Отговори
# 255
Ирка, Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
Последната част с аблата най ме кефи.

# 256
  • Още у мъглата ...
Ирка, специално за теб от специалната колекция  Grinning
Скрит текст:
Heart Eyes

# 257
Влъх,туй с танца на Ча ма уби  hahaha

# 258
Ирка,браво,много се посмях  Grinning Уцелила си всичко както трябва,а К'аптана е един път  Joy

# 259
  • Още у мъглата ...
Ей гу и Чаги се радва на клипа, научил е вече ръченицата  Laughing

# 260
Ирче, признавам те! Умрях от смях.  Joy Joy Най-много ме кефи частта, в която Чаги се опитва да денси.  Joy И частта с аблата също!  Laughing Браво.   bouquet

# 261
Ирка браво smile3501  rotfImao rotfImao rotfImboаз гледам и синът ми и той се смее с мен Laughing

# 262
  • Още у мъглата ...
Emirates Cup 2013 Champion Galatasaray

Хайде, Чачи таз вечер ще купонясва  Laughing  Party

Брех, бях пропуснала, че Дрогба (къв ми е гнус тоя) отишъл в Галатасарай, добре, че е туити, та се радваха, че вкарал гол  Mr. Green

# 263
  • Sofia
Здравейте,милички  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Супер много се радвам,че успях да ви навестя за малко повечко време и не мога да ви напрегръщам lovekiss
Страхотно ми липсвахте и единствено  многото ангажименти ме спасяваха  от мисълта,че не мога да постоя при вас.

Преди успявах да попрочитам някоя и друга страница,но от три теми не съм прочела нищо,а и едва ли  ще мога,защото от утре пак съм в движение Sad.Все пак,обаче,няма да ми е толкова напрегнато и ще се мяркам отвреме навреме.

Да попитам,малко със страх,но и с надежда,
Скрит текст:
какво става с братчето на Лудостчето?

Последно бях прочела,че може би в края на миналата седмица или началото на тази пак ще  има офанзива за събиране на кръв и друго не знам.

По повод кръвта,не мога да се стърпя,та да си изкажа възмущението.
Миналия петък се прибрах в София за два дена.В събота трябваше да посрещам племенника ми на летището и сутринта ми мина мисълта,че може да тръгнем малко по-рано и да минем през Окр.б-ца.Нямах връзка с никой,но мислех,че ако наистина събират още кръв,все ще има някой близък там и ще питам...Казвам на мъжа ми какво мисля и понеже той взе да  ме бъзика,че съм анемия и няма кой да ми вземе кръв,му викам"Тамън...Ако аз не ставам,на теб ще ти вземат".Той вика"Те хубаво ще ми вземат,ама събота и неделя не работят".Грях ми на душата,но в първия момент си помислих,че не му се занимава,макар че той е от хората,които,ако могат,на целия свят ще свършат услуга.Обадихме се по телефона и се оказа,че наистина НЕ работят.
Не знам дали съм повече втрещена или възмутена,но още ме държи Sick.Не мога да си представя,че за такива сериозни неща може да има почивни дни!!!Може ли да няма дежурни или те нуждаещите се/да не дава господ на никого/ ще почакат до понеделник.
Не го казвам това само заради нашия случай.Просто не мога да повярвам.Не може в друг град-разбирам,в друга болница не може-и това приех,но това с почивните дни ми дойде в повече Sick.
Така ги правят нещата,че и да искаш да помогнеш,те затрудняват максимално... Sick

Аз уж съм оптимист и все чакам да се случват хубави неща,но понеже съм много афектирана,та затова така песимистично ми се получи поста,sorry за което  Hug  

Излях си душата,кажете сега накратко какво ново се случва в къщичката ни,ако не ви мързи Wink

# 264
Ирче, джанъм, ТИ СИ  

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

КАПИТАНЕ, НЯМА АЛА БАЛА ЩЕ ТЕ ЛЮСКА ,  hahaha, МОРСКА ХАЛА, ДЯВОЛЕ, ДЯВОЛЕ!!  Joy Joy Joy rotfImbo rotfImao rotfImbo smile3532 newsm62 rotfImao rotfImao

РАЗКЪРШИ СЕ, РАЗКЪРШИ СИ СНАГАТА, НАЙ-ДОБРИЯ СИ У МААЛАТА   newsm68 newsm44 newsm68smile3532 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo

и БАБА ЦОЦОЛАНА МЕ ДОВЪРШИ [/b]  rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Сълзи ми избиха от смях,  Joy Joy Joy, ефекта при мен е огромен, защоно освен Добро ютро пиянице, другите песни ги чувам за първи път, ама я ме светни тая за разкърщването у маалата, Ча ли я пее, поровината думи не ги разбирам  Joy Joy Joy

# 265
Ирче, бабче, няма такъв смях като в диспансера. Браво къз, ашколсун,  bouquet на точните сцени от сериала си сложи най-подходящите за целта песнопойки,  Joyче и Бу се хилеше по едно време.

# 266
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Привет!
Може да се каже, че съм добре.

Ирка, клипчето е СТРАХОТНО! А бре циганино Joy

Прегледах какво сте изписали от снощи насам и в предишната тема, и тук. Исках да кажа, че точно този пасаж от статията на Абдуррухман помолих Дениии да преведе, че не ми стана много ясно нито с английски, нито с български през Гуги, но момичето стягаше багаж и тръгваха на почивка. Има нюанси, които ми убягват. Не разбрах какво е мнението на самия Абдуррухман, т.е. случило ли се е, не е ли? На гъркинята предполагам си е писано на англиийски, защото всичко се разбира и без Гуги.

Следващите снимки от сета на Medcezir ще ни покажат обувките на Ча. Joy А като стигнат до фрагман може и някой гръб да видим.  Joy

# 267
Привет!
Може да се каже, че съм добре.

Ирка, клипчето е СТРАХОТНО! А бре циганино Joy

Прегледах какво сте изписали от снощи насам и в предишната тема, и тук. Исках да кажа, че точно този пасаж от статията на Абдуррухман помолих Дениии да преведе, че не ми стана много ясно нито с английски, нито с български през Гуги, но момичето стягаше багаж и тръгваха на почивка. Има нюанси, които ми убягват. Не разбрах какво е мнението на самия Абдуррухман, т.е. случило ли се е, не е ли? На гъркинята предполагам си е писано на англиийски, защото всичко се разбира и без Гуги. Здравейте извинявам се че се намесвам , но много отдавна чакам 44 епизод ако може да ми кажете дали е преведен благодаря предварително

Следващите снимки от сета на Medcezir ще ни покажат обувките на Ча. Joy А като стигнат до фрагман може и някой гръб да видим.  Joy

# 268
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ееееее позабавлявали сте се аз докато си търках возилото,радвам се много,че от кога му се каня на тоя клип най-сетне го направих,за песните нали ви бях споменала голямо търсене падна  Mr. Green
Ами това с трабанта и марките Версаче,аз там много се смях и разбира се тва с Баба Цоцолана и Ферито като заблъска чиниите дето не се прибира тая пияница  Joy Joy Joy

# 269
  • в подножието на планината
Ирка, Hug Heart Eyes не... толкова не съм се смяла не помня откога... Joy Joy Joy Браво! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт