Мързеливи красавици - 26

• 38 984
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • На острова
Oтносно косопада - пия таблетки Фитовал+шампоан и лосион Фитовал. А, и хининова вода втривам. Цял живот съм с дълга и гъста коса, и даже и след раждането не съм имала косопад. Ама сега, направо бях шах. Та ще си изпия опаkoвката с хапчетата, ще я поглезя малко и ще видим. Имам предположения от какво може да и предполагам ще го оправя. Вече не я стягам с ластик, не я суша и пресирам.

Решила съм да си ходя къдрава/бухнала. Свиквам си и се харесвам. Само някой крем за къдри ще взема и така.

Шмурди, аз не бих оставила нещата така – така детето ми ще види, че се отказвам да търся отговорност, един вид ще види, че се примирявам с неправдите в живота и ще расте с това, че е по-добре да си премълчава и че нещата се покриват и потулват. Всеки проблем трябва да се решава на момента, защото след това винаги ще разрови някой в него и....става дълга и широка.

Иначе и аз бях споменала за еднократните маски  - на Амрита от аптеките. Обаче няма да повторя, защото им разгледах съставките и има много петрол в тях.

Търся си и аз дневен крем.

# 601
Може ли линк към темата да косопада? И моята е много гъста по принцип, ама сега пада с ужасни темпове...И лосион "Натур витал" съм почнала, но още е рано да се каже за ефекта.

# 602
  • sf
Аз днес се поглезих  Mr. Green сложих си малко грим, лак, наточих се и ходих на кино. "Реликвите"- много приятно филмче, съвсем тийн е, ама на мен ми действа чудесно на настроението , после си купих нова книга и сега си имам чипс и Тофифи пред телевизора  Joy какво повече му трябва на човек?! а, и бира имам  Mr. Green

# 603
Фей, да, маската с крема за бръснене и содата пресушава, затова след нея обикновено слагам един прост крем с алое, но това обикновено става вечер и на следващата сутрин като си измия лицето, направо сияе. Но не се прави по-често от веднъж на седмица и не става с пяна. Вземи си 1 крем Каро за левче, супер е.
Мими, казвай домашните. Аз залагам на натуралното ви-на-ги!
Etoile, предпочитам домашни маски за почистване и редовно си ги правя, но искам крем. Съвсем лек.
Миа, ако може да ти препоръчам един балсам без отмиване за къдрава коса, на LORYS. Към 5 лв. е и на мен мн ми харесва и не ми омазнява и утежнява много.

Аз после ще пиша пак, че мъжо сега спи за нощна смяна.

# 604
  • варна
Vanilla Nights, казвам първо няколко , а като ги направиш ще допълвам Hug - цедено кисело мляко с половин лимон - супер е , ампула витамин Ц с половин намачкан банан и една лъжица кисело мляко изцедено, намачкани всякакви сезонни плодове много добре се отразяват на кожата - пробвай тези и после ще кажа още Hug

# 605
Хей,здравейте,  Hug
да си кажа и аз на някакъв минимум съм, още определям своя...
Скрит текст:
днес ходих подготвително на работа и от понеделник на линия... Sad , много ще ми липсва мързелуването,но стига толкова  Laughing много се радвам да ви чета, и идеята в фейсбука е страхотнааааа!, няма да ви споменавам поименно,че всички сте големи сладурки  Simple Smile . Предполагам,че вече по-малко ще се включвам, но редовно ще ви чета. Hug, поздрави на всички, и наздраве! Обърнах набързо 2 водчици със сирене и маслини  Laughing
Боби, ЧРД на племенницата![/i]

# 606
  • някъде другаде
Днес съм даже под моя личен минимум  Mr. Green
Само съм мързелива. Вчера бях на купон до 3 часа станах в 6.30. Цял ден на работа и сега съм в безтегловност.

# 607
Ето ме и мен,

Ето нещо за модерните прически есен/зима
Моят минимум е почистване на лице, крем, сутрин лек грим - руж, спирала, молив за очи, сенки за вежди, червило - това е когато много бързам за работа.

Зизу - успех на работата

Vanilla Nights - от това, което прочетох за работата ти май наистина глинени и почистващи ще са ти добре. Много хвалена е на Фрийман с авокадо или обикновена хума+ розова вода/вода, ако искаш може да добавиш мед, кис. мляко и някакво масло-бадемово, кокос....
Маските на Мими са супер и аз редовно правя от нейните предложения.

Донсита - завид за чипса, аз имам да смъквам още 1-3кг. и се моря на ябълки

sunny - какви са пропорциите, бях чела за желатина, но така и не се наканих. Сега ще пробвам

сигурно изпускам някого, но не си отворих 2 прозорец и затова  Hugна всички

Офффффф, вече 2 ден ме боли глава и то вечер, и не мога да разбера от какво.......

