Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 076
  • 797
  •   1
Отговори
# 720
да,Енгин има.Те пак и сценаристите какво им прави кеф да ги убият и двете,чак не знам.Да бяха ги скарали и да се разделят или нещо друго.Ама чак да я убият,не това не мога да го преживея и на всичкото отгоре да ми го дават в 2 серии,да бяха направили както с Елиф.Няма да плачем и да изхабяваме 10 пакета с кърпички.

# 721
Наистина след напускането на Гамзе и Уур,всичко се промени.1,2 и 3 сезон бяха невероятни,признавам само 1-я екип.И между-другото Честит рожден ден на Илкер.Дано се върне в улиците.

Предполагам, че рожден ден има Илкер Инаноллу, но все пак Енгин или Явуз е рожденник. newsm78

Енгин е, спомням си по това, че с Зейнеп Б. бяха еднакви зодии ..  Mr. Green Ако не се лъжа  Mr. Green Но все пак Честит Рожден Ден от мен ..  hug

Да днес е рождения ден на Илкер Инаноулу/Енгин. Пожелавам му всичко най-хубаво - много здраве, щастие, любов и късмет. Дано в бъдеще се върне в сериала. Все пак е син на продуцента. МОжете да му честите и в twitter ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart nbirthday

# 722
да,Енгин има.Те пак и сценаристите какво им прави кеф да ги убият и двете,чак не знам.Да бяха ги скарали и да се разделят или нещо друго.Ама чак да я убият,не това не мога да го преживея и на всичкото отгоре да ми го дават в 2 серии,да бяха направили както с Елиф.Няма да плачем и да изхабяваме 10 пакета с кърпички.

За мен и при Елиф и при Зейнеп си беше еднакво тежко. Много плаках ... По-добре да ги бяха пратили някъде и после да се върнат и съберат със Синан и Мурат, но къде ти. Сценаристите искат все да е трагично, та да им се вдигне рейтинга ... #2gunfire

# 723

V
Не знам за вас, но аз много искам Айлин и Явус да се съберат. Според мен много си подхождат.
Ооо не само ти ги искаш заедно. Те са един за друг. И двамата са необвързани, и изобщо много сладка двойка биха били.  Hug

Вижте ги, не са ли сладури.

Съгласна съм с вас! Айлин и Явуз са много сладки заедно. Мислех си, че ще ги съберат още в 1-ви сезон, но за сега няма никакви наченки това да стане. Айлин си стои зад бюрото. Дано размислят в бъдеще и да ги съберат... Praynig Heart Eyes  Kissing Heart

И според мен биха си ходили, аз също си мислех, че ще ги чифтосат, ама йок .. и все пак нищо не се знае ..  Peace

Всъщност намерих още една снимка и направих тази картинка. Мисля, че е по- хубава!

Така е! Невероятна е - благодаря ти ... newsm51 newsm76 Two Hearts

# 724
Наистина след напускането на Гамзе и Уур,всичко се промени.1,2 и 3 сезон бяха невероятни,признавам само 1-я екип.И между-другото Честит рожден ден на Илкер.Дано се върне в улиците.

Тук не съм съгласна. Моите любимци са Берк и Чаала! След появата им в сериала за мен стана още по-интересно. Няма такива сладури. Влюбих се в тях още щом ги видях ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Разбира се обожавам също и Гамзе и Уур - другите ми любимци. Те ми липсваха много, но щом видях моята любов Берк, както и Чаала и ахнах. Много са готини и сладки ...  newsm10

Зейнеп Бешерлер също е готина.  Peace

За мен сериала се промени след като Чаала и Берк напуснаха. Не е същото. А сега напуснаха и Гамзе и Зейнеп и вече ще е тотално различно. И Илкер го няма ...  Naughty

Разбира се уважавам мнението ти - всеки има свои любимци и предпочитания. Аз също много харесвам Гамзе и Уур, но са ми след Берк и Чаала ...
Hug

О , не разби ме, кай ахнах ..  Joy

-Ако мненията ни бяха еднакви на всички, щеше да е скучно.  Mr. Green  

# 725
Честито момичета, вече сме на 49 страница. Още 1 страница и свършваме с темата. Само не сме оточнили къде ще пишем след това. Давайте предложения.

# 726

За мен и при Елиф и при Зейнеп си беше еднакво тежко. Много плаках ... По-добре да ги бяха пратили някъде и после да се върнат и съберат със Синан и Мурат, но къде ти. Сценаристите искат все да е трагично, та да им се вдигне рейтинга ... #2gunfire

Не, защото Зейнеп ми е любимка, но за мен нейната смърт, беше по-тежка, съвсем честно.  Да и на Елиф,беше гадно точно преди сватбата, но прекалено бързо се случи, а Зейнеп застреляха я в 291 , 292 всички плакаха, а също така ми беше тъжно, защото малкия ѝ син остана без майка.. да не говорим, колко подробно ѝ беше погребението й.. А, Мурат заспа същата вечер и на стълбите ..

# 727
Честито момичета, вече сме на 49 страница. Още 1 страница и свършваме с темата. Само не сме оточнили къде ще пишем след това. Давайте предложения.

Почти я изписахме, ами не знам, аз не правя теми, за това няма да казвам нищо по въпроса ..  Peace

# 728
Гамзе, с най-добрата си приятелка на сета на Фатих, явно сега е отишла. Прекрасна е ..   love001

# 729
И на мен Зейнеб ми е фаворитка.Сигурно до края на годината и в нашия ефир ще видим и нейната смърт.На Уур сигурно му е гадно сега като жената,която обича няма всеки ден да е до него.
На снимката Гамзе е невероятна.

# 730
Гамзе, с най-добрата си приятелка на сета на Фатих, явно сега е отишла. Прекрасна е ..   love001

Гамзе е повече от прекрасна

# 731

Предполагам, че рожден ден има Илкер Инаноллу, но все пак Енгин или Явуз е рожденник. newsm78

Енгин е, спомням си по това, че с Зейнеп Б. бяха еднакви зодии ..  Mr. Green Ако не се лъжа  Mr. Green Но все пак Честит Рожден Ден от мен ..  hug

Да днес е рождения ден на Илкер Инаноулу/Енгин. Пожелавам му всичко най-хубаво - много здраве, щастие, любов и късмет. Дано в бъдеще се върне в сериала. Все пак е син на продуцента. МОжете да му честите и в twitter ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart nbirthday
Не знаех, че днес Илкер има рожден ден. Знаех, че е роден края на август, но точно кога-не.Е няма нищо.
Честит му рожден ден и от мен.

# 732
И на мен Зейнеб ми е фаворитка.Сигурно до края на годината и в нашия ефир ще видим и нейната смърт.На Уур сигурно му е гадно сега като жената,която обича няма всеки ден да е до него.

Сигурно ..

# 733

Не, защото Зейнеп ми е любимка, но за мен нейната смърт, беше по-тежка, съвсем честно.  Да и на Елиф,беше гадно точно преди сватбата, но прекалено бързо се случи, а Зейнеп застреляха я в 291 , 292 всички плакаха, а също така ми беше тъжно, защото малкия ѝ син остана без майка.. да не говорим, колко подробно ѝ беше погребението й.. А, Мурат заспа същата вечер и на стълбите ..

Да смъртта на Зейнеп я показаха по-подробно в няколко епизода и беше много тежко и гадно, но за мен и тази на Елиф беше също толкова тежка. Въпреки, че я показаха по-набързо. По-важното е изпълнението, чувствата, които влагат актьорите и т.н. Признавам си честно - на смъртта на Елиф плаках толкова много, дори с дни ми беше зле. Затова казвам, че и в двата случая за мен беше еднакво гадно. Просто не биваше да убиват нито Елиф, нито Зейнеп ... Но кой ли ни слуша нас cry cry cry

# 734

Сигурно ..

Със сигурност на Уур му е много гадно сега ... 
Sad

Общи условия

Активация на акаунт