Отговори
# 315
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ави,  bouquet
Скрит текст:
Момчето е все така, в кома, но има надежда, пускат Лудосчето и майка и при него, говорят му и тя днес каза, че усеща, че той я чува, относно кръвта, те събраха доста, и може да се наложи втора акция

Серка  Joy Joy hahaha Joy hahaha hahaha Joy

Да ми иначе много дълго ми идва  Mr. Green

# 316
Вани,   Hug Миленка,  Hug честити дрешки.
Наде.. и аз вече не знам на какво да вярвам.  ooooh! В туитър всеки ден излизат различни новини. Сега пишат, че фрагмана ще излезе във вторник пък да видим дали ще е така.

# 317
Наде и аз се сещам за някакво инфо за краят на август,ама по-добре скоро да го пуснат,пък да видим колко ще е вярно и какъв ще е фрагмана.  Peace

# 318
да да там ги пуснете та да ги откраднат  ooooh!  Joy

# 319
Рая, Hug
Ясно, че ще е във вторник, но не се знае на коя дата.

# 320
Ясно, значи не ми се е привидяло подобно инфо за трейлър в края на Август, чела съм го някъде.
За тези, които, ще следят сериал за първи път онлайн, искам да Ви кажа да се въоръжите с търпение, защото тепърва, ще има много несъответствия, неспазени обещания, опънати нерви, изнервени фенове, отлагане във времето, по-скорошно пускане на фрагманите от предвиденото време и т.н.
Вече нищо не ме учудва и изненадва, с АФК си калих нервната система отма. Joy
Петровче Hugправилно, във Вторник може би, ще е, но не се знае кой Вторник и коя дата, ще се падне. Joy

# 321
  • Sofia
Съвсем се отнесох smile3555

Мойто малкото детенце вчера имаше РД,та нещичко и от мен
Скрит текст:

Джейн  Hug,мерси за отговора

# 322
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наденце,то се видя със снимките,предполагам как ще е и занапред,ама ние пък ще си го приемаме на майтап и ще се забавляваме с тях  Mr. Green
Е Ави да се засрамиш бързо,много белички да прави,че иначе какво ще усетите ,ама и да ви слуша от време на време  Hug Hug

# 323
Ави, Hug Heart Eyes  bouquet
Да ти е живо и здраво детенцето и много да те радва. newsm59 Gift Tada

# 324
  • У Диспансера ...♥♥♥
Петрова  Hug да бе за това смятам само тук да си конушвам какво ми е на сърце и на уста  Heart Eyes

# 325
Ави,
Скрит текст:
да ти е живо и здраво малкото мишленце, честит празник(на патерици) и на теб,   bouquet обичана мамче.
От утре ФЕмирската приказка по бтв продължава. Предстоят прекрасни епизоди, серии, в които Емко започва да смекчава тона. Heart Eyes

# 326
  • У Диспансера ...♥♥♥
да да там ги пуснете та да ги откраднат  ooooh!  Joy
А тя Сехерлита прави наддаване за него  Mr. Green

# 327
  • в подножието на планината
Ави, Hug да ви е живо и здраво детенцето... Heart Eyes

Не знам за други проблеми, но за мен голям проблем ще е онлайн гледането, защото вчера пробвах линковете, на които гледах турска телевизия и много малко ми се отварят и засичат много... ooooh!

# 328
  • У Диспансера ...♥♥♥
https://www.youtube.com/watch?v=DjYVsRNYbuA
Да не заспите случайно  Party Party Whistling

# 329
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ави, Hug да ви е живо и здраво детенцето... Heart Eyes

Не знам за други проблеми, но за мен голям проблем ще е онлайн гледането, защото вчера пробвах линковете, на които гледах турска телевизия и много малко ми се отварят и засичат много... ooooh!
Ние ще сме като информационно студио,тъй че споко Звезде,ще се оправим  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт