На море в Гърция 2013 - VIII

• 57 687
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не можеш да се бориш по никакъв начин за съжаление.Помня,че през онази есен беше ад навсякъде,по всички плажове,в морето на кораби и фериботи,не можеш да ядеш навън Sickна всичкото отгоре имаше и бая стършели,поне по 20-тина на ден виждах,че един и в банята ни беше влязъл Sick.Гърчолята палеха кафе,тамян,слагаха капани(бутилка,пълна със сладко вино и пробита отстрани0осата влиза през дупката и не може да излезе,защото шишето е затапено отгоре)навсякъде имаше такива шишета,пълни с удавени оси #ShockedБяхме с бебе тогава и за мен беше кошмар,чаках да се стъмни,за да се отпусна на терасата ooooh!

пп-няма да забравя,как се метнах от колата в движение,една оса ми падна от косата в скута Joy

# 676
Ахлади обаче не е пясъчен плаж, а нещо като Парадисос - пясък и чакъл.

Таис, послушай съвета да не отивате съвсем без резервация, не е за вас. Важи всичко, казано от момичетата по-горе - ще пристигнете късно, с деца сте, не сте пътували по този начин, имате определени изисквания, за част от компанията тази неизвестност е неприемлива... мисля, че да започнете с 2 дни предварителна резервация е ОК, пък после ще си изберете.

Оси - практически никога не съм ги забелязвала преди юни 2012, когато ме и ужили, явно по местата, където съм ходила, са били малко до николко. Виж, комарите колко по на юг ида, стават като врабчета, дори ме ядат и в жегите на обяд, и това важи за всяко лято, за всички места.
Тази година с осите е слаба работа, т.е. за моя радост почти няма.

# 677
  • Пловдив
 Някой плащал ли е депозит по IBAN чрез БГ пощи - гледах, че таксата им е 14 лв. до сума от 200лв? Дали отиват директно в банката на получателя се чудя...   

Моята банка ми казаха,  че всъщност сумата освен 28 евро и другата банка щяла да поиска такса ... до 1-2 месеца и тя може би щяла да е някъде толкова  Shocked , грешни пари ми се струват това. Тези моите сметката им е в EUROBANK превода го искат със SWIFT и никоя от банките на първа страния не може да изпълни преференциалните си такси за тях. Аз имам сметка само в банка ЦКБ , до 20-25 евро ще ги дам ама да ми кажат, че може после да станае още толкова не съм съгласна , можете ли да ме посъветвате нещо ?  Tired

Аз от оси много се страхувам по принцип и докато не се махнат изобщо нямам мир или пък на чешмата при нашите изобщо не мога да стъпя лятото защото са рояк  Tired  Няма да се настройвам негативно, отивам с положителна нагласа  Heart Eyes .

# 678
  • София
Параход, ама аз вече писах вчера, че съветът е много добър и че ще си направим резервация. Пък после ще видим. Беше просто хрумване, заради разговора с жената от Неос Пиргос  Peace

Странното е, че намирам снимки на приятни хотели със студиа, а колкото и да ровя из интернет, не мога да им намеря нито сайтове, нито мейл адреси за връзка  Thinking Дайте идея как да им открия координатите:

http://www.flickriver.com/photos/eviagreece/sets/72157605593452376/

http://www.flickr.com/photos/eviagreece/sets/72157603778805472/

Първото е близо до плажа в Неос Пиргос, втората къща е в Елиника, а там плажа е супер  Heart Eyes

# 679
aH,
Уестърн юниън ти е единият вариант - такса 10 евро за суми до 50, 13 - от 50 до 100, 18 - 100-200, пише ги на 1-ва страница на темата всъщност.
Юробанк е в групата на Пощенска (май в България Eurobank вече няма), обаждаш се в Пощенска и питаш какви са условията за превод до банка в тяхната група, с/без депозит. Най-често откриването/закриването на депозит струва 2-3 лева, обикновено си струва дори за еднократен случай.

Таис,
ето ти телефон и местоположение на първото студио от Неос Пиргос - https://plus.google.com/104777589076707773429/about,

телефон на Кики в Елиника - :00306977500968 Ms. Kiki
и едно мнение за студиата й във форума на трипадвайзър.
Сайтове нямат и както би казал дядо Петерки, нормално е да нямат  hahaha

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 12:37 от Параход

# 680
  • Пловдив
 Аз в Пощенска звънях вчера, попитах ги понеже е в групата им... казаха ,че въпреки това били различни банки и тнт и таксата си била минимум 20 евро...+oще някакви таксички, това от Call center-a, пак ще ме устрои ако е само това... ще мина днес през офис, който ми е на път и ще попитам на място дано са по-компетентни.  А иначе незнам дали ще е удобно понеже е хотел да ги питам за Уестърн Юниън ... те са фирма и дали биха се съгласили, това ще е най-лесния вариант, но ... срам не срам ще ги попитам.
  Уж сме в еврозоната, а такива спънки..., направо не мога да повярвам...до 2 месеца можели да се сетели от Гръцката банка да ми искат и те още пари  Laughing и за това трябвало да имам повече пари по сметката си за да си ги вземели  Mr. Green 

ИЗВИНЯВАЙТЕ АКО СЪМ ВИ ДОСАДИЛА С ТЕЗИ ПИСАНИЦИ !

# 681
  • София
Ее, Параход, както казва младежта - къртиш мивки направо  Shocked Готова си за ЦРУ, направо подавай документи, а ние ще ти дадем отлични референции  Simple Smile

Благодаря ти, после ще им прозвъня   bouquet   bouquet

аН, какъв е този плаж  newsm78

# 682
Ее, Параход, както казва младежта - къртиш мивки направо  Shocked Готова си за ЦРУ, направо подавай документи, а ние ще ти дадем отлични референции  Simple Smile

Благодаря ти, после ще им прозвъня   bouquet   bouquet

аН, какъв е този плаж  newsm78
параход подавай - и от мен имаш гарантирана препоръка  Peace
на мен плажа ми заприлича на този пред Трипити бунгало на Тасос ...ама не съм сигурна  newsm78

# 683
  • Пловдив
В портфолиото на хотел Trikorfo Beach беше , доста добре изглежда ако е истина  Grinning

# 684
В портфолиото на хотел Trikorfo Beach беше , доста добре изглежда ако е истина  Grinning
Mr. Green явно съм объркала бунгалата  Joy то от толкова гледане на сайтове се перколясва май  hahaha

# 685
# 686
Да се включа за осите. Ако не искате да има много от тези гадинки, основно ще трябва да се съобразите с лозовите насаждения наоколо, това ни го каза един дядо в Гърция. На Корфу има много лозя, както и по северния бряг. Най-добре да огледате хотела със сателитната карта.

# 687
  • София
Didkapan, полезна инфо  Peace

Адимар, малко по-назад в темата се изяснява - Трикорфо бийч  Peace

# 688
В портфолиото на хотел Trikorfo Beach беше , доста добре изглежда ако е истина  Grinning
Много интересен ракурс са хванали... в пуст сезон - и поразкрасили цветовете... Новите технологии наистина дават богати възможности за реклама. Ето една малко по-обикновена снимка на същия плаж.

# 689
  • София
Амчи добре си изглежда и на втората снимка  Rolling Eyes Е, малко повечко хора, но сме виждали и къде-къде по-пренаселени плажове...

Как са цените там, някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт