МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 33 943
  • 805
  •   1
Отговори
# 555
Кой въобще би платил за секс тоя крокодил Франсин? (с извинение към животните  Crossing Arms)
Щом Пенка има спонсор...  newsm78

# 556
  • София
Е, не, нямам думи... Тия двете да бяха участвали на кастинг за филми за възрастни  Twisted Evil
Тя, простотията, не ходи по гората  Mr. Green

# 557
Кой въобще би платил за секс тоя крокодил Франсин? (с извинение към животните  Crossing Arms)
Щом Пенка има спонсор...  newsm78

Ама Пенка по-бива ... Mr. Green

# 558
И аз това щях да кажа - Пенка е по - хубава от Франсин Grinning
Иначе предаването още малко ще го направят по 15 мин., толкова ли няма какво да излъчват .....

# 559
По принцип доста мъже имат еротични мечти с чернокожи,но в БГ има далеч по-привлекателни от Франсин.

# 560
Тя и Пенка е малко чернокожа Simple Smile На мен също ми се струва по-привлекателна от Франсин.

# 561
  • Ямбол
А Адриана ли беше тая с грозните татуировки или Даниела? Май Адриана беше. Не обичам татуирани жени и тази ми стана чак гнусна.

# 562
Какво да я съжалявате Франсин.Тя си имаше идиотска прическа още преди съвсем да я окепазят.Ужасни са тези полуобръснати прически Sick

# 563
 newsm78 Аз ли нещо не разбрах...сега за Мис Свят ли се готвят или за футболни съпруги  newsm12

# 564
Хахахах Франсин в "Кралица на шопинга" :
http://tv7.bg/kralica-na-shopinga/Episode&id=9499382&themeId=9495442
Като я гледам там, започвам да мисля, че в момента изглежда 100 пъти по - добре Grinning

А ето я и Ашли:
http://tv7.bg/kralica-na-shopinga/Episode&id=9541982&themeId=9535162

Тези момичета май са от типа "искам да стана известна с цената на всичко". Едва ли има предаване в близките 2 години, в което не са участвали.

Скрит текст:

# 565
Хахахах Франсин в "Кралица на шопинга" :
http://tv7.bg/kralica-na-shopinga/Episode&id=9499382&themeId=9495442
Като я гледам там, започвам да мисля, че в момента изглежда 100 пъти по - добре Grinning

А ето я и Ашли:
http://tv7.bg/kralica-na-shopinga/Episode&id=9541982&themeId=9535162

Тези момичета май са от типа "искам да стана известна с цената на всичко". Едва ли има предаване в близките 2 години, в което не са участвали.

Скрит текст:
Те и близначките затова влязоха- пределно ясно им е че няма да станат миски, но поне да станат известни да ги забележи някой баровец... ooooh!

# 566
Близначките и двете си имат гаджета и са доста добре финансово двете, не знам дали е с подкрепата на гаджетата  Grinning Но понеже йм гледах снимки, хич не йм е зле.

# 567
Близначките и двете си имат гаджета и са доста добре финансово двете, не знам дали е с подкрепата на гаджетата  Grinning Но понеже йм гледах снимки, хич не йм е зле.
Те това търсят момичетата...Не знам какво разбираш под "добре финансово", не съм им разглеждала профилите и не ме вълнуват, просто са ми ясни като бял ден от години.. ooooh!...  ТРябваше някой да покани в студиото един възрастен господин Росен Русев да разкаже, как му поискаха 300лв назаем докато си "стъпели на краката" на морето, като изкарали там пари щели да му ги върнат  Laughing оттам се изместиха в София и не му върнаха парите на човека  Laughing И като се приберяха в Русе и излезеха на дискотека с дружките си заобикаляха местата, където ходи той да не ги направи за смях... Peace

# 568
Хаха, ами явно на момичетата не йм се връщат пари  Laughing  Което е доста некоректно, 300лв не са малко и това е голяма услуга, но те си знаят, то си е за тях. А тези изобщо какво работят? Ако въобще работят, или лежат на нечии гръб.

# 569
Нямам идея, тук не работеха, на морето едната беше настанителка в дискотека, след това излязоха от обсега ми  LaughingНо това е било преди 2г Peace
Компанията на "чочките", както си викат една на друга...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт