МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 33 906
  • 805
  •   1
Отговори
# 600
Е специално за Франсин си се знае, че си е платено момиче, аз ви го казах още като като влизаше. А и с Ашли си се знаят отвън, танцували са заедно.

Хм, не знаех, че Франсин е платена. Мислех че си е "лека" по душа  Laughing
rotfImbo

# 601
  • Ямбол
Браво на Джулия, че се дистанцира. Нека я мислят за задръстена, те не се усещат как се излагат.

Нанси отдавна изгуби преднина. В началото тя беше сочена за новата Мис.

Колкото повече гледам предаването, толкова повече се радвам, че имам син, а не дъщеря  Joy
Недей бърза да се радваш, кой знае каква снаха ще ти доведе  Joy
Ако е снаха пак добре, може и зет да доведе на мама момчето Wink

# 602
пу-пу пепел ти на устата  Joy

# 603
Споко, Дани  Hug
Рут ми е изключително неприятна. Както точно, че коментира това шишкаво и грозно младо момиче, извесно вече с пиянските си изцепки? Tired
Абсолютно само да добавя,че е и изпечена лъжкиня.Всяка втора дума в Къртицата и беше лъжа.

# 604
Е специално за Франсин си се знае, че си е платено момиче, аз ви го казах още като като влизаше. А и с Ашли си се знаят отвън, танцували са заедно.

Хм, не знаех, че Франсин е платена. Мислех че си е "лека" по душа  Laughing
rotfImbo
hahaha то едното само помага на другото  Crazy

# 605
  • София
Определено  Peace
Нали знаете: "Ако работиш това, което обичаш, няма да работиш и един ден през живота си!"  Grinning

Късметлийка!

# 606
Срам и позор е това цялото предаване!
Не е редно за мен да се говорят такива неща пред камери. Всеки може да си обсъжда  разни по пикантни неща от сексуалния си живот, но с най-близките си приятели, а не пред цяла Вългария  Naughty
Вече сме го коментирали много  пъти, но защо не ги научиха на нещо тия момичета? Те с всеки изминал ден изглеждат по зле и изпростяват все повече  ooooh!
ВАлгария Naughty
ако трябва да сме съвсем точни - Валгаря  Peace  Joy

Или ВУлгария....

# 607
Тук гледам има най-много гласове за Даниела .. и има защо макар (лично за мен ) Ингрид е най-красивата, Дани има неповторимо поведение и маниери  Hug Hug

# 608
От колко часа е днес шоуто?

# 609
  • Ямбол
От колко часа е днес шоуто?
От предната страница:
Довечера Любо и Рут ще коментират в студиото на живо.
Миските пък ще бъдат подложени на тест за интелигентност.
Ще има 3 номинирани от менторите.. и още 3, като ще се номинират лице в лице.

Пропуснах да кажа, че лайфа ще е от 21:00 Simple Smile

# 610
Мерси ,Лилянabouquet
Въобще не погледнах назад. ooooh!

# 611
Какво платено момиче, на тая Франсин не бих и платила и тоалетната да ми измие.
Знам, че звучи грубо, но в своя защита ще кажа, че адски много харесвам "екзотични" жени - мулатки, арабки, латини и особено индийки, но как можаха точно тези двете грозници да ги вкарат в конкурс за най-красива българка? Според мен и да са се явили на кастинг ми мирише яко на нагласено. Айде да си говорим реално, и двете не стават за мис, поне не на външен вид, особено Ашли.

# 612
Аз пък не намирам Ашли за грозна, което не значи, че е красива  Laughing. Не знам как се държи, защото не успявам да гледам от доста време, интересно ми е защо провокира такива негативни емоции у вас?

# 613
Гледай последния епизод и ще разбереш.
Иначе аз също смятам, че има красиви чернокожи жени, но тези двете определено не са от тях.

# 614
Аз не я познавам като човек и със сигурност няма да я опозная от едно риалити тип ББ. Провокира у мен негативни емоции фактът, че и двете са грозни, но и двете се борят за мис! Не че всички останали са страшните красавици, но те двете наистина не стават! Има толкова красиви арабки, та точно тая ли я намериха да се бори за мис?! Просто си личи, че е влезнала с някакви връзки.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт