Отговори
# 345
  • Още у мъглата ...
Профи,
Беллора (Hug за песента) е напълно права с инфото, то се потвърждава и в отговора на гръцкото момиче, за съжаление преводът на английски точно на това изречение на Абдулчо е объркан и неточен, като гъркинята споменава, че Ча е бил много ядосан, и че дори Джейда Атеш го е подкрепила, трябва точен превод от турски, а гъркинята го е писала на английски, да.
Скрит текст:
hing was exactly the same, but Emir couldn't remember that he had a wife who's name was Feriha.... WHO could accuse Cagatay if he couldn't be the best after he had to follow a crazy scenario which created so many problems to everyone around ??
Cagatay is a sensitive man, honest and fair. His smile and his sense of humor show clearly his inner world. If the marketing system used Gizem Caracas to promote the series, this is not his fault.
. Of course he was teribbly annoyed by that, and he took care to make it clear several times through his interviews. Ceyda Ates also stood by his side for this, something that all must remember

Джейн, доколкото съм разбрала от поведението на Ча, когато нещо не е вярно, го отрича, а когато може да има някаква истина, си трайка  Grinning
Вярно е, че моите наблюдения за АФК са постфактум, ама доста понаучих в последните месеци, най-вече, разбира се, благодарение на старите кучета във форума, а и оттук оттам в интернет  Grinning

# 346
Ави, да ти е живо и здраво детенцето и да си слушате взаимно  Heart Eyes

Ох и аз не знам дали ще се лепя на онлайн епизодите, ама пък ще е весело, като си дуднем тук  Joy
Че от сега усещам какви бъзици ще му удряме  Joy
Хич не съм настроена на романтика с "Прилива и отлива"  Mr. Green
newsm10 newsm10 newsm10, а и Серка кат се появи с червено червило, ох, майко  Mr. Green

Ави, пожелавам на детенцето ти много здраве, щастие и късмет, много да ви радва и слушка  Heart Eyes

# 347
Мацки,
Нервакова и Татарова ми се губят нещо по трасето.

# 348
  • Още у мъглата ...
Петровче, много е готина частта от онзи трейлър  Heart Eyes
Готина сцена  Heart Eyes и хубаво ти се е побрала в сърчицето  Grinning

Има много хубави сцени с изразителните им лица, които не могат да се вкарат в колаж, щото са отдалечени и много се нервя тогава  Rolling Eyes При някои може да се резне и намести, ама някъде не става  Rolling Eyes

# 349
Габи, и аз кат тебе Hug, чакай сега се сетих кво стана с честванията, изпуснах ли купона  newsm78

Петровче, казаха че Снежи има проблем с PC, нещо батерията, ама я няма повече от седмица, Ирка каза че Ани е писала в темата за Ча

# 350
Искате трейлъри за Медчезир, а никой не иска да ги пуска заради някакво сигнално червило. Joy Joy Joy Joy Joy

Джейн, Heart Eyes Hug
Коя тема за Ча? Нашата не е ли за Ча?

# 351
  • Варненска клюкарка
Искате трейлъри за Медчезир, а никой не иска да ги пуска заради някакво сигнално червило. Joy Joy Joy Joy Joy

Не ми се вярва да я клепотят с такова, пък дори и да и се иска.... говорили сме за излъчването и и ако вземат да я цапотят допълнително, трябва и червена точка да слагат (+ 18)  Joy hahaha

# 352
Ави Hug да ти е живо и здраво детенце newsm59 щастливо детство късмет и да се слушате взаимно Heart Eyes

Илда Hugаз имам за всеки ден по един сериал:lol:а може и дублаж да има ша видим Laughing и ми казаха че ще ми рестартират в скоро време комп с чука Mr. Green

# 353
  • Още у мъглата ...
Габи, и аз кат тебе Hug, чакай сега се сетих кво стана с честванията, изпуснах ли купона  newsm78

Петровче, казаха че Снежи има проблем с PC, нещо батерията, ама я няма повече от седмица, Ирка каза че Ани е писала в темата за Ча

Не, не си го изпуснала, щото не е правен още  Rolling Eyes
Ами нещо забелязвам, че сме много рехави сега, нали си е лято, де, та затова не го спретнах  Confused
Явно ще го отместя на 4-те ми месеца, тамън до края на август, горе долу, ще сме се наприбрали  Laughing
Пък ако кажете, може да го направим на 3 1/2 месеца, да не кажете, че съм скръндза  Mr. Green Laughing

# 354
  • Още у мъглата ...
От туити, много сладък колаж  Grinning

# 355
Булка,пази са от рестарта  Mr. Green Илде,какво се оплакваш аз гледам сигурно 15 20 сериала  Mr. Green и вече им бъркам имената  Joy

# 356
  • Още у мъглата ...

Не ми се вярва да я клепотят с такова, пък дори и да и се иска.... говорили сме за излъчването и и ако вземат да я цапотят допълнително, трябва и червена точка да слагат (+ 18)  Joy hahaha

Joy Joy Joy

# 357
Сис,щях да те питам гледаш ли сериала дето почна по бтв Опасни тайни?  newsm78  Laughing

# 358
Сис,щях да те питам гледаш ли сериала дето почна по бтв Опасни тайни?  newsm78  Laughing
мне отказах се боза бил  newsm78  ти  newsm78

# 359
Не съм Сис и аз така подучух Simple Smile А и сега като започнат сериалите на Ча и Ха (  Mr. Green ) сякаш няма да ми се гледа друго,дано са интересни!

Общи условия

Активация на акаунт