Отговори
# 360
  • В света на мечтите... ❤
Тази не бях я виждала,гащите са й трепач направо  Laughing

Скрит текст:
Дани и аз не съм я виждала досега, а и като гледам как изглежда Хазалчето вталена, да не е йени, я!? newsm78

Май не е Наде, по-скоро да е от някой сет на АФК от 2 сезон си мисля  Peace

# 361
Не споря Дани дали е нова или не снимката на Хазал, но със сигурност не е от сета на АФК(или поне не е публикувана до този момент).
Аз пък гледам само по един сериал, преди така беше с АФК и сега мисля да е със сериала на Серенай и Ча, но обезателно заради Хазалчето, ще се опитам да съм в течение на случващото се в проекта й.
Лека нощ посестримки, че пак ми стана лошо. Cry

# 362
  • Още у мъглата ...
Тази не бях я виждала,гащите са й трепач направо  Laughing

Скрит текст:
Дани и аз не съм я виждала досега, а и като гледам как изглежда Хазалчето вталена, да не е йени, я!? newsm78

Май не е Наде, по-скоро да е от някой сет на АФК от 2 сезон си мисля  Peace

Да, йени е, отишла е на снимачната площадка на "Приливите", че Чаги е искал да е до него, милият  Laughing

Не бе, не е йени, в туитъра също питаха и се отговори, че не е йени  Grinning

Наде, лека  Hug

# 363
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Понеже не съм на ти с турските сериали да ми припомните  newsm78 сериалът на Ча ще се излъчва по Стар тв, а този на Хазал по Канал Д, така ли?
Питам защото няма начин да няма начин тези канали да се хванат директно на телевизора. Само трябва да разбера на кой сателит са качени.

# 364
Хубави хора!

Много ви е приятно с вас, ама ме чакат ей тоз долу, приготвил ми питие, Каптана като виде клипчето и отиде да спи у пикапа, пред Аксой Билдинг да чака на Ирка мъжо и.

Скрит текст:

Габи, прекрасен е колажът, и Хазал естествено  Hug

# 365
  • Варненска клюкарка

Джейн, доколкото съм разбрала от поведението на Ча, когато нещо не е вярно, го отрича, а когато може да има някаква истина, си трайка  Grinning
Вярно е, че моите наблюдения за АФК са постфактум, ама доста понаучих в последните месеци, най-вече, разбира се, благодарение на старите кучета във форума, а и оттук оттам в интернет  Grinning

Трайка си да Laughing Аз не случайно съм пускала негови интервюта в които го питат за Хазал. Първо се опитва да избегне въпроса, а после хубава била, умна била, талантлива и т.н.епитети се повтарят във всяко интервю, но нито веднъж не е тропал с крак както при историята с Гизем- защо ли Mr. Green Селинката пък обратното, навсякъде тоци и се привиждаха, а баш там където бяха видни за половината свят, отричаше сякаш живота и зависеше от това Mr. Green А сега де Laughing

пп Едно е сигурно- сега я няма кака да го варди и ако има нещо, със сигурнос ще го видим и ние Peace

# 366
Не е нова снимката Simple Smile

Мисля,че е от тук,само че не е направена прическата й все още:

# 367
  • Още у мъглата ...
Понеже не съм на ти с турските сериали да ми припомните  newsm78 сериалът на Ча ще се излъчва по Стар тв, а този на Хазал по Канал Д, така ли?
Питам защото няма начин да няма начин тези канали да се хванат директно на телевизора. Само трябва да разбера на кой сателит са качени.

Профи  Hug Ами който е със сателит, добре, ама който на кабелна, квото ми пуснат кабелджиите  Laughing При мен няма шанс да пуснат турски ТВ-та, така че ще съм на интернет  Grinning

Лека, Джейн  Hug

# 368
  • Още у мъглата ...

Джейн, доколкото съм разбрала от поведението на Ча, когато нещо не е вярно, го отрича, а когато може да има някаква истина, си трайка  Grinning
Вярно е, че моите наблюдения за АФК са постфактум, ама доста понаучих в последните месеци, най-вече, разбира се, благодарение на старите кучета във форума, а и оттук оттам в интернет  Grinning

Трайка си да Laughing Аз не случайно съм пускала негови интервюта в които го питат за Хазал. Първо се опитва да избегне въпроса, а после хубава била, умна била, талантлива и т.н.епитети се повтарят във всяко интервю, но нито веднъж не е тропал с крак както при историята с Гизем- защо ли Mr. Green Селинката пък обратното, навсякъде тоци и се привиждаха, а баш там където бяха видни за половината свят, отричаше сякаш живота и зависеше от това Mr. Green А сега де Laughing

пп Едно е сигурно- сега я няма кака да го варди и ако има нещо, със сигурнос ще го видим и ние Peace

Абе животът й не, ама агнешкото - да  Mr. Green

# 369
  • Sofia
Джейн,Ренка Kissing Heart

Леле,човек един тел. разговор да не проведе,три страници изписахте Mr. Green

Илда Hugаз имам за всеки ден по един сериал:lol:а може и дублаж да има ша видим Laughing и ми казаха че ще ми рестартират в скоро време комп с чука Mr. Green
Joy  Joy  Joy
Скрий му чука за по-сигурно Mr. Green

Лека,Джейн  Hug,бегай бържи дан т чакат hahaha

# 370
Лека нощ на лягащите. smile3524 smile3524

Да се отчета за деня на динята.

# 371
  • Sofia
Лека и на теб,Наде,дано си здравичка утре Hug

# 372
  • В света на мечтите... ❤
ФЕмир се готвят за бурна нощ  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes