МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 34 001
  • 805
  •   1
Отговори
# 360
Нанси доказа, че е селяндурка, а не селянка.. Mr. Green
При нея всичко крещи, че е такава.
Абсолютно Mr. Green

''Стискам палци на ръце, на крака, всички израстъци където имам'' Joy Joy Joy Joy

И пак страхотна закуска, защо да хапват кисело мляко с мюсли например, по-добре сандвичи, пък целулита сам ще се махне.. Гледам и хляба е бял, абе думи нямам, такива непокисти са тези момичета. #Crazy

# 361
Жива да не съм, ама съм жива!!!! Joy Joy Joy Joy

# 362
Франсин наистина я обязобразиха. Повечето момичета изглеждаха добре, ама тя ... ужасно й е руса, че и с тоя перчем отгоре.

# 363
Някои момичета ми харесаха повече преди отколкото след. Crossing Arms
А Даниела е мноооого красива. За пореден път го казвам.
Макар без бретон да ми харесва една идея повече.

# 364

И какво по точно крещи, че е "селяндурка"  newsm78 Доста от момичетата говорят меко или на някакъв диалект, не се изказват правилно и т.н.
Ами просто й личи, че е от село. Не само по говора, а изобщо по държанието й, по погледа, дори физиономията й. Доста ще трябва да поработи върху себе си, ако иска да го тушира това излъчване.

Франсин не виждам какво реве, та тя и преди изглеждаше като остригано магаре. Сега вече е И русо.

Ашурето с предишната си прическа изглеждаше далеч по-добре. Мисля, че има добра представа какво й отива и какво не.

# 365
  • До сърцето...
Тия стилисти не ме впечатлиха въобще. Нито за едно от момичетата не го направиха "уау".
А Франсин направо я обезобразиха в този рус цвят. Като Денис Родмън е. ... или аз съм старомодна  newsm78

# 366
Боряна много я зализаха. За Франсин точно ми стана жал, защото наистина с "кашкавала" изглеждаше по-добре - отвличаше вниманието от овчия профил, но после се изцепи с такова самочувствие, че имала всички физически данни за Мис България, че ми секна съжалението.

# 367

И какво по точно крещи, че е "селяндурка"  newsm78 Доста от момичетата говорят меко или на някакъв диалект, не се изказват правилно и т.н.
''Да не съм си го завирала в гъза'' от устата на момиче, при положение, че знае, че я снимат..

# 368
Стилистите окепазиха момичетата...неслучайно губим и Евровизия с такива специалисти...  Mr. Green А Жени защо въобще изказва мнение какво да прави с косата си Франсин?

# 369
Пенка: "Аз съм родена, за да обрязвам коне!"  Joy Joy Joy Joy

# 370
Момичетата: Конеее
Пенка: Даа (пффф  Tired) в махалата съм виждала много такива.  Joy

Между другото Пенка "ефекалии" ли казва?  Joy

# 371
Днес за пръв път яздих крава
хахахахахах Joy Joy Joy

# 372
Велинка с тия токчета Embarassed Joy

# 373
Ами браво на Пенка, не е забравила откъде идва.

А що за глупост е да отидеш на село с 12-сантиметрови токове, че и бели на всичкото отгоре  ooooh!

# 374
А Мелиса и Ингрид са като Крачун и Малчо. Joy

Общи условия

Активация на акаунт