Отговори
# 735
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх, говоря за онея бесните фенки дет се пишат  #Crazy
Знам бе,ееее то остава и за нас да думаш,и ние сме бесни ама от кротките бесове ,то ония лапартии тропнали с крак и йок с Хазал,пък толко ограничени милите и не разбират,че така вредят и на двамата с това си поведение  ooooh! #2gunfire

# 736
  • Още у мъглата ...
Уф, пак гледам снимката newsm78, ами по й пасва да играе майка на Чаги, отколкото възлюблена  Rolling Eyes

# 737
  • У Диспансера ...♥♥♥
Уф, пак гледам снимката newsm78, ами по й пасва да играе майка на Чаги, отколкото възлюблена  Rolling Eyes

Стига я гледа,ще вземе да я захаресаш  Joy Joy Joy

# 738
санкино бе еййййййй Winkдур бе яваш я Winkвидяхте йени снимките на Ча и полудяхте от писане Blushпръстите ви залепнаха по клавиатурите #Crazy #Crazy #Crazy

# 739
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy

Е, ама поне половината снимка /от едната страна/ си я харесвам  newsm68
За другата страна зор ша видя  Mr. Green

# 740
Знам бе,ееее то остава и за нас да думаш,и ние сме бесни ама от кротките бесове ,то ония лапартии тропнали с крак и йок с Хазал,пък толко ограничени милите и не разбират,че така вредят и на двамата с това си поведение  ooooh! #2gunfire
Peace
Ама тя Хазал го шкартира, а не той нея  Heart Eyes

# 741
Влъх аз ако го исках никой нямаше да те пита даваш ли го   Mr. Green  Hug ама аз моя си го харесвам  Hug ей я бе,разхождаме си по цял ден а после четем вестници заедно  Joy

# 742
  • У Диспансера ...♥♥♥

Joy Joy Joy

Ти затуй зяпаш сега ,за да свикне окото едното,че да не му стане нещо от толко мижане  Mr. Green

# 743
  • У Диспансера ...♥♥♥
Peace
Ама тя Хазал го шкартира, а не той нея  Heart Eyes
Джейн,лапетата бе тропат и викат не с Хазал ще играе само и тя с него,тва имам предвид,ти пък как можеш си помислиш,че ще кажа такова нещо,като сме нищили толко пъти,и аз съм на мнение,че тя му би дузпата,ама защото той се е издънил нещо  ooooh!

# 744
Мацки, кога успяхте да изпишете темата? Hug Hug Hug

Тази пробна снимка ми харесва повече 

от тази. Аз ли съм зле с очите или някой иска да го приемем в диспансера, ама няма?!

# 745
Мацки, кога успяхте да изпишете темата? Hug Hug Hug

Тази пробна снимка ми харесва повече 

от тази. Аз ли съм зле с очите или някой иска да го приемем в диспансера, ама няма?!

+1  newsm10 newsm10 newsm10

# 746
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy

Ти затуй зяпаш сега ,за да свикне окото едното,че да не му стане нещо от толко мижане  Mr. Green

Абе аз превантивно ще си взема и една едноока превръзка, да не ме заболят очните мускулчетата  Mr. Green

# 747
Не мога да ви настигна. Hug

# 748
# 749
Добър ден,в кой епизох Емир и Фария го правят.Мерси за отговора

Общи условия

Активация на акаунт