Отговори
# 660
хаха какво ли си вика : - с тази ли трябва да играя  Shocked аллакаритси  #2gunfire  Joy

у фейсо е добре вече ама косата  ooooh! о боже вихрушка ли го е застигнала,чудо ли е  hahaha

# 661
  • В света на мечтите... ❤
Привет красавици  wavey  wavey  wavey  Hug  Hug  Hug
Вай,вай йени фото си имаме,ми гюзел си е момчето ни,нищо,че е малко развълнуван у тиквето  Laughing  Heart Eyes

Наде благодарско   bouquet  за инфото за снимките,а дано да не е и тоз път кьор фишек  Hug   bouquet  Hug И за статията за Серенайката   bouquet това момиче наистина доста си е повярвало,че е добра актриса,при положение,че е завършила актьорско майсторство,мисля че Ча я слага в малкия си джоб без да е учил за актьор  Peace Който си го има,си го има,а който го няма и с фуния да му го наливат няма да стане  Mr. Green

Сега да ви предложа и нещичко за пийване да не идвам с празни ръце  Hug

Скрит текст:

Един летен колаж

Еее,5 пъти натискам да публикувам и все нов отговор изкача  Joy

# 662
Аз не усетих Серенай да е правила сравнения с Хазал, по-скоро приех думите й в тази част от интервюто с нея, че не бива да ги отписват с Ча като двойка преди да са ги видели на екрана как стоят един до друг.
Габче, на мен точно когато е без кармазъта ми е симпатична, с него излъчването й се променя, защото никак не и ходи.

Peace точно това има предвит

# 663
Здравейте и от мен  Hug
Ех най-сетне доживях да видя снимка тяхна истинска която не е колаж  Party
Да ни е честито както се казва Чаатай си е супер всякак като изключим прическата му от рождения ден на Нурана че щях да почина като го видях,Серенай си ми е Серенай и като клошарка да се облече пак си я харесвам  Heart Eyes
Много лоша работа с тея наркотици как и Кенан И са там и Сарпчо пффф и двамата ги харесвам дано се измъкнат както те така и другите  Praynig

# 664
  • Още у мъглата ...
Аз не усетих Серенай да е правила сравнения с Хазал, по-скоро приех думите й в тази част от интервюто с нея, че не бива да ги отписват с Ча като двойка преди да са ги видели на екрана как стоят един до друг.
Габче, на мен точно когато е без кармазъта ми е симпатична, с него излъчването й се променя, защото никак не и ходи.

Ама кой я пита за Хазал изобщо, та да го казва, питат я за новия сериал, ето това веднага се набива, че нещо й е притеснено  Mr. Green

Наде, ами на мен просто не ми е симпатична, но в зависимост от това дали е с червило или не, ми е по-перверзна или не. Сори, но не ми е моя стил на симпатичност  Sick

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 15:07 от Екстра сенската

# 665
# 666
  • У Диспансера ...♥♥♥

Наде,според мен хич не трябва да споменава стари неща,след това с ПЕ,да си гледа проекта и драгия зрител ще види как стоят един до друг ,по този начин като припомня за феномена ФЕмир сама предизвиква сравнения ,били ,изиграли си ролята ,остават в сърцата на феновете ,няма да е тя която ще ги измести от там,не споменава Гизем,а Хазал,еми разбирам че тайно всичките искате да изиграете такава роля и да предизвикате такъв фурор ,ама чакайте си търпеливо и може да ви се случи ,това е моето мнение по-въпроса  Thinking

# 667
Рошко,ама чаровен  Mr. Green Heart Eyes
Аз съм доволна,че се бях притеснила за него,но сега виждам ,че е било напразно  Peace
Мога да и намеря ей така от пръв поглед само 10 критики на Серка,но ще ги запазя за мен да не кажете,че съм пристрастна,само веждите ще спомена,че ми се набиха от пръв поглед още  Thinking
Ирче, давай де, що да си пристрастна, казваш си каквото мислиш, нали така се разбрахме в тази тема, ще си пишем за всеки и всичко.
Мен лично ме дразни горната й устна, но когато е без кармазъта не си личи толкова много и се ядва, даже на моменти ми и харесва.
Привет bye на скоро появилите се.

# 668
Тя не е с него,ма с тая крива уста както е застанала,и тя не ми изглежда на годините на Мариса newsm78
Ама Ча ,ух рошав ма с вятър в косите,не като оная с опърления перчем,ох какъв хубав Райчо ще си имаме  Heart Eyes Heart Eyes
Ирка   Hug може да е рошав,ама е играла пресата за изправяне или четката и сешоара,че той нали е къдравелко,а на предната му йени снимка не беше изправена косата затуй изглеждаше толкоз зле

# 669
  • Още у мъглата ...
ши играйти на мижанка пък ний ш гледаме и ш прикаждаме  Joy

Ха така, всеки да има с кво да се занимава, кой каквото му иде отвътре  Joy Joy Joy

# 670
гледах но не видях

# 671
Аз съм доволна,че се бях притеснила за него,но сега виждам ,че е било напразно  Peace
Мога да и намеря ей така от пръв поглед само 10 критики на Серка,но ще ги запазя за мен да не кажете,че съм пристрастна,само веждите ще спомена,че ми се набиха от пръв поглед още  Thinking
Ирче, давай де, що да си пристрастна, казваш си каквото мислиш, нали така се разбрахме в тази тема, ще си пишем за всеки и всичко.
Мен лично ме дразни горната й устна, но когато е без кармазъта не си личи толкова много и се ядва, даже на моменти ми и харесва.
Иначе те разбрах какво искаш да кажеш за изказвато й, демек, да не рови там, където никой не я пита и където не е нужно.
И аз съм за всеки да си казва честно мнението, ето мойто, като не ангажирам никого
На тази снимка Серка изглежда доста над 30, докато Ча има младежка визия

# 672
Иначе те разбрах какво искаш да кажеш за изказвато й, демек, да не рови там, където никой не я пита и където не е нужно.
И аз съм за всеки да си казва честно мнението, ето мойто, като не ангажирам никого
На тази снимка Серка изглежда доста над 30, докато Ча има младежка визия

+1  newsm03

# 673
На тази снимка Серенайката нещо много буен веждак ми се струва,че вади,по принцип са й по-добре веждите в другия сериал по Диема,нещо тука рошавки ми се видят  Mr. Green

# 674

Наде,според мен хич не трябва да споменава стари неща,след това с ПЕ,да си гледа проекта и драгия зрител ще види как стоят един до друг ,по този начин като припомня за феномена ФЕмир сама предизвиква сравнения ,били ,изиграли си ролята ,остават в сърцата на феновете ,няма да е тя която ще ги измести от там,не споменава Гизем,а Хазал,еми разбирам че тайно всичките искате да изиграете такава роля и да предизвикате такъв фурор ,ама чакайте си търпеливо и може да ви се случи ,това е моето мнение по-въпроса  Thinking
Разбрах те какво искаш да кажеш за изказвато й, демек, да не рови там, където никой не я пита и където не е нужно и да се съсредоточи единствено и само върху проекта си.
Габче, ама разбира се, че на сила хубост не става, аз ако не бях свикнала с нея в Сезони на Любовта, едва ли сега щях да пиша положителни постове за нея. Joy
От видяното досега, а то е оскъдно количество, смело мога да заявя, че с Ча ми харесват, като екранна двойка.

Общи условия

Активация на акаунт