На море в Гърция 2013 - VIII

• 57 821
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Eй, много сте изписали. Връщам се да ви чета. Peace

# 241
... искат 10 евро за ползване на чадър и шезлонг...тия гърци прихванаха направо от нашите курорти да си таксуват шезлонгите и чадърите, а консумацията е отделно. Crossing Arms
Ние като бяхме 2009 год. в Антигони си беше пак така, на суит и на апартамент имаше вкл. чадър в цената, а стаите - плащаха - 10 евро ...така, че не е изхитрянето от сега, явно си е политика на хотела ....то всъщност и цените на двата вида настаняване тогава бяха коренно различни, сега не знам  newsm78

Shadow of the Wind мястото, на което се намира хотелчето/къщата  newsm78 всъщност е точно хълма, който разделя Ормос Панагияс и Трани Амудя, разстоянието между двете е около 800-900м...иначе сме минавайки оглеждахме къщите и това отвън изглеждаше доста привлекателно място...но не сме влизали.

Вселена, плажа е точно Лименария и наистина от горе от фабриката изглежда много хубав, но иначе отблизо ми се видя някак градски  Rolling Eyes а и не много пясъчен ...

mkp, подкрепям предложението на Таис за Александра Бутик на Тасос, хотела е супер, но за съжаление не допускат деца...във вашия случай може би за добро  Grinning но си е скъпичък определено ...
иначе Арети и аз го харесвам, но това май е най-неотговарящия хотел, на който съм попадала ...от 3 или 4 опита в последните години, досега никой не е благоволил да ми отговори...а това  не ми се е случвало с друго място ....даже ММ се бъзика, че вече съм ги пробвала "ей така за спорта"  hahaha

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 09:41 от *2K*

# 242
Ако е навит мъжа ти, срещу 1620 евра за 4 нощувки, зарязвам моя, даже и теб съм съгласна да вземем Simple Smile

бе направо да се вдигаме и да тръгваме, съвсем ще им вземем акъла там на хотелиерите и ще ги объркаме - двойка ли сме, тройка, четворка... няма значение, давайте suite-а, пък ние ще си се редуваме Laughing

'Ko стана тука сИга - мераклийки много.......търси се само мераклия да плати въпросната сума  Joy

# 243
то като гледам все мераклийки сме се събрали ама ....я пари нема, я отпуск, я нещо друго .... Mr. Green

mkp ако не държите да сте на плажа, може да провериш и тези двете в Афитос - Petrino Suites Hotel    /    Stratos Hotel  newsm78

# 244
Момичета, в неделя заминаваме за Паралия Катерини, но така от много четене не можах да разбера дали в Гърция има винетки и трябва ли още от тук да си я закупим?

# 245
Момичета, в неделя заминаваме за Паралия Катерини, но така от много четене не можах да разбера дали в Гърция има винетки и трябва ли още от тук да си я закупим?
не, няма, натам има малко тол-такси  Peace

# 246
  • София

Винетки няма.

# 247
Здравейте!!!

В крайна сметка резервирахме апартамент на Керамоти за 50 Е.2 спални с кухненски бокс и баня.Доста добре изглежда на снимки,но ще дам лично мнение като се върнем.Пътуваме тази сяда за една седмица Peace

Винетка никога до сега не сме купували.Единствено Зелена карта Peace

# 248
  • София
mkp ако не държите да сте на плажа, може да провериш и тези двете в Афитос - Petrino Suites Hotel    /    Stratos Hotel  newsm78

И от мен едно подобно предложение - изпробвано Wink
http://www.achtishotel.com/index.php/en/

# 249
  • София
Здравейте!!!

В крайна сметка резервирахме апартамент на Керамоти за 50 Е.2 спални с кухненски бокс и баня.Доста добре изглежда на снимки,но ще дам лично мнение като се върнем.Пътуваме тази сяда за една седмица Peace

Може ли да пуснеш линк какво резервирахте?

# 250
тодоричка, *2К* , Ади благодаря най - сърдечно за отговорите.    bouquet  
 Като се завърнем ще дам подробна информация за престоя в нашия хотел,

# 251
  • София
pontes, разкажи нещо повече за Скирос, моля те  Simple Smile

Как се стига до там, цени на ферито, къде спахте...по-назад в темата и друга съфорумка беше помолила за по-подробна инфо. Така и човек може не само да мечтае, гледайки снимките, но и да си направи сметката - аджеба, достижимо ли е, възможно ли е..  Peace

# 252
  • София

Ако пътувате от Кулата за Паралия Катерини, защото по друг път аз не съм влизала в Гърция, имате една единствена такса от 1.20 евро в началото на магистралата за Атина.

# 253
  • София
Не можах да се стърпя да не публикувам тази статия. Мен лично много ме разсмя.  Laughing Laughing и за пореден път показа тъжната истина на БГ морето.
С деца на море. Един плажен ден на средностатистическо българско семейство

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2198435

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 12:28 от Milah

# 254
Здравейте,

Благодаря за хубавата тема. Аз съм от четящите с малко опит в Гърция. Бих искала да ви кажа ние как платихме капарото за Агни 1-16.09. сме там с още едно сем.
https://www.livepay.gr/διαθεσι … νη.aspx
Не са ми взели никаква такса мойта карта е от ФИБ. дано да съм полезна и аз на някой.
Приятни почивки на тези които им предстои.

Общи условия

Активация на акаунт