. И мнението ми за нея се затвърждава за съжаление.... сега се сетих и за един клип ли беше или снимка, където размахва среден пръст Stop (ръката и е обработена и замъглена, но няма как да се сбърка жеста) Устните и на същото кадро са присвити, все едно казва нещо много лошо.... ненавиждам подобно женско поведение, смятам, че не прилича на жена да се даржи по този начин Sick А относно изказванията и които цитирахме аз и други момичета, смятам че когато нямаш много багаж между ушите , е по-добре да си по- обран в изказванията си....Нещата, които е казала са необмислени и могат да подпалят фенски войни ooooh!

пп Като споменах Ча в предния си пост и дали не се е "черпил" с нещо по времето на АО, помните ли случката, те всъщност много бързо потулиха нещата, но все пак- здрав прав, 20 годишен двуметров спортист да се свлича като печен праз Sick Водят го в стаята му и там почти припада и се налага по спешност прием в болница, а Селин стана като космическа совалка, скоростна. пристигна за отрицателно време Crazy както казах много бързо потулиха нещата ooooh!

пп Стар 69 при комшиите има периодични такива акции с прицел елита, но може и да не е съвпадение както казваш. Преди няколко месеца и Чаатай попадна в такава случка и едва отърва кожата...
пп 2 на Хазал Сарпа е Бозкурт Peace

# 591
Бозкурт да,ама и Апак и е пр  newsm78

# 592
# 593
Иве, Hugсега като те прочетох и се сетих за случая, в който Чаги ахаааааа.... и влезна в болницата, бях забравила този момент от времето на АО. Мерси, че ми го припомни. Прилошало му било, друго ли беше, кой да ти каже. Rolling Eyes
Хазалчето на няколко пъти и ставаше зле на сета на АФК, че и чак до болница се стигаше, явно натоварването им е огромно, но не бих подкрепила някой ако взема някакви опиати за да е свежар, като морков.
Много е чаровен Кенан, дано се отърве безнаказано.

# 594
  • Варненска клюкарка
Бозкурт да,ама и Апак и е пр  newsm78

Ох и аз се обърках вече, ама те в актьорлъка всички са навързани като свински черва Crazy (пардон овчи) и всеки познава всеки.... Дано да не търсят много, че може и да намерят на неочаквано място Crazy

# 595
На тия полицията да не почива събота и неделя newsm78 Mr. Green та днес сабах сабах са ги погнали Laughing

# 596
не си играят направо си ги гледат и поливат у тях  Mr. Green  туй било иззето

# 597
Този Сарп,който са задържали не е бившото севгили на Хазал.С този Сарп са само приятели.  Peace

# 598
Скрит текст:
На въпроса на репортерите "Защо сте арестуван?", Кенан Имирзалъолу отговори: "След малко ще разбера." Joy

# 599
Този Сарп,който са задържали не е бившото севгили на Хазал.С този Сарп са само приятели.  Peace
да де приятели са  Peace

Общи условия

Активация на акаунт