Отговори
# 300
Скрит текст:
Много е дразнещо това непрекъснато питане.
44 епизод е преведен; субтитрите са наредени; сладураната, която успя да ги пребори е на няколко дневна сватба; предстои вграждането им във видеото, слагането на логото и т.н.

Хайде сега, дано поне до края на темата да няма повече подобни питания!

Сто пъти сме го казвали, ама да кажем пак - всичко налично е винаги на 1 страница. В случай, че се сещате че всички теми имат 1-ва страница, де.
Мдаааа, мерси, че ме осветли, че всяка тема си има първа страница, ама аз пак, ще питам когато ми се наложи и когато не ми е добре като днес и нямам време за изчитане изцяло на темите и знам, че винаги, ще има момичета, които няма да ме съдят за това, че съм попитала и да ме отпращат на първа страница, а ще ми отговорят най-любезно, защото не съм от вчера тук, а и да бях, пак щяха да ми отговорят.
И вместо да ме отпращаш на първа страница, можеше просто като другите няколко момичета да ми отговориш, едва ли би ти отнело повече време от написания пост.
Сега остава пък да не съм те разбрала Joyи да се отнася поста ти за другото момиче....айде няма нужда.
Звезде,  hugзнам, че се радваш за мен.

# 301
  • Sofia
Прочетох на 1-ва стр.

Хиляди благодарности на Ренатка и Надя за епизода   bouquet

Вани,да ти е жив и здрав любовта  newsm59 ,бъдете много много щастливи  Hug!!!

Профи,Наде-бързо да се оправяте  Hug!

Наде  Hug,Ирче  Hug,Звезде  Hug

# 302
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде, като цитираш цитирай до край! Peace Изрично съм написала за кой се отнасят думите ми. И както виждаш постът ми не е редактиран. Wink
 Hug

# 303
къде е 44,46 и нататък  newsm78

# 304
Профи,Ави,благодаря  Hug

Оо Сис,бързо си надянала бялата премяна Simple Smile  Hug

# 305
  • У Диспансера ...♥♥♥
Който носел бяло....хихиихихих и тя се скипри да не остане на зад ,пу да ви плювна ,че сте такива кипрички  smile3534

# 306
  • У Диспансера ...♥♥♥
У капълъ чарши  Mr. Green

# 307
  • В света на мечтите... ❤
Тази не бях я виждала,гащите са й трепач направо  Laughing

# 308
Ти па да не ни окъпеш ще има ли нужда да слагаме чадъри  Mr. Green Сис,е как бързо ги надянвам  Hug

# 309
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И за да няма недоразумения, принудих се да отговоря лично защото момичето си беше напъхало питането в цитат от мой предишен пост. Иначе нямаше да давам такива подробности. Моля:

Привет!
Може да се каже, че съм добре.

Ирка, клипчето е СТРАХОТНО! А бре циганино Joy

Прегледах какво сте изписали от снощи насам и в предишната тема, и тук. Исках да кажа, че точно този пасаж от статията на Абдуррухман помолих Дениии да преведе, че не ми стана много ясно нито с английски, нито с български през Гуги, но момичето стягаше багаж и тръгваха на почивка. Има нюанси, които ми убягват. Не разбрах какво е мнението на самия Абдуррухман, т.е. случило ли се е, не е ли? На гъркинята предполагам си е писано на англиийски, защото всичко се разбира и без Гуги. Здравейте извинявам се че се намесвам , но много отдавна чакам 44 епизод ако може да ми кажете дали е преведен благодаря предварително

Следващите снимки от сета на Medcezir ще ни покажат обувките на Ча. Joy А като стигнат до фрагман може и някой гръб да видим.  Joy

# 310
Скрит текст:
Наде, като цитираш цитирай до край! Peace Изрично съм написала за кой се отнасят думите ми. И както виждаш постът ми не е редактиран. Wink
Hug
Скрит текст:
Когато те цитирах, продължението го нямаше, а и дори да не е редактиран даден пост, всеки може да добави или отстрани нещо от поста си, преди да е изтекло времето за редакцията. Зная го от личен опит.
Вани, чак сега забелязах и твоите дрешки, честити да са ти, но наистина допреди да хапна ми беше зле и малко бях неадекватана, но бързо, ще влезна в час.
Защо казват, че фрагмана щял да излезне във Вторник,  Rolling Eyesа преди дни май в туитъра някъде четох, че първия трейлър щял да бъде пуснат в края на Август?! newsm78
Друг чел ли е подобно инфо или нещо греша?
Да не стане като-с чакайте снимки пред уикенда на Ча и Серенай, щото такива няма да има. ooooh!

# 311
Ави,  bouquet
Скрит текст:
Момчето е все така, в кома, но има надежда, пускат Лудосчето и майка и при него, говорят му и тя днес каза, че усеща, че той я чува, дай боже, относно кръвта, те събраха доста, но може да се наложи втора акция

Серка  Joy Joy hahaha Joy hahaha hahaha Joy

# 312
Момичета, Hug Hug Hug
Едже Йоренч ви праща много здраве и каза, че ще ви поства нова информация след Байряма. Дотогава Ирка да прави клипчетата, Дани, Габи, Жана, Снежи и който още  е свободен може да  осигурява йени снимките. Тя щяла да черпи после.

Ирка, Heart Eyes  bouquet те в нашата собствена тема на няколко пъти ни сдъвкаха, какво остава за други теми.

# 313
  • Варненска клюкарка
......Не разбрах какво е мнението на самия Абдуррухман, т.е. случило ли се е, не е ли? На гъркинята предполагам си е писано на англиийски, защото всичко се разбира и без Гуги.

Следващите снимки от сета на Medcezir ще ни покажат обувките на Ча. Joy А като стигнат до фрагман може и някой гръб да видим.  Joy

Проф Hug не знам точния превод, но от това което имам спомен беше, че мадам Селин запуЩа някакви туити в тази посока, а това май не се хареса на Чаатай, защото после млъкна, заключи си туитъра, а после каза, че хакери са и го хакнали и са писали такива неща(само да не бъркам мацката и да не става въпрос за Гизем, че то един път ли писа аблата за електричества разни ooooh!) Това изглеждаше като опит да излезе от положението заради това, което каза.Подозирам, че от тогава доста обтегнаха отношенията си Чаатай и Селин.... Ча каза в един репортаж, че няма нищо между него и Гизем и да не вярват на нищо, което не е излязло от неговата уста (тези думи не са ли ви познати....да и Хазал ги употреби не веднъж Wink) като тонът му беше доста категоричен...
Снимките- те бяха направени на един обяд с екипа и на връщане от същия обяд, като всички бяха изрязани и оставени само Чаатай и Гизем....а на сцената с целувката на яхтата беха поканени журналисти  и то от най-жълтите и айдееее почнаха глупотевините в пресата. Гизем отиде чак в Азърбайджан да говори в някакво списание, че Ча бил първия мъж когото обичала и бла бла Crazy Да не забравяме и наркоскандала- пробите на Гизем излязоха положителни, а на Ча не. Знам че количества от марихуана и кокаин могат да дават положителен резултат повече от две седмици, а почнеш ли веднъж, не си взимаш дозата два пъти в месеца, че да не те засекат- правиш го всеки ден и ако са били гаджета, и той щеше да е с положителни проби....така мисля  Rolling Eyes В случая Гизем мина метър пред закона, защото още се е водела в програма за отказване и лечение от зависимост Peace
Аз не бих обръщала чак такова внимание на този Абдул Рахман-  и той е като нас, просто почитател, но има блог и си пише мнението там. Не е някакъв фактор в бизнеса, а просто следи нещата, очевидно много харесва Ча и Ха и се излива по въпроса от своята трибуна Peace

пп забавих се малко с отговора, но ме занимават тука Crazy

# 314
Сис,много си ми хубава  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт