Първи зъбки, първи каши чакат МАРТенчета наши!

• 35 811
  • 711
  •   1
Отговори
# 90
http://kasida.bg/cam-bebeshko-stolche-za-kola-area-zero-013kg-2013-247-19428.html момичета това ни е столчето и ако някой може да ми обясни как да го наместя така, че да не се сгъва като палачинка ще съм му благодарна. и аз си мисля, че все пак трябва да са го измислили, но е факт, че вече не му е удобно и пътя се превръща в ад, мрънкане, свличане, наместване, а сега ни предстоят едни 700 км и съм в ужас. Това от горе от първия месец не се ползва, тесен му е, а като го наместя " правилно" главата му стърчи, а със сигурност не трябва. 70 см и 8 кг още уж сме в размера.

Антоанета, ти най-добре можеш да знаеш дали му е малко столчето или не е... Това някой да говори така през монитора, че не е възможно си го знаем...  Peace
И на Виктор му е малко, а дали го слагам правилно - правилно е !  Crazy Или ще му стърчи главата или краката, а не трябва !
Но за сега няма да го сменяме ще избутаме до края на месеца Simple Smile

За водата където и да е още не смея да го топвам... Ще изчакам 6-ти месец и ще му топна дупето и в океана Simple Smile   grinning039

Момичета в тези жеги кога излизате на разходки, то преди 19 часа не се диша....  #Crazy

# 91
Сутрин, от 7.30 до 10.30 - 11 и вечер, от 19 до 20.30 - през останалото време, освен ако нямам наложителна работа из града, не си подавам носа изобщо. Безумно е да извеждам и детето.

# 92
Здравейте преди малко бебчо си удари главата (челото) в таблата на леглото,плака малко и се успокои, сега е малко зачервено.Опасно ли е?Много се уплаших  Sad

# 93
Нищо му няма, споко Hug

# 94
  • София
От зад напред:
Здравейте преди малко бебчо си удари главата (челото) в таблата на леглото,плака малко и се успокои, сега е малко зачервено.Опасно ли е?Много се уплаших  Sad

Моя всяка сутрин за добро утро се опитва да пробие таблата с глава, нищо му няма все още  hahaha
Майтапа на страна - челото е една от най-здравите части в тялото, така че удар по челото не е чак толкова страшен. А в таблата едва ли може кой знае колко да се удари.  Peace

Момичета в тези жеги кога излизате на разходки, то преди 19 часа не се диша....  #Crazy

Излизаме всяка сутрин около 9:30-10:30, да водя големите на градина. После се мотаме по разни задачки и обикновено изкарваме навън поне до към 13ч. Ходим по сенките, той обикновено спи. Не ни е чак такъв проблем.  Peace

илка, браво на младежа!Този грамаж само на кърма ли е постигнат? Ние сме почти 3 кг по-малко. ooooh!

Момичета, какъв градус е водата ви за къпане сега в жегите?

Само на кърма, да. Суче 5-6 пъти на ден по максимум 4-5 мин. После повръща сигурно поне половината от това, което е изсукал. По цял ден ходя и бърша локвички.  ooooh!

# 95
Благодаря ви  Hug Понеже още му тежи главата и не може много да я държи и от време на време я забива,затова се уплаших,че по силно се е ударил.

# 96

илка, браво на младежа!Този грамаж само на кърма ли е постигнат? Ние сме почти 3 кг по-малко. ooooh!

Момичета, какъв градус е водата ви за къпане сега в жегите?

Само на кърма, да. Суче 5-6 пъти на ден по максимум 4-5 мин. После повръща сигурно поне половината от това, което е изсукал. По цял ден ходя и бърша локвички.  ooooh!
Като спомена за режима ви на ядене /и повръщане Mr. Green/ Божидар е абсолютно същия. А и той е вече 9 кг., само дето на 65 см.  Embarassed направо е кръгъл, ама какво да направя като расте настрани  Joy  Joy

# 97
Хайде и аз в темичката   bouquet

# 98
  • USA, Steak State
Моят трол от снощи насам се сдоби с нов прякор- Таз ( от тазманийкският дявол).
Постоянно "говори" като между звуците вкарва и едно мокро плезене и едно бррррррр и хвърчат лиги и слюнки.  Mr. Green

# 99
връщам се да ви изчета LaughingНякой да има впечатления от безглутенови бисквитки,мисля от утре да започна да му давам за  вечеря,разтворени в кърма

И какво целиш с тази гимнастика?
Евентуално да спре да яде нощно време,да го заситя newsm78

# 100
  • USA, Steak State
Кашичка оризова за вечеря ( като постепенно го захраниш с нея) би свършила абсолютно същата работа без бели.  Peace

# 101
mida03 нощното хранене си го имаме, макар и вече на 6 месеца. Какво ли не пробвах, вода, залъгалка, разнасяне, късно мляко към 22 ч, каша, маша няма нищо не става. Явно наистина като си решат сами спират и в 1 часа да е ял в 3 точно е ококорен и докато не изпие едно шише не заспива. Искаше ми се да го спрем по логиката, че нощно време да му почива стомаха, не че на мен ми пречи за 5 мин работа, обаче не става за сега.

# 102
Моят трол от снощи насам се сдоби с нов прякор- Таз ( от тазманийкският дявол).
Постоянно "говори" като между звуците вкарва и едно мокро плезене и едно бррррррр и хвърчат лиги и слюнки.  Mr. Green
Микаел е същият, само че при него не само лиги хвърчат, но и пюре или каквото има в устата Laughing Обича да говори повреме на хранене и не знам как да му обясня, че това не е възпитано Thinking  Joy

# 103
  • София
връщам се да ви изчета LaughingНякой да има впечатления от безглутенови бисквитки,мисля от утре да започна да му давам за  вечеря,разтворени в кърма

И какво целиш с тази гимнастика?
Евентуално да спре да яде нощно време,да го заситя newsm78

От моя скромен опит мога само да кажа, че децата не се будят нощем от глад. Всъщност сънят като състояние не е равномерно развиващ се процес, а е със синусоидна крива, дълбок и лек сън, сънуване и несънуване. Когато децата попаднат в долната точка те често се събуждат и понеже нервната им с-ма все още е несъвършена, често не успяват да заспят отново. Ние, възрастните сме се научили да не се събуждаме, или това да се случва за части от секундата, за това и не го усещаме този момент. Но на децата им трябва време, за да усъвършенстват способността си да спят дълбоко, без да излизат от общото състояние на сън.
Уф, малко тъпо го обясних, но се надявам, да сте ме разбрали. Мързи ме сега да диря из нет-а по-научно обяснение, с което да блесна пред вас.  Embarassed Mr. Green
Та основната ми мисъл беше, че нощното будене, не е от глад, но пък бебетата много по-бързо се връщат обратно в състояние на сън сучейки, от гърда или от шише. Това си им е условен рефлекс още от утробата. И колкото и да им давате каша, бисквити и каквото и да било друго, няма да помогне. Просто трябва нервната с-ма да узрее.

# 104
Ами аз случайно му намерих цаката на непробудното спане.. Никога не ми е било за цел нито съм се мъчила да го премахна, но откакто спи по корем спи по 8-9 часа  Mr. Green Яде към 6:30 - 7 и пак заспива до 9:30 - 10 часа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт