Отговори
# 210
  • В света на мечтите... ❤
Романтиче  newsm59 на любимия ти,да е жив и здрав,много да те слуша и да имате много щастлив живот изпълнен с любов и романтика разбира се  Heart EyesHug

# 211
Гъбке,тенкю  Hug  ади влъх,чабук чабук го ший  Mr. Green

# 212
Габи, мерси,пропуснала съм го, прочетох превода за Хари  Joy Joy Joy, кефи ми как му казва на Ча, и разбрах основното горе долу, ама , тези които са гледали ПЕ, каква е тази целувка на яхтата и какво знаем, че след като режисьора е казал стоп, Гиземката и Ча са продължили да се целуват  newsm78, страстно  newsm78  #Cussing out Mr. Green, това се върти и в неговата статия и в поста на гъркинята  #Crazy

romanti4ka, да ти е жив и здрав, много да те радва и слушка  Party

# 213
  • в подножието на планината
Вани, Hug да ти е жив и здрав любимия и дълги години да живеете щастливо!  bouquet

Брях, тия големи скръндзи се извъдиха откъм снимков материал... Mr. Green

Джейн, де го пише това за целувката в ПЕ?... newsm78

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 18:24 от ild7210

# 214
Габи  Hug много хубаво клипче   bouquet
В началото в сцените от първи сезон на моменти обаче прическата му е като на развълнуван диригент  Laughing
И с тва виски,ще каже човек,че вместо вода го пият  Joy добре,че не е истинско,че иначе 2 години трябваше всеки ден да е все в джаза  Tired  Mr. Green

# 215
  • Още у мъглата ...
Един готин шоп от туити  Heart Eyes

Джейн, много ме кефи и мен, като го преведат Хари, то някой беше писал, че крият снимките, все едно е принц Уилям, ама неее, това е принц Хари  Mr. Green

# 216
  • Още у мъглата ...
Габи  Hug много хубаво клипче   bouquet
В началото в сцените от първи сезон на моменти обаче прическата му е като на развълнуван диригент  Laughing
И с тва виски,ще каже човек,че вместо вода го пият  Joy добре,че не е истинско,че иначе 2 години трябваше всеки ден да е все в джаза  Tired  Mr. Green

Joy Joy Направо алкохолик са го изкарали  Joy Joy

# 217
Една красива Джейда  Flutter

# 218
Габи  Hug много хубаво клипче   bouquet
В началото в сцените от първи сезон на моменти обаче прическата му е като на развълнуван диригент  Laughing
И с тва виски,ще каже човек,че вместо вода го пият  Joy добре,че не е истинско,че иначе 2 години трябваше всеки ден да е все в джаза  Tired  Mr. Green

Joy Joy Направо алкохолик са го изкарали  Joy Joy

Ми не са далеч от истината,той доста честичко я надигаше таз чашка  Mr. Green

# 219
  • Още у мъглата ...
Тоя пък какво се е облегнал на рамото й, уморен от сета ли, кво  newsm78, не че тя не се е захилила доволно  Mr. Green

# 220
  • Варненска клюкарка
...... тези които са гледали ПЕ, каква е тази целувка на яхтата и какво знаем, че след като режисьора е казал стоп, Гиземката и Ча са продължили да се целуват  newsm78, страстно  newsm78  #Cussing out Mr. Green, това се върти и в неговата статия и в поста на гъркинята  #Crazy

Ми там Гиземката му спретна изпълнение с онази подробност,(език Wink )каквото Ча спретна на Хазалчето в 18 серия пред болницата, но по страстна, а уж го играеше невинна ooooh!
Преводът на статията става по-поносим, ако се постне първо на английски и после на български... В общи линии списващия статията казва, че не вярва, че са продължили да се целуват и след командата СТОП и че целенасочено екипът от втория ден е пуснал мълвата, че имат връзка и са ги нащракали на снимки, а за две години не са направили това с Ч и Х нито веднъж и че са опитали по този начин да предизвикат интерес и  че е било изкуствено и резултатът е виден и т.н. Като цяло пише, че Ча е много харизматичен и го очаква голямо бъдеще....

пп Джейда ми харесва много повече с тъмна коса или с омбре ефект  отколкото като блондинка....

# 221
 Joy
Скрит текст:

# 222
  • Още у мъглата ...
...... тези които са гледали ПЕ, каква е тази целувка на яхтата и какво знаем, че след като режисьора е казал стоп, Гиземката и Ча са продължили да се целуват  newsm78, страстно  newsm78  #Cussing out Mr. Green, това се върти и в неговата статия и в поста на гъркинята  #Crazy

Ми там Гиземката му спретна изпълнение с онази подробност,(език Wink )каквото Ча спретна на Хазалчето в 18 серия пред болницата, но по страстна, а уж го играеше невинна ooooh!
Преводът на статията става по-поносим, ако се постне първо на английски и после на български... В общи линии списващия статията казва, че не вярва, че са продължили да се целуват и след командата СТОП и че целенасочено екипът от втория ден е пуснал мълвата, че имат връзка и са ги нащракали на снимки, а за две години не са направили това с Ч и Х нито веднъж и че са опитали по този начин да предизвикат интерес и  че е било изкуствено и резултатът е виден и т.н. Като цяло пише, че Ча е много харизматичен и го очаква голямо бъдеще....

пп Джейда ми харесва много повече с тъмна коса или с омбре ефект  отколкото като блондинка....

Белорче Hug Много се радвам, като се намесиш с познания за нещата в кухнята  Grinning И винаги ми става хубаво  Heart Eyes

# 223
Да е живо и здраво севгилито на Романтичка и да се обичат като Фемир. newsm59 txtloves Two Hearts  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 224
  • Варненска клюкарка
Много искам да видите тази невероятна испанска балада... надпяването на два ангелски гласа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=NYiNNlfYAMw

дайте волумето на макс, затворете очи и слушайте Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт