Отговори
# 270
Снимка на Мелихчо от туитъра, ами симпатичен ми е и това си е, има прекрасни и изразителни очи.

# 271
Здравейте момичета кокичета радвам се че съм вече сред вас много ми липсвахте. Hug

# 272
БОНБОНЧЕТА!

# 273
Не знам дали сте публикували нейна снимка досега, защото не съм Ви чела в предходната тема, но и тя щяла да участва в сериала на Ча(поне така разбрах).
Mine Tugay diziye dahil oldu.

# 274
  • Още у мъглата ...
Ееееее позабавлявали сте се аз докато си търках возилото,радвам се много,че от кога му се каня на тоя клип най-сетне го направих,за песните нали ви бях споменала голямо търсене падна  Mr. Green
Ами това с трабанта и марките Версаче,аз там много се смях и разбира се тва с Баба Цоцолана и Ферито като заблъска чиниите дето не се прибира тая пияница  Joy Joy Joy

Ирка, наистина супер хит си направила   Hug Laughing
Може да стане като хапче против вкиснатост, който нещо му стане сгърчаво, пуска си клипа и настроението е уредено  Joy Joy Joy

Ави  Hug
Галя  Hug Добре си си дошла  Grinning

# 275
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде аз я постнах ,когато пита за новини в предишната тема  Peace
Оооо къде се бутам в други теми и аз ,не мога да си изкажа мнението за Серка,че ще ме изядат с парцалите направо,само тука мога си говоря спокойно  Mr. Green

# 276
  • Още у мъглата ...
Не знам дали сте публикували нейна снимка досега, защото не съм Ви чела в предходната тема, но и тя щяла да участва в сериала на Ча(поне така разбрах).
Mine Tugay diziye dahil oldu..

Скрит текст:

Пускахме я, Наде, в няколко варианта  Peace Ти съмняваш ли се, че сме опоскали всички възможни новини и снимки  Laughing
Даже аз споменах, че за Сери не, ама тази мома може да хване очото, онова очо, де  Mr. Green

# 277
# 278
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде аз я постнах ,когато пита за новини в предишната тема  Peace
Оооо къде се бутам в други теми и аз ,не мога да си изкажа мнението за Серка,че ще ме изядат с парцалите направо,само тука мога си говоря спокойно  Mr. Green

Аз затова само тук си седя. Mr. Green

И само да кажа, че от липса на снимки, в това електронно издание обявявайки, че снимките на Прилива са почнали, сложили снимка от сета на АФК уж била от сегашния. После стой та гледай извинения и опровержения.  Joy

# 279
  • Още у мъглата ...
Оооо къде се бутам в други теми и аз ,не мога да си изкажа мнението за Серка,че ще ме изядат с парцалите направо,само тука мога си говоря спокойно  Mr. Green

Ми накъде си се заметкала и ти, стой си тук да си бръмчим и това е  Laughing

# 280
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чак на мен ми стана смешно като почнах сега да го гледам,тва с Ча където денси наистина е голям смях  hahaha hahaha
Привет на всички диспансерки златни  Hug Hug Hug
Даже аз си мисля,че ще е майка на Мариса пуснах в миналата доста снимки на оригиналната продукция,и на майката на Мариса ,имат лека прилика  newsm78

# 281
Здравейте извинявам се че нахлувам в темата ,но ако може да ми кажете дали е преведен 44 епизод чакам го отдавна благодаря предварително

# 282
  • в подножието на планината

И аз имам такова чувство... ooooh!

Наде, Hug по- добре ли си вече?

# 283
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ми накъде си се заметкала и ти, стой си тук да си бръмчим и това е  Laughing

От тук е ясно,че и с кран не мой ме изкарате ,ама викам доста отидоха,чек да проверя ,ама у дома си е най-хубаво  Heart Eyes

# 284
Ави,  Hug Галя,  Hug радвам се да ви видя.

Здравейте извинявам се че нахлувам в темата ,но ако може да ми кажете дали е преведен 44 епизод чакам го отдавна благодаря предварително
Всичко е написано на първа страница.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт