МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 33 823
  • 805
  •   1
Отговори
# 690
Боряна и в момента ги гледа с мега злоба и само стиска устни...

Хареса ми причината (уж) за номинация, която даде Франсин за Миглена, поне чухме по-различно нещо

Даниела ми харесва, определено, не ми харесва тембъра на гласа и.

Защо Боряна се присмива на причините на Меги?

# 691
Нансито много гаден нос има. Grinning

# 692
Изобщо някой вижда ли тук Мис България ?

# 693
Мелиса не я ли изгониха? newsm78

# 694
Евгени Минчев днес се е барнал като ловец на пеперуди.

# 695

Защото и каза в очите, че не може да говори и да се държи като жена.

А малоумният и отговор, че в ежедневието е такава, направо ме потресе. Един месец са в тази къща, да се съобразява как се държи, нали иска Мис да става. Ще стане, ама друг път.

Чухте ли сега - по - добре изкуствен бюст, отколкото естествени паласки Grinning

# 696
хаххахаххахахаахха- Антония се изказа: По-добре да имаш изкуствен бюст, от колкото естествени паласки- като на Ингрид

# 697

Защото и каза в очите, че не може да говори и да се държи като жена.

А малоумният и отговор, че в ежедневието е такава, направо ме потресе. Един месец са в тази къща, да се съобразява как се държи, нали иска Мис да става. Ще стане, ама друг път.

Не мога да си представя да живея в една къща с толкова хора и грам да не се съобразявам с тях, най-вече със себе си не се съобразява, излага се,  като е неуравновесена ми къде е тръгнала. Ама то да беше само тя, те куцо, кьораво, съкато там, тръгнали Мис да ми стават... Crossing Arms

А и на Тоца като и слушам коментарите, никаква реална представа за себе си няма горката, плюе момичетата, а не се ли вижда? Харесвам как и гладко и тече мисълта, НО понякога само, понякога мисъл не протича грам...

Все повече симпатизирам на Велина и Даниела, и май до там се изчерпвам.

# 698
Хаха, Тоца ми хареса, по-добре изкуствен бюст, отколкото естествени паласки като на Ингрид великата спортистка.  Joy

# 699
Ми естествено, че е  по-добре. Ингрид просто завижда, че не може да стъпи на малкия пръст на Миглена нито по визия, нито по интелект, нито по характер.

# 700
хаххахаххахахаахха- Антония се изказа: По-добре да имаш изкуствен бюст, от колкото естествени паласки- като на Ингрид

на Антония и се иска да има естествен голям бюст ,но няма да стане и затова злобее + не съм забелязала да има паласки ...  Stop

# 701
По-добре естествени паласки,отколкото конска мутра като Тоца.Тя Ингрид,ако поиска паласките ще ги стопи,ама Тоца как ще стане красива,колкото нея?

# 702
  • София
Даниела на визия го докарва, но страшно ме дразни пискливия и гласец и ужасното миекане, което безуспешно се опитва да прикрие  hahaha

# 703
Даниела на визия го докарва, но страшно ме дразни пискливия и гласец и ужасното миекане, което безуспешно се опитва да прикрие  hahaha
И мен  Twisted Evil

# 704
По-добре естествени паласки,отколкото конска мутра като Тоца.Тя Ингрид,ако поиска паласките ще ги стопи,ама Тоца как ще стане красива,колкото нея?
напълно съгласна като човек си има комплекс си го има  Stop

Общи условия

Активация на акаунт