# 608
  • Велико Търново
Наздраве,хубавици Wink
Боби,да расте здрава и щастлива племенницата ти  bouquet
Ванила,голям си образ Hug
Аз днес,след изследванията,направо се отчаях Sad - с тежка поленова алергия съм,стафилококова инфекция и оток на гърлото...не бива месец и половина да ям....абе,всичко на практика,с изключение на плодове/без праскови,малини,къпини,боровинки/ и зеленчуци, и ориз-алергична съм към всичко останало - месо,мляко,яйца,тестени,шоколад,ядки,картофи..... ooooh! След това ще проведем имунотерапия,и...не знам оттам насетне.
Още нещо щях да пиша,но дребосъчка не можела да заспи без мен Wink, така че ви оставям засега
приятни сънища Hug

# 609
От времето ще да е. И на мен ми е от време на време доста свинско.

Линкът с прическите не иска да се отваря. Иначе ако говорим за коси и прически, аз моите толкова съм ги сменяла, че сега в момента искам само дълга до кръста коса, но все се намират камъни да ми преобърнат каруцата (например фаталната грешка да ида при прехвалена "фризьорка" от квартала... която вече навсякъде е известна като баба Краса бръснарката, благодарение на недоволни клиенти, подклаждани от мен, тъй като мойта коса беше безмилостно отрязана с цяла педя, въпреки че предупредих да не ми се пипа дължината и сега имам 2 косъма на кръст). Единственото, което ми се очертава за косата, е един свеж цвятец, но не съм решила още какъв. Останала съм на 95% с естествената си коса, само по краищата на някои кичури имам по-светло от преди, когато се боядисвах огнена... Ами егати скуката! Тая обикновена кестенява косица не мога да я гледам - направо приличам на измита чиния и се сливам с тълпата, а и освен всичко друго ме прави да изглеждам по-голяма, няма да я бъде. Мислех си за някакво златисто медно и видях такъв нюанс на Гарние Олиа, мисля да пробвам, въпреки че ми липсва много червената коса, ама боите за нея са много силни и искам да ми почине косата. Сега само ще изчакам да мине сватбата да съм представителна и след това се почват експериментите.

Мими, почвам маските от утре! Честна дума! Grinning Даже ще взема да изцедя 1 мляко да ми е готово за утре.

Иначе прочетох нещо за хума, бях си направила една маска с хума, лайкова отвара и яйце, доста добре се беше получило, ама май не е за всеки ден. Така че остава варианта с киселото мляко на Мими, па ще я видим докъде ще я докараме. Някой пробвал ли е на Гарние Moisture Match, ония леките кремчета за уж всякакъв тип кожа? Май само тях не съм пробвала от кремовете напоследък, та искам да получа малко отговори.

Иначе моето вълшебно пилИ се изпилИ в солариума на 200 градуса и сега е гушнато за утре наобед да хапне мъжо. Аз пия бирица за вътрешно оздравяване. hahaha

П.П. Нещо цвили с все сила навън. Thinking

П.П.П. Бисквитка, и аз бях така в един момент. По принцип имам бронхиална астма с тежка полиноза, но в оня период бях алергична към всичко - домашен прах, кал, пух, пера, косми, козина, тревички, полени от всякакъв вид и сорт, всякакви цитрусови плодове и такива със семенца като ягоди, малини, къпини, ядки черен шоколад (що за мъчение и адско изпитание), мляко с какао и какво ли още не; помня само, че към боб не бях алергична, хахаха, а пък аз да ненавиждах боб и в червата тогава, та не ми излезе късмета. Трябваше доста време да ми се прочисти организма и тогава тия неща позатихнаха, но категорично беше на стресова основа. За тия стафилококи някак си предчувствам, че ще те тъпчат с антибиотици, което за мен е много лошо, и това от устата на микробиолог. Опитай да се поуспокоиш и потърси нещо хомеопатично по случая. Аз и досега имам ужасни ангини, последния път стафилококите си правеха дискотека в гърлото ми, та съм разработила някои методи да ги тръшкам: стари монети от едно време, сребърни, ама от необработено сребро, дето оставят черна диря на бяла стена, ги оставям да престоят 2 дни в минерална вода, ефектът е изпускането на Ag+ йони, които са много силен бактериоцин; друго - смила се магданоз така, че листенцата му да са с добре наранени и се потапя във вода за 1 ден, после водата се пие, колкото е по-концентрирана отварата, толкова по-добре, магданозът е естесвен бактериоцин и влияе прекрасно на имунната система; същото важи и за чесъна. Може да има някои билки със същия ефект, но трябва да се поразтърся.

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 22:51 от Vanilla Nights

# 610
biskvitka - много неприятно, дано бързо се оправиш. Hug

Да хумата изсушава и не е за всеки ден.
А пробвала ли си на Биодерма има един серум супер овлажняващ. Много е лек, като гел. Аз съм много доволна от него. Попива веднага и кожата ми е супер с него.

# 611
Трябва да поекспериментирам с тая Биодерма. Откъде мога да си го набавя?

# 612
  • варна
kaly*, как ти е кръвното миличка, да не би от него да те боли гравата Thinking
Vanilla Nights , чакам отзиви Hug

# 613
Трябва да поекспериментирам с тая Биодерма. Откъде мога да си го набавя?

има го в аптеките на цена от 28 до 30+лв, но е доста икономичен.

а това е хвалената маска
има я в ДМ и разни магазинчета за козметика. Цена 8-10лв.

# 614
Кали, ще потърся, тъй като както съм споменавала, явно Ямбол се намира в Нарния и много продукти не се намират. Дано в някоя по-добре заредена аптека да го има.

Мими, ти как го цедиш това мляко или го купуваш готово изцедено? Аз защото май предпочитам сама да си го изцедя, ама хабер си нямам как и засега само догадки как става тая работа. (освен когато трябва да цедя млякото на мъжо ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ изпростях, извинетИ!)

Общи условия

Активация на акаунт