Хербалайф - споделете опит!

• 84 075
  • 124
  •   1
Отговори
# 30
Отдавна не бях влизала тук и искам да ви споделя - намалих размера на дънките си от 46 на 40, свалих 7 кв и мноооооооого см, под мн имам предвид, че талията ми беше 105 см след раждането, сега е 87 см, ханша от 115см е 99см, нямам увиснал корем, почнах да свалям мазнини с приемането на омега 3 ( хербалаф лайн) , имам още 7 кг да сваля и ще съм ток и жица Simple Smile Много се радвам , че не се оказа поредната измама Simple Smile

# 31
И аз  имам доста кг.   за  сваляне    и мисля  от понеделник  да  започна с  хербалайф  ,  но ме  притеснява  да не увисна   след свалянето на кг.
Може ли някой да сподели   какво  става след спиране приема на продуктите  ? Връщат ли се  кг.  ?    Освен  шейка и фибрите  какво друго се приема  ??           

# 32
Сега минах на термоджетикс, алое вера и шейка. Не се притеснявай - няма да има увиснала кожа. Странно ми беше, но се прибирам със всеки свален кг и см Simple Smile Спрях ги за 10 дни - нямам качени кг, напротив 1 кг и 3 см съм свалила. Това за мен не е диета,а режим, с който се чувствам прекрасно Simple Smile

# 33
Леа  колко време   си на този режим ,  от колко кг  тръгна на долу ?  Аз имам доста  кг  за сваляне  ,  опитах  всичко  и  всички диети  и   ... едно голямо  НИЩО  !!  Много ми де  иска  още в  първата  седмица  да има  някакъв резултат  !

# 34
  • София
И аз  имам доста кг.   за  сваляне    и мисля  от понеделник  да  започна с  хербалайф  ,  но ме  притеснява  да не увисна   след свалянето на кг.
Може ли някой да сподели   какво  става след спиране приема на продуктите  ? Връщат ли се  кг.  ?    Освен  шейка и фибрите  какво друго се приема  ??           
По време на режима /докато приемаш продуктите/ е хубаво да правиш упражнения, пък било то и за 10-15 минути на ден. Така ще помогнеш на кожата да се прибира равномерно и няма да "увиснеш".
След спиране приема на продуктите е добре да не се хвърлиш да ядеш всичко в огромни количества! И сваленото се запазва!

# 35
Здравейте! Може ли някой малко по-подробно да разясни за режимът- какво представлява и има ли точно мерене в грамове на всяко листо марулка или просто ориентировъчно количество. За цените на добавките долу горе изградих представа шейк 86лв., но за колко време стига той? Благодаря ви много предварително!

# 36
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, аз ей така за мен си питам, бихте ли дали от продуктите на Хербалайф на бебето си? Говоря за шейковете.

# 37
  • София
Аз лично не бих дала на бебе шейка. Не защото нещо ще му стане на бебето, а защото смятам, че не му е необходим. Лично моето мнение е, че човек с бебе ще има време да му приготви пълноценна храна.

Аз възприемам шейка на Хербалайф като много добър, но за хора, които не могат и нямат време да си приготвят пълноценна храна.
За отслабване също е много добър!  Simple Smile

# 38
Здравейте, от другата седмица започвам програма с Herbalife - шейк и витамини. Аз лично нямам много за сваляне като килограми, но искам да кача мускулна маса и да изгоря тези мазнини, които все пак са излишни (от две години имам един корем, който ме побърква и там са ми излишните килца), и да започна да се храня като цяло здравословно, планираме с приятеля ми дете и това е една от причините, но не само.

В отговор на Katencetoo, от мое име не мога да кажа (все още) но моят инструктор дава на децата си продукти Herbalife. Ще го попитам кои и колко, ако те интересува.

Това, което най-много ме вълнува, е дали и след като приключи програмата от 3 или там колкото е месеца, резултатът се запазва БЕЗ шейковете? Има ли хора с опит, да кажем да са запазили формата и за колко време?
Надявам се да мога да се поддържам и без шейкове и добавки...

# 39
Здравейте момичета, мина почти година откакто създадох темата и месеци откакто не съм влизала. Бих искала да споделя резултатите си. 3 месеца бях на режим, без никакви отклонения и свалих 15кг и бая обиколки. След това се постарах да продължа някакъв мой си режим, но схемата до тук е била 1 седмица диета - 1 седмица ядене Simple Smile. В крайна сметка качените килограми са 2 и то последния месец. Това е за тези, които се притесняват от "йо-йо ефекта", който според мен, така или иначе, не съществува - не може да си на режим различен от този, с който напълняваш, с цел отслабване и да очакваш, че, като се върнеш на него няма пак да напълнееш Simple Smile

# 40
Браво! 15 кг. за 3 месеца са идеално постижение - нито много драстично, нито малко - това също е от значение за да няма йо-йо ефекта. Но, все пак трябва да се внимава, да няма връщане към стари навици Sunglasses

Май трябва да се позамисля пак и аз - с това пазаруване и готвене за мъжете в къщи.... уж се опитвам да съм диетична, ама това опитваш, онова останало....

Колко хранения бяха заменени при теб с Хербалайф продуктите?

# 41
Закуска и вечеря + фибрите и чая. Обяд - месо и салата и 4л вода...това беше. Сега пък съм се хванала с едно ново нещо:) - "2 slim" на Life Nutrition - http://www.extract.bg/2SLIM, та ще видим Simple Smile

# 42
  • София, България
Здравейте! Аз от ноември 2012 до юли 2013 бях на режим с продуктите на Хербалайф. Свалих 14 кг и много см от обиколките, като видимо изглеждах по-добре, от колкото преди години със същите килограми, т.е. сега килограмите ми се дължаха на мускулна маса и много по-малко мазнини. Преди да започна тази програма имах и проблеми с нередовен цикъл. Прескачал е месеци преди това, но откакто започнах програмата нещата се нормализираха и започна да ми идва на 35-40 дни, което за мен беше рекорд. Програмата я спрях, защото забременях и не знаех как би се отразило това на бъдещото ми бебе. За жалост по време на бременността качих доста килограми (24). Сега имам бебе на 4 месеца, кърмя и не ползвам продуктите на Хербалайф. Но съм сигурна, че един ден, когато спра да кърмя, ще започна отново , за да влезна във форма, защото наистина ми помогнаха и то не само с килограмите.
Ползвах различни продукти, в различни комбинации, затова моят съвет е да работите с консултантите, защото те познават продуктите и могат да ви препоръчат най-подходящите.

# 43
Аз бих била благодарна, ако някой ми препоръча дистрибутор - не искам консултант, не искам мерене - от толкова години диети, четене, опити за здравословно хранене - имам достатъчно информация какво трябва и какво не..... За момента просто искам да си купя 1 шейк и евентуално от протеиновите блокчета, защото взимам отделно витамини и минерали, както Хуск /дава ми достатъчно фибри/, от време на време ям и овесени трици и ленено семе... Нямам време за губене - лекции, бла-бла, за да си купя още повече неща,  мерене на см /сама си го правя/.

Гледах в един сайт - явно дистрибутор - промоция до края на август - шейк и фибри, или шейк и протеинови блокчета на цена от 100 лв. , но има някои неясноти, а аз, ако видя не много грамотен сайт и само телефон за връзка - започвам newsm78

# 44
  • София, България
Аз доколкото знам дистрибуторите са и консултанти. От сайта не знам как се поръчва.

Общи условия

Активация на акаунт