Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 143
  • 797
  •   1
Отговори
# 735
Честито момичета, вече сме на 49 страница. Още 1 страница и свършваме с темата. Само не сме оточнили къде ще пишем след това. Давайте предложения.

Почти я изписахме, ами не знам, аз не правя теми, за това няма да казвам нищо по въпроса ..  Peace

Аз също не знам! В онази тема ли ще пишем или Джули ще пуска нова? Май така и не се разбрахме ... newsm78

# 736
да,Енгин има.Те пак и сценаристите какво им прави кеф да ги убият и двете,чак не знам.Да бяха ги скарали и да се разделят или нещо друго.Ама чак да я убият,не това не мога да го преживея и на всичкото отгоре да ми го дават в 2 серии,да бяха направили както с Елиф.Няма да плачем и да изхабяваме 10 пакета с кърпички.

За мен и при Елиф и при Зейнеп си беше еднакво тежко. Много плаках ... По-добре да ги бяха пратили някъде и после да се върнат и съберат със Синан и Мурат, но къде ти. Сценаристите искат все да е трагично, та да им се вдигне рейтинга ... #2gunfire

Не, защото Зейнеп ми е любимка, но за мен нейната смърт, беше по-тежка, съвсем честно.  Да и на Елиф,беше гадно точно преди сватбата, но прекалено бързо се случи, а Зейнеп застреляха я в 291 , 292 всички плакаха, а също така ми беше тъжно, защото малкия ѝ син остана без майка.. да не говорим, колко подробно ѝ беше погребението й.. А, Мурат заспа същата вечер и на стълбите ..

Да смъртта на Зейнеп я показаха по-подробно в няколко епизода и беше много тежко и гадно, но за мен и тази на Елиф беше също толкова тежка. Въпреки, че я показаха по-набързо. По-важното е изпълнението, чувствата, които влагат актьорите и т.н. Признавам си честно - на смъртта на Елиф плаках толкова много, дори с дни ми беше зле. Затова казвам, че и в двата случая за мен беше еднакво гадно. Просто не биваше да убиват нито Елиф, нито Зейнеп ... Но кой ли ни слуша нас cry cry cry

Знам, какво ти е било.. защото и аз бях така..  кой ли? -Абсолютно никой..

# 737
И на мен Зейнеб ми е фаворитка.Сигурно до края на годината и в нашия ефир ще видим и нейната смърт.На Уур сигурно му е гадно сега като жената,която обича няма всеки ден да е до него.
На снимката Гамзе е невероятна.

Сигурно ..

Със сигурност на Уур му е много гадно сега ...  
Sad

Той, беше казал , че ще му е гадно, ако се случи, като историята със Зейнеп и Мурат, да се разделят и да не вижда детето си.. а най-тъжно ми стана, когато каза, че това е било най-тъжната му тежка изгирана роля някога ( Смъртта на Зейнеп )  Confused cry

# 738
И на мен Зейнеб ми е фаворитка.Сигурно до края на годината и в нашия ефир ще видим и нейната смърт.На Уур сигурно му е гадно сега като жената,която обича няма всеки ден да е до него.

Сигурно ..

Sad

Той, беше казал , че ще му е гадно, ако се случи, като историята със Зейнеп и Мурат, да се разделят и да не вижда детето си.. а най-тъжно ми стана, когато каза, че това е било най-тъжната му тежка изгирана роля някога ( Смъртта на Зейнеп )  Confused cry

Да, горкия Уур! И на мен ми е много гадно за него ... no cry Rolling Eyes

# 739

Сигурно ..

Sad

На мен не само за него, а и за сина им, горкия разделя се между двамата, не стига на това , ами и Мерт ..  Rolling Eyes

# 740
Честито момичета, вече сме на 49 страница. Още 1 страница и свършваме с темата. Само не сме оточнили къде ще пишем след това. Давайте предложения.

Почти я изписахме, ами не знам, аз не правя теми, за това няма да казвам нищо по въпроса ..  Peace

Аз също не знам! В онази тема ли ще пишем или Джули ще пуска нова? Май така и не се разбрахме ... newsm78
И аз незнам... По-лошото е, че нещо май Джули я няма Confused newsm78 Rolling Eyes

# 741
Все си мисля,ако Уур и Гамзе бяха дошли заедно в 6 сезон нямаше да направят така в сериала и да стане в живота,защото вижте каквото стана в сериала същото и в живота.А той някой знае ли защо се е върнал по-рано?

# 742

И аз незнам... По-лошото е, че нещо май Джули я няма Confused newsm78 Rolling Eyes

Има и друго, пак ни трябва анкета ..  Joy

# 743
Все си мисля,ако Уур и Гамзе бяха дошли заедно в 6 сезон нямаше да направят така в сериала и да стане в живота,защото вижте каквото стана в сериала същото и в живота.А той някой знае ли защо се е върнал по-рано?

Да бе, какво им е виновен сериала, просто така се е случило, да ви напомня, че щяха да се развеждат, края на Юли 2011, ама се отказаха..   Mr. Green Ами тя тогава, нали роди и после е получила предложение за серияла "Джанан", а той се е върнал в "Опасни улици" ..  Peace

# 744

Сигурно ..

Sad

На мен не само за него, а и за сина им, горкия разделя се между двамата, не стига на това , ами и Мерт ..  Rolling Eyes

Да на малкия също не му е лесно ...  Peace

# 745

Да бе, какво им е виновен сериала, просто така се е случило, да ви напомня, че щяха да се развеждат, края на Юли 2011, ама се отказаха..   Mr. Green Ами тя тогава, нали роди и после е получила предложение за серияла "Джанан", а той се е върнал в "Опасни улици" ..  Peace

Да Рени е права! И аз смятам, че сериала не е причината ...  Peace

# 746
  • София
Здравейте момичета!
Не се косете за новите комисарки, една за Явуз, една за Месут или самотна и една омъжена със семейство и забавни истории.

# 747
Не знаех,просто си казах мнението.За новите комисарки двете ми харесват,ама 3-та е излишна.

# 748
Здравейте момичета!
Не се косете за новите комисарки, една за Явуз, една за Месут или самотна и една омъжена със семейство и забавни истории.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy изкефи ме

# 749
Не знаех,просто си казах мнението.За новите комисарки двете ми харесват,ама 3-та е излишна.

Не,не 3-та бива, онази ниската, просто е отврат ..  Sick

Общи условия

Активация на акаунт