МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 33 989
  • 805
  •   1
Отговори
# 390

Госпожа Дурева изглежда като застаряваща проститу*ка, извинявам се за грубия израз, но не мога да намеря по-подходящ

Понякога нещата не са такива, каквито изглеждат.
Госпожа Дурева беше класна на дъщеря ми, води английски на английските паралелки в ЕГ, страхотна!
Видът й е екстравагантен, собствен стил, в повечето случаи значително по-фрапантен от този във видеото - рижа рошава прическа, цветни шалчета, големи обеци, ярко червило... Аз бих я нарекла "пъстра птица", но й отива, а интелектът и умението да работи с деца кара учениците да я харесват и уважават.

Може, но единственият стил при нея е липсващият.

# 391
Бившата Урсула изглежда много зле, не само като прическа, а и като облекло. Или може би това е някаква висша мода, която аз не я разбирам.
Чудя му се с каква убеденост ги обижда, а той самия на нищо не прилича.
Те момичетата че имат кусури имат, ама и той има нужда от огледало.

# 392
  • при Дядо Коледа
Без думи останах  ooooh!  Горката Франсин,жал ми стана а нея,това за мен си беше отмъщението на фризьора!Не знам само защо се съгласи,нали уж само предлагаха и момичетата даваха последната дума  Thinking А Нанси и Ашли бяха като пудели след прическата. Не бих се оставила на такива стилисти!

# 393
Бившата Урсула изглежда много зле, не само като прическа, а и като облекло. Или може би това е някаква висша мода, която аз не я разбирам.
Чудя му се с каква убеденост ги обижда, а той самия на нищо не прилича.
Те момичетата че имат кусури имат, ама и той има нужда от огледало.
Липсваше само да вкарат и КулгЕн да ги гримира и да им каже какъв грим ще е най-подходящ за всяка. Joy

# 394
Чак сега успях да гледам епизода с екзотичната фотосесия. И докато чакам да зареди видеото се зачетох в коментарите.
това виждали ли сте го?

# 395
Без думи останах  ooooh!  Горката Франсин,жал ми стана а нея,това за мен си беше отмъщението на фризьора!Не знам само защо се съгласи,нали уж само предлагаха и момичетата даваха последната дума  Thinking А Нанси и Ашли бяха като пудели след прическата. Не бих се оставила на такива стилисти!
Забравих я Ашли, доста ретро я направиха. Joy

# 396
Чак сега успях да гледам епизода с екзотичната фотосесия. И докато чакам да зареди видеото се зачетох в коментарите.
това виждали ли сте го?

Съща Ева в Райската градина  Joy

# 397
Еее, днеска Кирчо даде целувка, ама забрави да се шляпне по дупето  Laughing

Изпуснала съм го този момент, а ми е любимият от предаването  Laughing Явно ще го гледам на запис  Mr. Green

# 398
това виждали ли сте го?

Съща Ева в Райската градина  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

# 399
Охх, тоя водещ ми е много гнусен. Защо все разни ръбове и дембели избират за водещи? Толкова ли няма някой наистина готин млад мъж, който да го води това предаване?
И ние искаме да оплакнем окото с нещо по-така, а не с някаква кривогледа сричаща горила, която нагрубява момичетата. Rolling Eyes

# 400
На мен пък Кирчо ми е сладък.....по един левашки начин  Laughing

# 401
кривогледа сричаща горила, която нагрубява момичетата. Rolling Eyes

Joy Joy Joy

# 402
В България винаги се налагат певици, водещи и бля бля..с които мъжете на плакнат окото. За нас жените никой не мисли.  Laughing Кеф ти Кирчо, кеф ти Краси Ранков.
Нека вземат малко пример от комшиите ни, които се грижат и за женската аудитория. Joy

# 403
 Аз съм в шок от епизода тази вечер. Първо снощи елиминациите тъкмо започнаха и докато се обърна даваха някакъв мач...Така че не можах да гледам какво се е случило, но днес разбрах, че Звезди е изгонена. Не стига, че я наричаха постоянно пр..ка, ами на един лайф я изкараха, че тя нарича някого така, което не е вярно. Какво като си е сложила силикон - така се харесва. Вярно, че не е за мис, но то пък кой ли е от тези вътре.  newsm78 Едните неестествени, седят като нас...ни нпр. Мелиса, Ингрид, другите брутални като момчета - Нанси нпр "да не съм взела мопа да и го връ в г..ъ".  ooooh! Тази Франсин как може да е такова..гадно.. Да подчертая, че уважавам и харесвам Африка и африканците, но мелезът Франсин е мн долно същество и срам за тях уви. Забрави как Звезди я пожали при боя в калта (т.н. шоколад), защото се разрева и загледа като жално пале. След това отрече да е ревала, е сега пак се опита да манипулира с крокодилски сълзи. Как ще плаче за четината си, че тя имаше най-малко и най-скапана коса от всички така или иначе. И какво за Бога прави в този формат?! Пенка на фона на Франсин ми изглежда като принцеса и ангелче. Между другото Пенка става за комедийно шоу, колко култови реплики има вече.
Тъпо е да ги разделят на млади и стари - за 2, 3 - 4 години разлика как може да ги категоризират така? Това да не е детската градина, където всяка година има значение?
Според мен трябва и заслужава да спечели единствено Ваня. Тя е най-естествена и чиста и не е говорила против никой. С тези тъжни очи би представила добре българската нация, нали сме най-големи песимисти. Другите нямат нищо общо с българското.   

# 404
Чак сега изгледах епизода от вчера,Звезделина си заслужи да излезе /освен че няма външност за мис бг/.Уж много директна,а не искаше да отговори на Нанси "не ме занимавай с глупости". Щяла да си говори каквото иска,интересно тогава защо скачаше и искаше обяснение на всеки,който я засягаше.

Общи условия

Активация на акаунт