Отговори
# 375
  • В света на мечтите... ❤
Не споря Дани дали е нова или не снимката на Хазал, но със сигурност не е от сета на АФК(или поне не е публикувана до този момент).
Аз пък гледам само по един сериал, преди така беше с АФК и сега мисля да е със сериала на Серенай и Ча, но обезателно заради Хазалчето, ще се опитам да съм в течение на случващото се в проекта й.
Лека нощ посестримки, че пак ми стана лошо. Cry
Лека Наде  smile3524 дано бързо да ти мине болестта  Hug

# 376
  • Още у мъглата ...
ФЕмир се готвят за бурна нощ  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Скрит текст:

Дани  Heart Eyes за колажа.

Може да е била бурна, ама ние не я видяхме, щото са си тренирали скришом за другия ден с лилавките перденца  Mr. Green

# 377
  • Sofia
Ренка,ти пък откога толкова рано newsm78
Хайде,лекичка Hug

Петровче,кой е тоз у лево на динята?

Дани,колажчето Heart Eyes

# 378
Здравейте,
момичета, как сте?
На болните - бързо оздравяване  Hug Hug Hug
Прелистих набързо, гледам нищо не съм изпуснала, освен един камион и два три тоалета  Mr. Green

# 379
ФЕмир се готвят за бурна нощ  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Скрит текст:

Дани  Heart Eyes за колажа.

Може да е била бурна, ама ние не я видяхме, щото са си тренирали скришом за другия ден с лилавките перденца  Mr. Green

Еми как,за да я метне така опитно на леглото,трябва доста тренировки на скришно да са ударили  Mr. Green  luvbed

# 380
Ави забравих да честите Рожденния ден на детенцето ти,да ти е живо и здраво,много да те слуша и да изживее едно прекрасно детство  happy bd  Hug

# 381
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Може да е била бурна, ама ние не я видяхме, щото са си тренирали скришом за другия ден с лилавките перденца  Mr. Green

Еми как,за да я метне така опитно на леглото,трябва доста тренировки на скришно да са ударили    Mr. Greenluvbed

Ми да, а и тя искаше още като й свали нейната блузка, да му разкопчае ризата, ама той й прошепна: чакай да не се издаваме, че по сценарий трябва да те поцелувам още малко и после ще я свалим ризата   Mr. Green  Heart Eyes

# 382
  • Sofia
Мерси много,Дани Hug

# 383
Ави,
Скрит текст:

на твоето слънчице! Желая му здраве и безгрижно детство!

# 384
Скрит текст:

Еми как,за да я метне така опитно на леглото,трябва доста тренировки на скришно да са ударили    Mr. Greenluvbed

Ми да, а и тя искаше още като й свали нейната блузка, да му разкопчае ризата, ама той й прошепна: чакай да не се издаваме, че по сценарий трябва да те поцелувам още малко и после ще я свалим ризата   Mr. Green  Heart Eyes
Абе,тя още на вилата си искаше,ама сценаристите й казаха да се прави,че не иска  ooooh!  Joy

# 385
Скрит текст:

Абе,тя още на вилата си искаше,ама сценаристите й казаха да се прави,че не иска  ooooh!  Joy

Глупости, въобще не е искала - то как да го иска тоз "грозник"  hahaha hahaha hahaha

# 386
Това написаното много красиво са го измисли  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 387
Благодарности за 49 епизод.БГ МАМА ОТБОРА СУПЕР СТЕ. Hug Hug Hug

# 388
Лека вечер и спокойни сънища  Hug

# 389

Глупости, въобще не е искала - то как да го иска тоз "грозник"  hahaha hahaha hahaha
А,не  Naughty там си беше 'убавелко,виж сега може и да се позамисли като се видят дали го иска още  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт