В очакване на първи клас! - 3

• 37 051
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
При нас купоните са около 3 лева, не запомних колко точно /2.80 примерно/. Синът ми не обича сандвичи, това за него е смесена храна, което е бляк по думите му. В предучилищната ме караше да му правя зелева салата, учителката се забавляваше с него.
Сигурно ще му давам ядки и плод, това и без кутия може. На обяд, ако ходи на занималня, ще яде в стола.

# 541
  • Sofia
Аз съм се спряла на този тип прозрачни папки, че ръбовете им не са остри:

Някой ако е виждал наживо, да свирне къде Hug

# 542
Аз няма да взимам подобни папки. Децата не са малоумни, за да запомнят картинките, ако не могат да четат още - на 4 учебника. При надписани тетрадки и маркирани със знак - както е при нас - не виждам никакъв смисъл да носим и папки.

# 543
  • София
Тази снимка е една от първите, които излизат под търсене "папка с цип". Излиза, че се продават онлайн в "Офис свят". Има и в Роел-98 като гледам.

# 544
  • софия
Изглежда ми доста обемна Thinking

# 545
  • Sofia
И на мен ми изглежда малко обемна, но ще пробвам.
Онлайн знам къде се продават, затова питах наживо някой дали е виждал, по възможност някъде из центъра Peace

# 546
  • софия
Хъм,  newsm78не съм се замисляла, пише кутия за храна , взех една линийка и си я представям, не е чак толкова голяма, съблазни ме това, че има технология да запазва темп. по ниска, представям си как му слагам сандвич с колбас и той решава че ще го яде в 4ч, и ми става лошо.  Rolling Eyes
Нашите купони са лев и 40, но той от стола няма да хапне нищо. Confused
Папки съм взела картонени с ластик.

# 547
Ако размерите са това 25/21/8 е направо огромна. Не знам с какво точно ще я запълниш дори, като оставим настрана огромното място, което ще заема в чантата. ...Това е чанта все пак, не кутия...

# 548
# 549
  • София
Раницата засега ще е тази:
http://www.parvolache.com/product.php?id_product=311, ще я поръчам отнякъде, където е налична и да не се разправям повече. Има сайтове бол.
Crazy
Канцеларии ще пазарувам от Карфур в някоя обедна почивка, сега ще им стартира кампанията:

http://www.promooferti.com/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%83%D1%80- … 0%B8%D0%BB%D0%B8/

От "маркови" раници се поотказах(засега), колега ще ме води до представителствата тия дни, та може да реша другояче. Но като цяло клоня да си сменя чантата ако трябва всяка есен, важното е, да не му омръзва и да му държим интереса буден.

За подвързване нищо не са ни казвали, надявам се да са готови/прозрачни, защото определено ме натоварва тази страна от "подготовката". Rolling Eyes

Вълнения ме тресат и то какви.. засега само притеснения, дано да ми поолекне, като видя, че си е намерил Мястото.

Кутии за храна определено няма да взимам, на първата родителска се говореше, да се съберем желаещи за кетъринг, т.к. в училището няма стол, за да не са на лавка целодневно децата.. Като си познавам обкръжението (в малка общност живеем, горе-долу се знаем кой какво.. силно ме съмнява да има единогласие и да се уреди тази страна, но хайде да не се настройвам предварително.) Мен ме интересува много живо този въпрос, понеже Човекът от как го помня е на супи и готвено. Сухоежбини не щЕ и не яде. Crossing Arms Като се замисля само за тази страна на медала, и автоматично някак ни отпада Занималнята, като възможност.

# 550
  • sofia
Аз съм се спряла на този тип прозрачни папки, че ръбовете им не са остри:
Някой ако е виждал наживо, да свирне къде Hug
Тези са много обемни и тежки. Имам чанта от такъв матерал с дръжка.

Red, да, тетрадки от 20 листа. Рядко има с тесни и широки редове с повече от 20 листа

# 551
  • софия
Момичета, имало някакви прозрачни подвързии, които се режели по размера на подвързваното нещо. Някой може ли да ми пусне линк да видя как изглежда това чудо?

# 552
Аз имам едни в работата - от едната страна са фиксирани като нормална подвързия, но от другата страна има лепенка - слагаш я, виждаш колко трябва, за да се опъне и да се отваря нормално и лепиш - а отгоре режеш - защото са реално за голям формат. Мисля точно такива да взема.
Купих и хартия за подвързване, самозалепящата. Е, или аз съм кьопавка или не знам - ама е ужасно трудоемко и ми остават петна с въздух, така че отпада.

# 553
  • софия
Аз имам едни в работата - от едната страна са фиксирани като нормална подвързия, но от другата страна има лепенка - слагаш я, виждаш колко трябва, за да се опъне и да се отваря нормално и лепиш - а отгоре режеш - защото са реално за голям формат. Мисля точно такива да взема.
Купих и хартия за подвързване, самозалепящата. Е, или аз съм кьопавка или не знам - ама е ужасно трудоемко и ми остават петна с въздух, така че отпада.
Тези ли? Тези ги знам. Намерих и такива. Thinking

Тук има клипче как да сложиш фолиото. Не съм пробвала да лепя, но изглежда лесно.

# 554
Точно такива, но напълно прозрачни мисля да взема.
Иначе - какво ти клипче - гледах няколко, ама  Joy

Общи условия

Активация на акаунт