Мнения за туристическите агенции за пътувания в чужбина

• 3 235
  • 8
  •   1
Отговори
Не намерих такава тема и за това повдигам въпроса.

Нека тук да споделяме къде в чужбина и с коя агенция сме пътували ...
Кое ни е харесало и кое е помрачило почивката ни ...

Търся инфо за туристическа агенция ТОП Травелс? Моля ако някой е пътувал с нея да сподели.

# 1
  • София
Извинявай за острата ми реакция вчера  Simple Smile

Тази година пътувахме с тях и сме доволни, нямаше нищо прецакано. Ние проучихме хотела, в който искаме да отидем, и въпреки че агенцията не предлагаше такива опции, каквито видяхме по други агенции, по наша молба ни осигуриха такава стая, каквато искахме. Не знам за други дестинации, но за Малта те използват не чартър, а авиакомпанията на Малта, така че няма такава опция да се отмени почивката, ако няма достатъчно желаещи. На летището ни чакаше техен сътрудник, беше осигурил транспорт до хотела, а след като се настанихме, дойде и ни разказа страшно много и интересни неща за Малта и историята й, рисуваше и пишеше върху картата, за да не забравим нещо, както и ни написа всички важни автобусни маршрути, за да може да правим удобна връзка между градчетата и забележителностите. Особено много ми хареса, че за разлика от други агенти, които съм срещала, не се опитваше да ни пробута организирани посещения на разни места срещу допълнително заплащане, само разказваше къде какво може да се види и какво си струва да се посети.

Надявам се, че и други ще се включат с отзиви, защото съм чувала, че една и съща агенция може да е добра за една дестинация и лоша за друга.

# 2
Има ли пътували с Българска компания за туризъм?

# 3
Аз тази година използвах Травел 365 (www.travel365.bg) за почивката ни в Турция. Нова агенция са и са доста услужливи. През октомври ще отидем някъде на планина и планувам пак да се свържа с тях.  balloon

# 4
Аз тази година използвах Травел 365 (www.travel365.bg) за почивката ни в Турция. Нова агенция са и са доста услужливи. През октомври ще отидем някъде на планина и планувам пак да се свържа с тях.  balloon

forever_amber, разкажете повече за пътуването си. Къде в Турция бяхте, какво ви хареса, какво не ви хареса ...

# 5
Бяхме в Кушадъсъ в Кущур Клуб НV 5 *.  Храната в хотела е изобилна. Аниматорите са супер. Съвсем наблизо има аквапарк, до който се стига с шатъл. Пътувахме с кола до Кушадъсъ.

# 6
 С  подписани Договори за организирано туристическо  се договорихме за почивка в хотел „Стелла Марис“****-Италия, Пулия, Марина ди Дженоза на база полу- пансион с доплатен обяд и двойни стандартни стаи за времето от 19.08-26.08.2016 г., за което съответно заплатихме авансово на 02.02.2016 г. и допълнително останалата сума,съгласно уговорените в Договорите срокове и дадените ни инструкции от АГЕНТА.
       При пристигането си в хотела ни бяха разпределени стаи 118 и 120 на втория етаж.С изненада установихме, че стаите представляват заграден коридор и бивши санитарни помещения на предишното училище, преустроено в хотел.Този коридор и санитарните помещения са запазени на първия етаж под стаите.Прозорците в стаите за коридорен  и WC тип, разположени на 1,65 м. От нивото на пода и площта им е по-малка от изискуемата 1/6 по отношение на площта на стаята,което означава,че тези стаи не могат да се нарекат „стандартни“ и не отговарят за нормални стаи в хотел 4*, за какъвто се обявява „Стелла Марис“.
      Помолихме управата на хотела да ни даде други стаи,но отказаха,поради пълна заетост на хотела.Даже заявиха,че сме имали просто лошия късмет да ни се паднат тези стаи и че ТУРОПЕРАТОРА и АГЕНТА, знаqt за тяхното състояние след личен оглед на техни представители. Помолихме за съдействие също така офиса на ТОП ТРАВЕЛС в София и представителите им на място, но те не направиха нищо по въпроса.Така ние останахме в тези субстандартни помещения до края на почивката си с естествената горчивина от случилото се.
1)   Стаи с прозорци на височина от пода 1,65 м. при изискуема стандартна височина <0,80 м.и намалена осветеност,поради функционалната пригодност на прозорците за санитарни помещения и коридори.
2)   Импровизирана сушилня в душовата кабина
3)   Стаи без балкон.

# 7
Здравейте искам мнение за туристическа агенция Verso travel .Ще съм ви много благодарна.

# 8
Здравейте може ли някаква информация за Verso travel.Благодаря Kissing Smiling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт