Отговори
# 285
# 286
  • У Диспансера ...♥♥♥

Рони,да ти е жив и здрав мъжо и много да се радвате и обичате един друг  Heart Eyes Hug

# 287
  • Sofia
Габче  Hug,Рая  Hug

Никой не ще да казва има ли нещо ново,та ще се връщам назад,да видя какво ще открия Sad

Кажете какво се случва  поне за  въпроса ми в скрития текст,че като си мълчите,ми е притеснено Cry

Ирче,супер си,отдавна не се бях смяла толкова  Kissing Heart

# 288
Габче, ама аз въобще не се съмнявам във вашите способности, улавяте новините и йенитата във въздуха преди още да са кацнали в темата.
Ирче, давай душа, пиши си на воля, че да ти олекне, тук няма да та апим. Joy
Звезде,
Скрит текст:
ми като, че ли съм по-добре сега, от два дни не бях хапвала и залък, гадеше ми се, стомаха ме подлуди, залепи ми се за гърба и явно гаденето от слънчасването вече отшумя и остана лошото от глад.
Хапнах една салатка и в момента не ми е зле.
Сори, но нов преведен епизод ли има? newsm78 Да не съм го пропуснала? Rolling Eyes
Ави, откога не си чела темата, че да се ориентирам какво да ти напиша, излезнаха няколко нови снимки от сета на сериала на Чаги но негови и на Серенай няма?!
Хазалчето също щяла да участва в сериал наесен, върнала се е от Америка, това е в общи линии, ако друг се сети още нещо важно, да ме допълни.

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 22:17 от Neidjal

# 289
  • В света на мечтите... ❤
Ирка браво джанъм   bouquet  smile3501  smile3501  smile3501   bouquet Голям смях му ударих,особено на частта с опитите на Ча да танцува и песента за братята роми  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo и това накрая с "я елате пиленца при мама",ама баш за Аблата е значи,тя ги събира всички пиленца у кокошарника й  Mr. Green
Така хубаво си пасва заглавието обаче "Смях в Диспансера",хубаво се посмяхме всички,сега ще ни дадат тройна доза 'апове,че иначе нема да можем да се укротим  Crazy  Mr. Green
Една почерпка за добре свършената работа

Скрит текст:

# 290
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде аз я постнах ,когато пита за новини в предишната тема  Peace
Оооо къде се бутам в други теми и аз ,не мога да си изкажа мнението за Серка,че ще ме изядат с парцалите направо,само тука мога си говоря спокойно  Mr. Green

И аз имам такова чувство... ooooh!

Наде, Hug по- добре ли си вече?
Звездичке,дай тука да си стоим и да си говорим на воля каквото си искаме  Heart Eyes Flutter

# 291
Наде, да, има нов преведен епизод благодарение на Ренате и Надя.   bouquet
49-ти: http://dox.abv.bg/files/dw?a=a35236f046

# 292
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много е дразнещо това непрекъснато питане.
44 епизод е преведен; субтитрите са наредени; сладураната, която успя да ги пребори е на няколко дневна сватба; предстои вграждането им във видеото, слагането на логото и т.н.

Хайде сега, дано поне до края на темата да няма повече подобни питания!

Сто пъти сме го казвали, ама да кажем пак - всичко налично е винаги на 1 страница. В случай, че се сещате че всички теми имат 1-ва страница, де.

Това го пиша на sveetli де. Да не се чудите другите кво ми става.

# 293
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,има да 49 епизод е пуснат  Peace
Ави мила Hug освен преведен епизод няма кой знае какви новини пускат снимки на къщата от 2 ъгъла засега и това е ,чакаме си снимки и с хора ама не се знае кога ще ги дочакаме,сериала на Ча се казва Приливи и Отлливи ,в общи линии е това  newsm78

# 294
Наде, да, има нов преведен епизод благодарение на Ренате и Надя.   bouquet
49-ти: http://dox.abv.bg/files/dw?a=a35236f046
Райче, Ирче, мерсаж, че ме светнахте.
Ренате, адашче, thank you very much.

# 295
  • в подножието на планината
Наде, Hug радвам се, че си по- добре... Heart Eyes 49 епизод е преведен...за друг не знам...

Ирка, Hug Heart Eyes най- хубаво си е у дома...ще си хортуваме какво ни душа иска... Laughing

Ави, Hug

# 296
Ирка,благодаря  Hug Хареса ми клипа ти и с песента на Марк Антъни   newsm10

# 297
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рони пак с нови летни дрешки ,много закачливи са  newsm03 newsm53

# 298
Ирка,благодаря,аз всяка седмица ги сменям  Laughing

# 299
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Колежки от диспансера, лютфен, търся под дърво и камик 66 еп. бг-аудио от І-ви сезон на ОС на БТВ.  Praynig Предпочитам за теглене, но и само за гледане пак ще съм каил. Че до там го докарах с гледането на сезона, ама в сайта дето го дебна от всичките 66 серии само тази е изтрита.

Романтиче, празник нещо си имала. Айде да ти е жив и здрав рожденикът!

Общи условия

Активация на акаунт