Отговори
# 600
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тц, тц, тц, оставиха хората без декоративна растителност! ooooh!   Mr. Green 

Склонна съм да вярвам, че е тенденциозно и свързано с процеса срещу журналистите, както вече сте писали.
Няма ли кой да изрита тоя Ердоган?

# 601
Скрит текст:
На въпроса на репортерите "Защо сте арестуван?", Кенан Имирзалъолу отговори: "След малко ще разбера." Joy
ми той рано сабах да го измъкнат не знае кво става още  Joy

# 602
Barış Kılıç‏@BrsKILIC1m
UTANÇ.. демек Срам  Peace

# 603
News: Tomorrow Star TV will Share the very First Promo for ‪#‎Medcezir‬ Series ''Finally we'll see Cagatay again''.

А дано.

# 604
Barış Kılıç‏@BrsKILIC1m
UTANÇ.. демек Срам  Peace
Няма срам у тоя  #Cussing out

Наде дано Laughing да не го пуснат само по нощите Laughing

# 605
На тия полицията да не почива събота и неделя newsm78 Mr. Green та днес сабах сабах са ги погнали Laughing
хората си почиват събота и неделя  Joy тамън и актьорите да се пощурят през уикенда и в понеделника да са пресно пресно надрусани  Joy

# 606
Тц, тц, тц, оставиха хората без декоративна растителност! ooooh!   Mr. Green 

Joy Joy Е това  Laughing не го е срам баба Mr. Green

# 607
Ренка, не знам, не бих го чакала по нощите.
Ето още едно потвърждение, пък колко, ще е вярно ни предстои да разберем.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/medcezir-dizisinin-tan … r-tvde/151289/47/

# 608
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз нали ви казах,че сега тия актьори които се показваха и се изказваха,ще им го върнат тъпкано,сега чакам и тоя от Великолепния век да хванат,че и той бая се изказваше по площадите ,много голяма гад тоя,и така ще си ги гледат в саксийки да бе да  ooooh!

# 609
News: Tomorrow Star TV will Share the very First Promo for ‪#‎Medcezir‬ Series ''Finally we'll see Cagatay again''.

А дано.

РАЗГЕЛЕ  Hug  bouquet

# 610
  • У Диспансера ...♥♥♥
Hug Hug
Е чакаме фрагмана утре вече ,дано обувката му видим поне  Mr. Green
Ох тая Серка,няма да я коментирам,че повече ме заболя главата като я прочетох  ooooh!
Какво си тръгнала да се сравняваш с Хазал,тя  и Белка казваше,че стоят по-добре,ама с тези изказвания още повече няма да те долюбват феновете на ФЕмир повечето,ми мълчи там ние ще гледаме и ще преценим,тя ще ми казва как стояла от сега още до Ча  ooooh! #2gunfire

# 611
Предусещам, че е твърде възможно в утрешния трейлър да не видим Ча и Серенай.
Ей, бабче, Hugне се ядосвай отсега, че предстоят много фотки и какво ШЪ праИте тогава!? Joy

# 612
Аз нали ви казах,че сега тия актьори които се показваха и се изказваха,ще им го върнат тъпкано,сега чакам и тоя от Великолепния век да хванат,че и той бая се изказваше по площадите ,много голяма гад тоя,и така ще си ги гледат в саксийки да бе да  ooooh!
HugЧакат явно да се върнат от Прага със семейството му Laughing

Кой знае от кой конак на Ердоган са ги взели за да ги представят за доказателство #Cussing out

# 613

Какво си тръгнала да се сравняваш с Хазал,тя  и Белка казваше,че стоят по-добре,ама с тези изказвания още повече няма да те долюбват феновете на ФЕмир повечето,ми мълчи там ние ще гледаме и ще преценим,тя ще ми казва как стояла от сега още до Ча  ooooh! #2gunfire
Joy Joy Joy Айдаааа подпали Laughing

# 614
  • в подножието на планината
Ееее, утре ще чакаме фрагман...  предчувствам, че ще е посред нощите... Mr. Green

Леле, що артисти пак са задържали... ooooh! чак пък толкова да са замесени всички...не ми се вярва... Rolling Eyes

Клоди, Hug и твойто ашкъмче там... Shocked

Ирка, Hug за Серенай... newsm10

Общи условия

Активация на акаунт