Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 247
  • 797
  •   1
Отговори
# 435
Днешният епизод беше много интересен!   smile3525

Появи се един който Мурат и Зейнеп се арестували. Пратиха го в болница, а той избяга от там и започна да тормози Зейнеп и Мурат. Предполагам, че знаете, че момчето в тази роля е годеника на Ипек в реалния живот...  newsm10

Героя му обаче се оказа голям маняк - как само заложи бомба на улицата пред дома на Зейнеп. После я взриви и гледаше от страни какво става. Зейнеп много се притесни - все пак Йомер и майка й бяха вътре. Този искаше да ги сплаши - после се обади на Мурат и му каза, че ще си платят ...  #2gunfire  #2gunfire #2gunfire

Наложи се Зейнеп и останалите да отидат временно при Мелек. Един ден Мелек и Зейнеп тръгнаха за работа, но по пътя ги причакаха - напръскаха ги с нещо и ги упоиха. Отвлякоха Зейнеп - Мурат направо се вбеси когато научи ...  Weary

Онези закараха Зейнеп при гадняра. За щастие Мелек си спомни номера на колата. Айлин успя да го проследи и намериха автомобила. Последва преследване.  thumbsup

Много ми хареса как Синан и Мурат се показаха от прозореца и вратата на буса и започнаха да стрелят. Накрая заловиха двамата похитители. Мурат направо преби единя и той каза къде са завели Зейнеп ...  newsm44

В това време онзи опита да свали якето на Зейнеп но тя като му скочи. Той я удари тя го ритна. Последва голяма борба между двамата. За щастие татко Ръза и екипа се появиха на време и спасиха Зейнеп. Онзи обаче избяга - в това време Мурат и Синан идваха с буса и го видяха ...  smile3501

Мурат подгони този през гората, Синан също тръгна да го гони. Накрая започнаха да се стрелят - Мурат каза на гадняра, че няма шанс и онзи се самоуби ...  Peace

Много ми хареса сцената, когато Мурат тичешком дойде при Зейнеп и я прегърна. Попита я дали е добре - толкова бяха сладки. В буса също бяха заедно и тя си легна на рамото му ...   love001 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

След това Зейнеп, Йомер и майка й се върнаха спокойни в дома си ...  Hug

Случая с отвлечените деца е ужасен - като гледам доктора, дето харесва Мелек е замесен. Как само подпитваше и като чу за продавача на балони изведнъж го намериха убит. Ама и този ще си го получи ...  Crossing Arms

Зелиха и Тибет бяха много смешни - навсякъде с майка му. Първо дойде на вечеря и семейство Чобан всячески се опитваше да се представи подобаващо. Въпреки, че не липсваха забавни изказвания ... После Тибет и Зелиха решиха да идат на кино и хоп майка му с него. Зелиха побесня. Вечерта реши да му се обади и пак майка му вдигна и като й заразказва истории - Тибет заспа, а Зелиха откачи тотално ...  Joy Joy Joy

Сега пък Пънар и Айля се скараха сериозно. Али защитава Пънар, а Татко Ръза Айля - всеки се мръщи. В управлението Али тъкмо говореше по телефона с Пънар и й обясняваше как Татко Ръза му нареждал и тъкмо сочеше с пръст и хоп - Татко Ръза. Разби ме като му каза: ще го строша тоя твой пръст ...  hahaha hahaha hahaha

Месут пък се прави на домакин и без да иска изхвърли домашното на Тунч - той горкия се чудеше какво да прави. Добре че Месут се сети да се обади на Айля ...
Mr. Green

Както казах и за този епизод ще си дам мнението, макар и със закъснение.

-Лично много харесвам Чаалар и Ипек, страхотна двойка са и са много сладки. ♥ Но героя му беше отврат ..  Sick

След като заложи бомбата , всички бяха стреснати, главно Зейнеп и Мурат, също заради Йомер, по-късно Шахин му се обади и отново го заплаши и каза да целуне русокоска ..  Twisted Evil

-Когато бяха тримата, вече стана големия екшън .. Мурат , видя че отзад го следят и каза на Зейнеп и Йомер да излязат  и по-добре стана, защото точно те стреляха към задните седалки ..  #Crazy После се събра отново целия екип Шахин пак се обади,но не е прост човека, знаеше, че му следят телефона .. а Зейнеп, беше повече от бясна.

-Вечерта Мелек, беше при Корай, а у Меле бяха Йомер, Емел и Зейнеп, говориха си , но на Зейнеп, пак не й беше спокойно на сутринта , като излязоха, отвлякоха Зейнеп , упоиха и Мелек, после тя се събуди и си спомни номера на колата.  Peace

-Когато Хюсню каза на Мурат, че Зейнеп е отвлечена , той побесня .. по-късно и Шахин му звъна и каза, че Зейнеп била по-красива от близо, след това нашите видяха, колата с която е отвлечена Зейнеп и така Мурат преби онзи, докато не каза на кой адрес е, а през това време , Шахин се опита да съблече якето на Зейнеп , но тя го изджаска и почна боя .. за жена здраво удря ..  Joy

-Екипа дойде и я спаси, а той избяга , Мурат чу по радио станцията, че Зейнеп е добре, а след това намериха със Синан , Шахин, а той се самоуби , Мурат отиде при Зейнеп тичайки я прегърна здравата .. целуна я по врата, докоснаха си челата, а след това той я целуна по челото и пак се прегърнаха, в буса тя легна на рамото му и той пак я целуна.-Обичам ги заедно с огромната им любов. ♥

-Между временно Зелиха полудя, майката на Тибет, отиде с тях на кино, после докато Зелиха търсеше Тибет, тя пак вдигна, а горкия Тибет заспа в чакане ..  Joy

Айля и Пънар се скараха за няма нищо, вдигнаха врявата, а след това мъжете им виновни ..  rotfImbo

Така си е! Няма какво повече да допълня - невероятен епизод. Моментите между Мурат и Зейнеп бяха уникални. Описала си всичко идеално. Толкова бяха сладки заедно - как се страхуваха един за друг, как си помагаха, как се прегръщаха. Тяхната любов е безкрайна. Много ги обичам ...  newsm51 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

Пънар и Айля винаги като се развикат идна на друга и става страшно - обикновено Али и Татко Ръза си патят от това ...  hahaha hahaha hahaha

Ипек и Чаалар наистина са много сладка двойка и много си подхождат. И аз много ги харесвам, но героя му беше ужасен ... 
grinning039 ppp  Hands Clap

Безкрайна и вечна ..

Неее, Али излиза пак виновен,каквото и да става, той е виновен, жал ми е , чудя се за Тибет или за Али да ми е по-жал?  Mr. Green

Така е! Честно казано и двамата не са за завиждане - Зелиха и Пънар ще ги побъркат. Но май при Тибет положението е по-тежко. Горкия не му стига Зелиха, но и цялото лудо семейство Чобан с всички истории около тях - начело с Магаретата ... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 436
Уур на почивката си, а Гамзе на шопинг за новия си сериал.

Благодаря ти за прекрасните снимки! И двамата са много готини ... smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

# 437
Ааа, направо умрях от смях, но аз не защтитавам Синан и Мурат, пълна скръб са, това са те мъжете видят ли жена не издържат ..  Mr. Green

-О, да с такава любов беше целувката на Зейнеп и Мурат, абе те са си уникални .. ♥

-Доктора е .. без коментар.

-Айля и Пънар ,, пак ме убиха ..  hahaha

Е все пак само си приказваха - нищо не са правили. Пък и ги знаем какви са мъжете - обичат да се хвалят с истории. Но тези нахалнички ме дразнят от всякъде - ще ида и лично ще ги изхвърля от апартамента и аз ще се нанеса там, за да си вардя момчето Синан. Ще бъде идеална съседка ...  Mr. Green

По едно време сценаристите се чудеха какво да измислят и от време на време пращаха по някоя да се върти около Синан. Добре, че тези случки са по-редки, защото това винаги ме е вбесявало. Особено като се сетя за най-голямата лепка. Идваше ми да ида и да ступам сценаристите ...  #2gunfire

Затова напълно подкрепям Берк в решението му да напусне - той дойде с Чаала и трябва да е с нея, иначе не е същото ...  newsm10

Но най-важното е, че в крайна сметка ни показаха, че Синан винаги ще обича само Елиф и ще й бъде верен завинаги. Освен това до края носи пръстена й ...
  Two Hearts newsm76 txtloves

Не съм казала противното. Просто сега е смешно, според мен трябва да се дразниш на Пелин .. тя беше истинска лепка.. Че на кой любимата двойка, не би го вбесило, да гледа другия с друг или друга, просто когато си е забавно е забавно, не се дразня, аз изобщо ..  Mr. Green

5;40 този път не беше насила ..  Joy Дори ще го видим утре. Мурат още малко ще прегърне онази, а двамата като усетиха яденето им приседна, сигурно Елиф кълне от гроба Синан, а на Зейнеп 6-то ѝ чувство светка ..  hahaha hahaha hahaha

http://www.dailymotion.com/video/xtbw3r_arka-sokaklar-226-bolum- … zeynep_shortfilms

Да не говорим за този момент - иде ми да си забия главата в стената ..  Mr. Green

http://facedl.com/fvideo.php?f=ixkieeexkkokneu&arka-sokaklar … murat-zeynep-sina

Да така е! Пелин е истинската лепка - тези са просто съседки, с които нашите нямат общо. Забавно е,  когато ги обират и връзват Явуз, докато Синан и Мурат ядат. Те доброволно отидоха на гости но, за да похапнат - нищо повече. Особено Синан види ли ядене е първа писта. Винаги ме скъсва от смях как нагъва ...   Mr. Green

Ама и Зейнеп как налетя - Мурат каква физиономия направи. А пък и номера дето им сви на втория клип - опасна е. И пак Синан и Явуз го отнесоха. Идеше им да побегнат ...  hahaha

Само тези да стоят на разстояние от моя бонбон ...
Peace

Нали и аз много обичах моята руса Пелин от 7 сезон, то не бяха хващания за ръцете, погледи,прегрътки, обожавам я ..  Joy Наистина преди да влезе в сериала не я харесвах, голям медиум съм ..  Joy

Значи , ако отида в Турция със Синан ще се срещнем, трябва да се надяждаме, храна дъ бест ..  Joy

Зейнеп полудя, ужким номер да направи, ама нищо не стана, не се знае с колко пулса в минута й е биело сърцето,  ако не забеляза се хвана там ..  rotfImao rotfImao rotfImao

# 438
Да така е! Пелин е истинската лепка - тези са просто съседки, с които нашите нямат общо. Забавно е,  когато ги обират и връзват Явуз, докато Синан и Мурат ядат. Те доброволно отидоха на гости но, за да похапнат - нищо повече. Особено Синан види ли ядене е първа писта. Винаги ме скъсва от смях как нагъва ...   Mr. Green

Ама и Зейнеп как налетя - Мурат каква физиономия направи. А пък и номера дето им сви на втория клип - опасна е. И пак Синан и Явуз го отнесоха. Идеше им да побегнат ...  hahaha

Peace

Нали и аз много обичах моята руса Пелин от 7 сезон, то не бяха хващания за ръцете, погледи,прегрътки, обожавам я ..  Joy Наистина преди да влезе в сериала не я харесвах, голям медиум съм ..  Joy

Значи , ако отида в Турция със Синан ще се срещнем, трябва да се надяждаме, храна дъ бест ..  Joy

Зейнеп полудя, ужким номер да направи, ама нищо не стана, не се знае с колко пулса в минута й е биело сърцето,  ако не забеляза се хвана там ..  rotfImao rotfImao rotfImao

Въобще тези Пелинки в сериала са големи лепки - а твоята руса Пелин игра и няколко епизода. А и колко проблеми създаде мъжа й на Мурат и Зейнеп - ужас ...  Crossing Arms

Тя Зейнеп направо ще ме разбие - все измисля по нещо  Mr. Green

А за надяждане и аз ще се включа редом със Синан и теб. Понякога и аз добре си похапвам ...
Joy

# 439
Да така е! Пелин е истинската лепка - тези са просто съседки, с които нашите нямат общо. Забавно е,  когато ги обират и връзват Явуз, докато Синан и Мурат ядат. Те доброволно отидоха на гости но, за да похапнат - нищо повече. Особено Синан види ли ядене е първа писта. Винаги ме скъсва от смях как нагъва ...   Mr. Green

Ама и Зейнеп как налетя - Мурат каква физиономия направи. А пък и номера дето им сви на втория клип - опасна е. И пак Синан и Явуз го отнесоха. Идеше им да побегнат ...  hahaha

Peace

Въобще тези Пелинки в сериала са големи лепки - а твоята руса Пелин игра и няколко епизода. А и колко проблеми създаде мъжа й на Мурат и Зейнеп - ужас ...  Crossing Arms

Тя Зейнеп направо ще ме разбие - все измисля по нещо  Mr. Green

А за надяждане и аз ще се включа редом със Синан и теб. Понякога и аз добре си похапвам ...
Joy

Направо ми каза, че твоята е ангел ..  Joy

Тя моята Пелин в началото добре беше, ама после почна да забива Мурат, ужким да я пази от мъжа ѝ и тя му хвана ръката в колата, Зейнеп като видя ѝ премаля, в край на сметка го застреляха Мурат, Надир ( мъжа ѝ ) отвлече Йомер, застреля и Зейнеп, но беше с жилетка, да не говорим , че после се върна и то в болница - прегърна два пъти Мурат, първия път Зейнеп видя очите ѝ от зелени пресветнаха на сини ..  Joy Че после пак тая отиде в болница и пак Мурат до нея, ама накрая извърши убийство и ѝ сложиха белезниците, накратко епизодите с нея ми бяха повече от фън  ..  hahaha

Твоята Пелин, дойде за една серия, ама направи шоу, пред всички го разпрегърща, че и после пред всички и се целунаха, ама поне само това беше ..  Mr. Green

Заради това ядене ми излезе име ..  Mr. Green Но го обожавам хоби ми е .. ;х  Joy

# 440
Ох, аз лягам .. лека нощ и сладки сънища ..  Hug

# 441
Да така е! Пелин е истинската лепка - тези са просто съседки, с които нашите нямат общо. Забавно е,  когато ги обират и връзват Явуз, докато Синан и Мурат ядат. Те доброволно отидоха на гости но, за да похапнат - нищо повече. Особено Синан види ли ядене е първа писта. Винаги ме скъсва от смях как нагъва ...   Mr. Green

Ама и Зейнеп как налетя - Мурат каква физиономия направи. А пък и номера дето им сви на втория клип - опасна е. И пак Синан и Явуз го отнесоха. Идеше им да побегнат ...  hahaha

Peace

Въобще тези Пелинки в сериала са големи лепки - а твоята руса Пелин игра и няколко епизода. А и колко проблеми създаде мъжа й на Мурат и Зейнеп - ужас ...  Crossing Arms

Тя Зейнеп направо ще ме разбие - все измисля по нещо  Mr. Green

Joy

Направо ми каза, че твоята е ангел ..  Joy

Тя моята Пелин в началото добре беше, ама после почна да забива Мурат, ужким да я пази от мъжа ѝ и тя му хвана ръката в колата, Зейнеп като видя ѝ премаля, в край на сметка го застреляха Мурат, Надир ( мъжа ѝ ) отвлече Йомер, застреля и Зейнеп, но беше с жилетка, да не говорим , че после се върна и то в болница - прегърна два пъти Мурат, първия път Зейнеп видя очите ѝ от зелени пресветнаха на сини ..  Joy Че после пак тая отиде в болница и пак Мурат до нея, ама накрая извърши убийство и ѝ сложиха белезниците, накратко епизодите с нея ми бяха повече от фън  ..  hahaha

Твоята Пелин, дойде за една серия, ама направи шоу, пред всички го разпрегърща, че и после пред всички и се целунаха, ама поне само това беше ..  Mr. Green

Заради това ядене ми излезе име ..  Mr. Green Но го обожавам хоби ми е .. ;х  Joy

О "моята" Пелин е много по-отвратителна и нахална. Тя само се въртеше около Синан и после той я целуна за да й благодари. Нали тя помогна за партито за Нова Година и доведе певицата. Идеше ми да я хвана за косата, но поне беше само това и тя игра само за една серия. Достатъчно, за да ме вбеси максимално ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А "твоята" наистина игра няколко епизода. Хващаше ръката на Мурат, прегръщаше го, а Зейнеп откачаше. Само се караше на Мурат, че бил толкова загрижен за нея. В крайна сметка заради всичко това отвлякоха Йомер, застреляха Мурат, стреляха по Зейнеп - пълен ужас ...   #Sniper  #Sniper #Sniper

Въобще и двете не са стока и е ясно, че хич не са ни приятни ...
Peace

# 442
Ох, аз лягам .. лека нощ и сладки сънища ..  Hug

Добра идея! Аз също лягам, че вече ми се затварят очите. Благодаря ти за страхотния подпис. Лека нощ и приятни сънища и на теб ...   smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart smile3524

# 443
Благодаря ви за хубавите снимки!  bouquet
Снимка от сета, но дали е от новия сезон? newsm78

# 444
Благодаря ви за хубавите снимки!  bouquet
Снимка от сета, но дали е от новия сезон? newsm78

Да от 12-ти Август

# 445
Днес е Успение Богородично! Честит празник на всички. Нека бъдем живи и здрави ... smile3525 Two Hearts    love001 newsm76 txtloves Heart Eyes lovekiss

И Честит имен ден на всички с името Мария - пожелавам им много здраве, щастие, любов и късмет в живота. Two Hearts   Kissing Heart baloni

# 446
Здравейте! От 1 година чета темите и чак сега реших да ви  пиша.Казвам се Михаела.

# 447
Здравейте! От 1 година чета темите и чак сега реших да ви  пиша.Казвам се Михаела.

Здравей и добре дошла в темата! Радвам се, че най-накрая си решила да пишеш ... Hug Hug Hug

# 448
Гледахте ли днешния епизод, беше супер.Аз попринцип съм гледала коледния епизод, ама човек какво да разбере на турски.

# 449
Гледахте ли днешния епизод, беше супер.Аз попринцип съм гледала коледния епизод, ама човек какво да разбере на турски.

Да гледах го! Днешния епизод беше страхотен. По-късно ще си кажа по подробно мнението за него. Относно новогодишния епизод, които ще излъчат утре и част от който дадоха днес - има интересни моменти около екипа, харесвам и певицата, но за никого не е тайна, че този епизод е най-гадния за мен, заради онази лепка Пелин ...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт