Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 083
  • 797
  •   1
Отговори
# 45
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
някой може ли да ми прати 256  епизод че не го намирам никъде предварително благодаря

# 46
някой може ли да ми прати 256  епизод че не го намирам никъде предварително благодаря
Заповядай - http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … e54e5c362d8b7cd86 . Hug

# 47
Заповядай - http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … e54e5c362d8b7cd86 . Hug

До колкото знам 256-ти епизод го няма на български. Тогава, човека който записва е имал проблем с тока и не е успял. Линка, който ти си дала е за турските епизоди и тук вече 256-ти епизод е от 7-ми сезон ... ние сме на 6-ти  newsm10

# 48
До колкото знам 256-ти епизод го няма на български. Тогава, човека който записва е имал проблем с тока и не е успял. Линка, който ти си дала е за турските епизоди и тук вече 256-ти епизод е от 7-ми сезон ... ние сме на 6-ти  newsm10
А, това ли беше епизода, който не е записан. Съжалявам тогава, че съм подвела момичето. Сега забелязах наистина, че пише 7-ми сезон. ooooh! Извинявам се отново, просто това беше първият линк на който попаднах. Hug

# 49
А, това ли беше епизода, който не е записан. Съжалявам тогава, че съм подвела момичето. Сега забелязах наистина, че пише 7-ми сезон. ooooh! Извинявам се отново, просто това беше първият линк на който попаднах. Hug

Няма нужда да се извиняваш - случва се човек да се обърка. Аз просто реших да изясня нещата ...  Hug Hug Hug

# 50
Нова прекрасна снимка на моята любов Берк - с всеки изминал ден става все по-готин, сладък и прекрасен. А с тази усмивка направо ме разтапя - обожавам го ... newsm51 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Моята любов кай ..  Joy

Хахаха, ами този път реших да се изразя по-така. Какво да правя - Берк си ми е слабост ... rotfImbo Two Hearts Two Hearts

Спокойно и аз така се изразявам, но не тук ..   Joy

Супер, поне да не съм само аз. В други теми има доста по-вулгарни изрази. А някои доста ме дразнят с глупостите си по адрес на Берк и на други наши любимци ...
thumbsup

Аз само като видя Берк и не мога да сваля поглед от екрана. Следя всичко свързано с него - много го обичам. Той е моята слабост ...  txtloves  Kissing Heart Two Hearts newsm76  love001

Тази вечер гледах новият му сериал. Берк отново беше прекрасен - толкова готин, секси, сладък. Напълних си очите - а когато се усмихне направо се разтапям ...
   Flushed ppp  Hands Clap

# 51
Джули, темата е невероятна, наистина !!!  Hug Hug Hug Справила си се страхотно просто.

Аз едно известно време ме нямаше, после пък дори не можах да си включа интернета и затова не писах по-рано. Относно анкетата - естествено аз гласувах за моите любимци, просто няма как... Вие как гласувахте ???   bouquet

Аз съм ясна ..  Mr. Green

И аз вече гласувах!  Hug Hug Hug

Честно да си кажа доста трудно ми беше да избера само една целувка на моите любимци. Ясно е, че гласувах за Синан и Елиф ...  Mr. Green

Колебаех се между първата им целувка и страстните целувки на кея, когато той я носеше, но все пак избрах първата целувка, когато Синан беше болен. Тогава Елиф се грижеше за него. А той така влюбено я гледаше и после тя седна до него и ето ти сладки целувки. Не случайно са на подписа ми - обожавам ги ...
  Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts lovekiss

Но е ясно, че за мен всички целувки на Синан и Елиф са уникални ... Flushed Heart Eyes Flushed

# 52
Ни моя .. ще ме уморят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Обичам ги беее .. не мога да им устоя на тези погледи, искам да ги видя и да ги напрегръщам и нацелувам ...  Joy

# 53
Нова прекрасна снимка на Йозгюр и Шефкет - двамата са все заедно. Така като гледам Йозгюр май е от Бешикташ също както Берк и Чаала ...  smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

# 54
Ни моя .. ще ме уморят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Обичам ги беее .. не мога да им устоя на тези погледи, искам да ги видя и да ги напрегръщам и нацелувам ...  Joy

Напълно те разбирам. Двамата са невероятно сладки ...  Two Hearts  love001 newsm76  Kissing Heart Two Hearts

# 55
Джули, темата е невероятна, наистина !!!  Hug Hug Hug Справила си се страхотно просто.

Аз едно известно време ме нямаше, после пък дори не можах да си включа интернета и затова не писах по-рано. Относно анкетата - естествено аз гласувах за моите любимци, просто няма как... Вие как гласувахте ???   bouquet

Аз съм ясна ..  Mr. Green

И аз вече гласувах!  Hug Hug Hug

Честно да си кажа доста трудно ми беше да избера само една целувка на моите любимци. Ясно е, че гласувах за Синан и Елиф ...  Mr. Green

Колебаех се между първата им целувка и страстните целувки на кея, когато той я носеше, но все пак избрах първата целувка, когато Синан беше болен. Тогава Елиф се грижеше за него. А той така влюбено я гледаше и после тя седна до него и ето ти сладки целувки. Не случайно са на подписа ми - обожавам ги ...
  Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts lovekiss

Но е ясно, че за мен всички целувки на Синан и Елиф са уникални ... Flushed Heart Eyes Flushed

Пфф, колко познато ..  Joy То се вижда, аз за кого съм гласувала и при мен егати колебанието не мога да си избера .. то не бе целувката след раздялата или Йомер като ги видя, а накрая викам, айде там в хотела бяха разведени, а такава целувка му отпраха..  Joy

# 56
Нова прекрасна снимка на моята любов Берк - с всеки изминал ден става все по-готин, сладък и прекрасен. А с тази усмивка направо ме разтапя - обожавам го ... newsm51 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Моята любов кай ..  Joy

Хахаха, ами този път реших да се изразя по-така. Какво да правя - Берк си ми е слабост ... rotfImbo Two Hearts Two Hearts

Спокойно и аз така се изразявам, но не тук ..   Joy

Супер, поне да не съм само аз. В други теми има доста по-вулгарни изрази. А някои доста ме дразнят с глупостите си по адрес на Берк и на други наши любимци ...
thumbsup

Аз само като видя Берк и не мога да сваля поглед от екрана. Следя всичко свързано с него - много го обичам. Той е моята слабост ...  txtloves  Kissing Heart Two Hearts newsm76  love001

Тази вечер гледах новият му сериал. Берк отново беше прекрасен - толкова готин, секси, сладък. Напълних си очите - а когато се усмихне направо се разтапям ...
   Flushed ppp  Hands Clap

Горката, разбирам те , душа ..  Mr. Green Някой ден и аз ще се изпусна гледам тук да съм по-културна , но на моменти не мога .. а и целия филм такива извратеняци да не говорим, в предния епизод, какво записваха ..  hahaha

# 57
Нова прекрасна снимка на Йозгюр и Шефкет - двамата са все заедно. Така като гледам Йозгюр май е от Бешикташ също както Берк и Чаала ...  smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

Всички се побъркаха с тези мачове, че и аз гледам ги с тях с отворена уста пред ТВ ..  hahaha

# 58

Напълно те разбирам. Двамата са невероятно сладки ...  Two Hearts  love001 newsm76  Kissing Heart Two Hearts

Как да не ги обича човек, заяждане ,любов ..  hahaha Харесвала съм двойки, ама чак толкова .. уникални са. Само ме радват ..  Mr. Green  newsm76 newsm76 newsm76

# 59
Забравихме да коментираме днешния готин епизод!  Mr. Green

Случая с битото дете и майка му беше интересен. Хареса ми как Пънар веднага се застъпи за него и после се обади на Али и другите. Оказа се, че бащата ги бие - накрая отиде и в детската градина и опита да отвлече детето, но Пънар се държа много смело. За щастие се появиха Али, татко Ръза и другите. Много ми харесаха думите на Али, че това е съпругата му, а той е снайперист и няма шанс. В крайна сметка спасиха детето, а този го арестиваха. Преди това Синан добре го ступа на разпита ...  newsm44 Two Hearts  love001

Вече започна привличането между Месут и Мелек - днес ми бяха много сладки. Изведнъж се появи шефа на нарко отдела и усмихнато поздрави Мелек. Месут веднага попита защо този се държи така. Тогава Айлин започна да се шегува, че сигурно е дошъл да иска Мелек, а Месут направо побесня и вика - сега ще ида и ще види той ...  smile3532 smile3532 smile3532

Оказа се, че човека е дошъл да помоли Мелек да се включи в тайна мисия за да помогне на отдела. Мелек сподели с Месут и той и разказа своята история от миналото. Накрая тя реши да приеме.   Hands Clap

Хареса ми как Месут отиде да закара Мелек и й каза: "обикновено аз заминавам, а този път не". Тогава Мелек му каза: "Ще можеш ли да чакаш". След това двамата седнаха в колата и Мелек се присети, че и трябва кърпичка, Месут каза че имал и двамата се озоваха много близо един до друг - хареса ми как се погледнаха ...   Kissing Heart Two Hearts Heart Eyes

Браво на Хюсню - помогна на Тибет да купи пръстен на Зелиха. Ама как броеше парите само - 100 пъти ги обърка. Накрая обаче купиха пръстен и Зелиха беше много щастлива. А Назике тръгна да целува Хюсню, защото бил много благороден ...   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Месут само звънеше на Мелек докато я нямаше и се ядосваше, че не вдига. Тунч разбира се забеляза и вика - кога се сближихте толкова. После пък Месут накара Айлин да му гледа на кафе ...  smile3533

В това време Мурат и Зейнеп заведоха Ширин на лекар - бяха много сладки всички ...
ppp Flushed Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт