Отговори
# 645
# 646
  • Още у мъглата ...
Не мога да разбера кво толкова е казала  ooooh!
Ми Влъх,какво е тръгнала да споменава Хазал,то ясно че сравнения ще има,тя като каже ,че стояла много добре до Ча и те ще спрат ли кво,ми всеки си е индивидуален ,изобщо не бива да споменава Хазал и стария му проект според мен ,да си гледа снимките и новия проект и да остави на феновете да кажат как стои до Ча ,то от рейтинга ще стане ясно ,така всява ненужно напрежение според мен  Peace
Джейн,Звездичке  Heart Eyes Hug Hug
Лава,Жани Hug Hug Ох къв ми е чок на йенито бе,оййййй красивото ми то  Heart Eyes Heart Eyes

Ирка  Hug Така е, ако Серка се чувства силна и уверена, не е необходимо да прави сравнения, нека хората да ги направят сравненията. Ама явно й трепери под лъжичката и се опитва по най-тъпия начин да се повдигне на стъпалцето, ама да не се повдига много, че да не я бутнат от него  Mr. Green А ако изобщо остане на стъпалцето, ще е благодарение на Чаги и любовта на феновете към него. Щото никой в туити не молеше за нова снимка на Сери, а за нова снимка на Чаги от сета.
Хайде стига й толкова ... за сега  Mr. Green

Да се порадваме на хубавото ни момче   Heart Eyes Grinning
Различен, но хубав, беее  Heart Eyes

Уф, точно изнаписах горното и виждам, че вече е пуснато общото фото  Grinning
Ами ето в подкрепа на горното не случайно първо пуснаха изрязана снимката и само Чаги  Laughing

# 647
Косата на Ча баш като гнездо някоя птичка на сета мой да му  кацне по погрешка  Mr. Green

сакън бе къз Winkсачмалама я Hug

# 648
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя не е с него,ма с тая крива уста както е застанала,и тя не ми изглежда на годините на Мариса newsm78
Ама Ча ,ух рошав ма с вятър в косите,не като оная с опърления перчем,ох какъв хубав Райчо ще си имаме  Heart Eyes Heart Eyes

# 649
Мълчанието е злато Mr. Green

# 650
  • Още у мъглата ...

Уф, явно ще си купувам пиратска превръзка   Mr. Green Joy Joy

# 651
Рошко   Mr. Green

# 652
# 653
  • в подножието на планината

Тц, няма да помогне... Joy Joy Joy

# 654
  • Още у мъглата ...
Аааа, Серенайчето ме кефи на тази снимка, не е с клоунското кармазъ червило.

Наде  Hug Това, че не е с клоунското кармазъ червило хич и не я прави по-хубава, а само по-малко перверзна  Mr. Green

# 655
Аз не усетих Серенай да е правила сравнения с Хазал, по-скоро приех думите й в тази част от интервюто с нея, че не бива да ги отписват с Ча като двойка преди да са ги видели на екрана как стоят един до друг.
Габче, на мен точно когато е без кармазъта ми е симпатична, с него излъчването й се променя, защото никак не и ходи.

# 656
  • София
Oх,изчетох ви чабук,чабук...за има няма 3-4 часа hahaha
Леееелееее,готин е Ча на снимката бе,много убав,верно малко в главата кат гнездо,ама хубаво ни е пак момчето.Серенайката и тя добре излезнала.
Ирка,гледах последния ти клип,такъв смях-ВЕЛИКА СИ Joy
За наркотиците незнам,истина е че някои актьори,музиканти и така да ги кажем известни взимат-едни да разпуснат,други да са на шест,ама пък точно за тези ми е малко,как да го кажа....невероятно Naughty

# 657
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рошко,ама чаровен  Mr. Green Heart Eyes
Аз съм доволна,че се бях притеснила за него,но сега виждам ,че е било напразно  Peace
Мога да и намеря ей така от пръв поглед само 10 критики на Серка,но ще ги запазя за мен да не кажете,че съм пристрастна,само веждите ще спомена,че ми се набиха от пръв поглед още  Thinking

# 658
ши играйти на мижанка пък ний ш гледаме и ш прикаждаме  Joy

# 659
Косата на Ча баш като гнездо някоя птичка на сета мой да му  кацне по погрешка  Mr. Green
Като прочетох първите думи си мислех, че ще продължиш да му Серка  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт