Отговори
# 330
  • Варненска клюкарка
Може да е Вторник, но едва ли ще е идния- то като със снимките ще ни работят сигурно....чакайте уикенда ама не е ясно кой точно ooooh!

Аз нямам намерение да вися по нощите през седмицата и да го гледам онлайн с всичките реклами. Все ще го качват някъде, а и преди АФК се излъчваше в петъците и ми беше удобен деня.

пп Наде Hug смятам, че на Ай Япъм по-може да се разчита относно срокове и обещания, отколкото, на разпасаната команда на Аксой Бей Crazy

# 331
Наденце,то се видя със снимките,предполагам как ще е и занапред,ама ние пък ще си го приемаме на майтап и ще се забавляваме с тях  Mr. Green
Скрит текст:
Е Ави да се засрамиш бързо,много белички да прави,че иначе какво ще усетите ,ама и да ви слуша от време на време  Hug Hug
Ми да, то това е най-важното, да си го правим да ни е готино и весело.
Сега се сетих за един случай повреме на  АФК, че трябваше да пуснат трейлъра в полунощ и имаше момичета, които чакаха милите, а те го пуснаха рано сутринта на другия ден.
Аз не бях от чакащите, но е много неприятно и не е честно да подвеждаш хората, които ти вадят хляба като те гледат и ти подсигуряват нужния рейтинг.
В началото беше много готино, не черпехме инфо от Дизито и от други сайтове, аз имах турския канал по тв.то и следях в 21 и 50 за трейлър всеки Понеделник. Тогава даваха Стъклен Дом по бтв и аз превключвах в точното време на турската и  като видех фрагмана и бързах да напиша в темата какво съм видяла, после още едно момиче чакаше с мен и си приказвахме....ех, че беше гот, когато очаквахме, когато се вълнувахме, а не когато започнахме да намираме наготово смляно инфо от Дизито и от други източници.
Ивче, Hugа дано е както си го написала, че може да им се има вяра, но още отсега започнаха разминаванията с обещания снимков материал на Серенай и Ча.

# 332
Наде,явно говориш за друг, ама аз чаках за нощен трейлър и го пуснаха към 2,3 часа и не беше ,кой знае какво а уж бомба го гласяха тогава  Mr. Green

# 333
Влъъъх гледах клипа ей сега бравос посмях се бая  Joy особено мъжа ти с опитите да разкърши ханша винаги ме разсмиват  Mr. Green само онези чавки до него ме дразнят как танцуват и като цяло туркините де какво са се разръкомахали такива като ще литнат още малко  ooooh! евала и че си ми пуснала Бу....засрами се поне 20 секунди да го беше задържала да оплакна и аз оченце  Joy

# 334
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъъъх гледах клипа ей сега бравос посмях се бая  Joy особено мъжа ти с опитите да разкърши ханша винаги ме разсмиват  Mr. Green само онези чавки до него ме дразнят как танцуват и като цяло туркините де какво са се разръкомахали такива като ще литнат още малко  ooooh! евала и че си ми пуснала Бу....засрами се поне 20 секунди да го беше задържала да оплакна и аз оченце  Joy
Ееее,аз нарочно само ти оп за малко да го киризиш,да не вземе някоя да го позагледа ,виж как мисля за теб значи  Mr. Green

# 335
Наде,явно говориш за друг, ама аз чаках за нощен трейлър и го пуснаха към 2,3 часа и не беше ,кой знае какво а уж бомба го гласяха тогава  Mr. Green
Не Миленче, за един от трейлърите на АФК говоря/пиша.
Обещали го бяха към полунощ, а както ти си го написала са го пуснали към 2, 3 часа, че то това си е на другия ден в ранни доби.
Аааа, техните бомби ги знаем, Laughingтакива бяха, че ни издухваха през вратата на темата от тъпня понякога. ooooh!

# 336
Ееее,аз нарочно само ти оп за малко да го киризиш,да не вземе някоя да го позагледа ,виж как мисля за теб значи  Mr. Green
другия път помисли и за сърчицето ми  Heart Eyes  Crossing Arms

# 337
  • Sofia
Ирче Hug,Петровче  Hug,Наде  Hug,Звезде  Hug,мерси за пожеланията,милички!

# 338
  • Още у мъглата ...
Ави, да ти е живо и здраво детенцето и да си слушате взаимно  Heart Eyes

Ох и аз не знам дали ще се лепя на онлайн епизодите, ама пък ще е весело, като си дуднем тук  Joy
Че от сега усещам какви бъзици ще му удряме  Joy
Хич не съм настроена на романтика с "Прилива и отлива"  Mr. Green

# 339
  • Sofia
Мерси,Габи   love001

# 340
Профи,
Беллора (Hug за песента) е напълно права с инфото, то се потвърждава и в отговора на гръцкото момиче, за съжаление преводът на английски точно на това изречение на Абдулчо е объркан и неточен, като гъркинята споменава, че Ча е бил много ядосан, и че дори Джейда Атеш го е подкрепила, трябва точен превод от турски, а гъркинята го е писала на английски, да.
Скрит текст:
hing was exactly the same, but Emir couldn't remember that he had a wife who's name was Feriha.... WHO could accuse Cagatay if he couldn't be the best after he had to follow a crazy scenario which created so many problems to everyone around ??
Cagatay is a sensitive man, honest and fair. His smile and his sense of humor show clearly his inner world. If the marketing system used Gizem Caracas to promote the series, this is not his fault.
. Of course he was teribbly annoyed by that, and he took care to make it clear several times through his interviews. Ceyda Ates also stood by his side for this, something that all must remember

# 341
  • Още у мъглата ...
Я докато чакаме да ни покажат някоя връзка от обувките на Ча в "Прилива ..." да му се порадваме в хубавите му времена  Grinning

Ама, бонбонче, бее  Heart Eyes

# 342
Тази не бях я виждала,гащите са й трепач направо  Laughing

Скрит текст:
Дани и аз не съм я виждала досега, а и като гледам как изглежда Хазалчето вталена, да не е йени, я!? newsm78

# 343
Аксой е забравил да пусне навреме тази част от онзи трейлър. Пускам я сега.

# 344
  • в подножието на планината
Лелеее, аз сега се замислих...мисля да гледам на Чаги сериала, на Хазал, " Чучулигата"и започнах "Любовната история"...направо ще ме изритат от вкъщи вече... Rolling Eyes

Колкото до фрагманите, много пъти съм чакала посред нощите, но е интересно и забавно... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт