Отговори
# 615
Не мога да разбера кво толкова е казала  ooooh!

# 616
Булка,признай си ти му поливаше саксийте  Mr. Green

# 617

Какво си тръгнала да се сравняваш с Хазал,тя  и Белка казваше,че стоят по-добре,ама с тези изказвания още повече няма да те долюбват феновете на ФЕмир повечето,ми мълчи там ние ще гледаме и ще преценим,тя ще ми казва как стояла от сега още до Ча  ooooh! #2gunfire
Joy Joy Joy Айдаааа подпали Laughing
А така Ирче,  Hug имаш моята подкрепа, newsm10 кви са тез Серки, Перки, Белки и сие  Mr. Green

Абе тез турски актьори нямат ли си развлечения, май са ги задържали в Чешме, а и поука не си взеха от зимата  newsm78

# 618
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми Ренка  Heart Eyes ,те си имат специално да ги ползват за "доказателства" ,думи нямам за тоя отмъстителен човек ,най -появяващите се ,понеже следяхме за Чаатай и сме запознати ,хванати с какво с дрога ми с какво може друго ,до сега колко време са актьори ,чак сега почнаха да се занимават  Stop Че и у тях си гледат,оф не вярвам някой да повярва на тази зашита с бели конци интрига,ми явно щот го няма та затова не е и той в кюпа ,ще видим като се върне,на него може и лаборатория да му припишат ,че има  #Crazy
Наденце Heart Eyes Hug и аз така усещам ,с тяхното напрежение да държат зрителя,да не се обърнат хората още от сега  Thinking

# 619
Barış Kılıç‏@BrsKILIC2m
Buna da sukur, her iste bir hayir vardir, Allah beterinden saklasin, yakinlarina sabir. Baska ne ögretmislerdi, bisey daha vardi ya. е ма няма друг като Чичи превод Опитайте sukur всяка работа има Бог, по-лошо от магазина, в близост до търпението. Какво друго е научил, или нещо друго е там също. магазин до търпението кво ли продават там  newsm78

# 620
кап'тана много сЪ разписа у туитър бе Winkразвълнува сЪ нящо май......

# 621
вай бе йени ли е newsm78 newsm78 newsm78

# 622
аааааааа йени е йени Hug Hug Hugполудяха в туитър

# 623
Ренка,çok teşekkür ederim за новата тема.Татлъ паста за теб. Hug  bouquet
Скрит текст:

И за всички в темата.Да ви е сладко
Скрит текст:
И разхладителна напитка   Nature Sunny
Скрит текст:

Благодаря на Nadya_s и ReBulgary    за преведения 49 епизод. newsm20  bouquet  bouquetЗа вас ,момичета
Скрит текст:
News: Tomorrow Star TV will Share the very First Promo for ‪#‎Medcezir‬ Series ''Finally we'll see Cagatay again''.

А дано.

РАЗГЕЛЕ  Hug  bouquet

Страхотна новина.  bouquet Hug

А сега се връщам да ви чета,че един ден не съм влизала и имам доста да наваксвам.  bouquet

# 624
Barış Kılıç‏@BrsKILIC2m
Buna da sukur, her iste bir hayir vardir, Allah beterinden saklasin, yakinlarina sabir. Baska ne ögretmislerdi, bisey daha vardi ya. е ма няма друг като Чичи превод Опитайте sukur всяка работа има Бог, по-лошо от магазина, в близост до търпението. Какво друго е научил, или нещо друго е там също. магазин до търпението кво ли продават там  newsm78
Саксии със стайни цветленца. Joy
Чаги и другите през зимата имаха късмет, оневиниха почти всичките, ще видим сега какво, ще стане.
Не знам да вярвам ли, че са невинни, да вярвам ли, че са виновни.....аз съм пас. smile3505

# 625
  • Още у мъглата ...

Йени е, почнаха да се надпреварват да го пускат  Laughing

А, няма да го изхвърляме, хубу е хубу е момчето ни  Grinning

# 626
Булка,признай си ти му поливаше саксийте  Mr. Green
Ми аз коя друга newsm03

Ако не пише че е дрога хич няма да позная Rolling Eyesмного съм некомпетентна по тоз въпрос Laughing

Ирка newsm10 дано всичко се размине Rolling Eyes

Булка днес и чичи е в ареста Joy Joy

# 627
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не мога да разбера кво толкова е казала  ooooh!
Ми Влъх,какво е тръгнала да споменава Хазал,то ясно че сравнения ще има,тя като каже ,че стояла много добре до Ча и те ще спрат ли кво,ми всеки си е индивидуален ,изобщо не бива да споменава Хазал и стария му проект според мен ,да си гледа снимките и новия проект и да остави на феновете да кажат как стои до Ча ,то от рейтинга ще стане ясно ,така всява ненужно напрежение според мен  Peace
Джейн,Звездичке  Heart Eyes Hug Hug
Лава,Жани Hug Hug Ох къв ми е чок на йенито бе,оййййй красивото ми то  Heart Eyes Heart Eyes

# 628
Малеееее, йени е..., йени снимката му. Rolling Eyes
Що е толкова рошав беееее..... Sickизглежда ми по-голям.

# 629

Йени е, почнаха да се надпреварват да го пускат  Laughing

А, няма да го изхвърляме, хубу е хубу е момчето ни  Grinning

шекер бе Heart Eyesчок татлъ Heart Eyesчок гюзел е ашкъма   love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт