МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 33 920
  • 805
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • Ямбол
Аз като ви казах, че прилича на Родман....

# 527

Че те от тази тема плагиатстват  Mr. Green

# 528
хахах...Денис Родман го откраднаха от нас,но за Голямото пиле никой май не се сети  newsm78
 hahaha много точна асоциация ....Горката Ашли като се погледна не знаеше как да реагира Shocked
Снощи чухте ли Франсито защо не си харесва прическата,защото на "задна" щяла да прилича на мъж и мъжете обичали жени с дълги коси  ooooh! а нейния гребен много женствен беше  Peace

# 529
При някои от момичетата промяната определено е към добро обаче. Ашли и Франсин така или иначе са мега зле.

# 530

Да, само дето той е малко по-чаровен сякаш.

# 531
Има и хубави момичета, които заслужават, но Борянчето и Франсис какви са злобарки  Sick Ужас.
 Имам чувството, че е нагласена работата да спечели Даниела или Джулия (  примерно) и другите са за парлама сложени- да се мислят за важни там. Иначе то виждате , че повечето момичета наистина нямат място за Мис България. Не само визия, а за държание- не коментирам. Според мен 2- 3 момичета , които ще стигнат до финала са си нагласени, а другите една по- една как дойде ще ги изхвърлят.  Peace
Вместо да гледаме как се надцакват с красота и ум, то не бяха долнопробни подмятания, гащи, сандвичи  и всякакви тъпотии. Една смислена тема  как не отвориха- да се опитат да се изтъкнат малко, че са запознати по социални теми и въпроси.  Аз си мислих, че ще съм на друго свидетел- коя от коя по- начетена и сдържана ще бъде.
 А те- колкото си по- прасната в устаста, сякаш им е по- добре. Е, правят шоу, ако са дошли за това  Hug

# 532
хахах...Денис Родман го откраднаха от нас,но за Голямото пиле никой май не се сети  newsm78
 hahaha много точна асоциация ....Горката Ашли като се погледна не знаеше как да реагира Shocked
Снощи чухте ли Франсито защо не си харесва прическата,защото на "задна" щяла да прилича на мъж и мъжете обичали жени с дълги коси  ooooh! а нейния гребен много женствен беше  Peace
Наистина ли го е казала?! Joy Joy Joy Joy Joy Дънотоооо Joy

# 533
Почна ли вече предаването?

Това интервю с майката на Звезда е оле-мале. Тя вярно, че проста женица, но чак пък да каже, че приятелят на Звезда бил толкова влюбен в нея, че щял да й даде 50% от бизнеса си... Направо щях да падна.

# 534
Цитат
А една друга добави, че ще могат да я хващат за перчема Grinning

# 535
Цитат
А една друга добави, че ще могат да я хващат за перчема Grinning

Нансито. Наистина беше голяма драма. Че на задна прашка може да я помислят за мъж. Аз си мислех, че понеже прилича на мъж и затова в тази поза, за да не виждат особено.

# 536
Вивиан Hug

Изгледах фризьорските изпълнения, никога не бих позволила на тези хора да ми пипнат косата. Rolling Eyes

Стана ми мъчно за Франсин, мисля, че косата на тъмната раса расте по различен начин и доста време ще мине, докато видимо ѝ порасне коса.

Много груби, гаврещи коментари от страна на "стилистите". Rolling Eyes

# 537
Ох, пак футболна вълна  Laughing

# 538
Майко мила, гледате ли ги тия откачалки  Laughing Laughing Laughing Вторият отбор са пълен провал! Евтино изпълнение от стриптийз бар.

# 539
Бъдещата мис спокойно могат да я вземат за талисман на националния по футбол. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт