В очакване на първи клас! - 3

• 37 050
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • sofia
Е, на какво да издържа. Тетрадките се изписват сравнително бързо. Ако има и найлонова подвързия отгоре.
Тия картончета струват колкото няколко тетрадки (по бегли мои спомени) newsm78 Просто не си заслужава.

# 601
 newsm78
Сериозно ли ще правите такива гимнастики ????????????

# 602
Е, на какво да издържа. Тетрадките се изписват сравнително бързо. Ако има и найлонова подвързия отгоре.
Тия картончета струват колкото няколко тетрадки (по бегли мои спомени) newsm78 Просто не си заслужава.

Абсолютно  Peace Найлоново облекло и етикета лепнат в/у него, така процедирам аз, само тетрадката се сменя и това е. Като ви слушам отпуска трябва да си взема да лепя и обличам   Crazy

# 603
  • София
По един лев са.
Давам си сметка, че се втелясвам прекалено много; обаче когато ежедневно работя да кажем леко подобни неща, много ме хваща яд, че разни случайни хора са се заловили с този бизнес и сеят халтураджийски продукти, на светлинни години от каквито и да било естетически критерии.

Какви гимнастики, бре. По минута на тетрадка. По образование съм с профил "труд и творчество".  Mr. Green

# 604
Толкова свежи тетрадки има, и български и на Габол показа някой по- горе.
Това е детско и свежо за мен, за каква халтура говорите? Чалгаджийките и Азис не съм ги виждала отдавна  Mr. Green

# 605
  • sofia
Абсолютно  Peace Найлоново облекло и етикета лепнат в/у него, така процедирам аз, само тетрадката се сменя и това е. Като ви слушам отпуска трябва да си взема да лепя и обличам   Crazy
Така подвързията (найлоновата) отива върху следващата тетрадка, не се налага и нов етикет.
Подвързиите на тетрадките на баткото още са здрави, явно съм случила но добър найлон.
Тези на учебниците изкарваха годината и то с "ремонт" с тиксо.

Подобна гимнастика (нови корици) правих, като намерих вкъщи тетрадки с 80 листа и ги разделих на 2 по 40, за да не купувам нови. Пък и са по-леки.

Ред, и аз си падам по труд и творчество, за това ти предложих с опаковъчната хартия.

# 606
  • София
А найлоновите подвързии фитват ли точно на тънка тетрадка формат А5?
Нещо не ми харесва идеята с фолиото; готова подвързия е по-добре.

И още едно въпросче.
По списък трябва да взема 5 бр. тетрадки с тесни и широки редове, 5 бр. с квадратчета и 5 бр. с бели листа.
Първите са само за български, а вторите по математика предполагам.
По роден край и другите предмети имат ли тетрадки първия срок?

# 607
Абе, хора - еднаподвързия е стотинки - купете - вижте как застава, преценете си. Правите такива разследвания за 15ст...

# 608
  • sofia
На тези тъничките (20 л) идват по-широчки, но не изпадат.
Вече на 40 и 60 листа идват по-плътно, но то си зависи от конкретната подвързия.

Даже ги ползвам като чета някоя книга и както си беше с етикета една колежка се учуди каква литература трябвало да четат децата. Успокоих я, че аз го чета, само ползвам подвързията.

По Роден край са с белите листа, основно рисуваха (ако не ме лъже паметта).

# 609
  • София
Даже ги ползвам като чета някоя книга и както си беше с етикета една колежка се учуди каква литература трябвало да четат децата. Успокоих я, че аз го чета, само ползвам подвързията.
hahaha

Мерси за информацията към "разследването" ми.  Mr. Green

# 610
Идеално пасваха найлоновите облекла, преди купувах на Донау, сега не съм виждала май  newsm78
За какво са тетрадките с бели листи?

# 611
Да рисуват карти /нали е Роден край  Peace

# 612
  • софия
Моята идея за подвързване на тетрадките е

Разпечатвам на лист А3 и от горе тънка прозрачна подвързия. Не тежи изобщо. За всеки предмет цвета е различен (като на папката Crazy). Чакам ММ да оправи етикетите, че нещо се замазват.

# 613
Интересно ми е на коя ли бройка преподвързана тетрадка през уч.година, ще ви мине ентусиазма от подобни аквилибристики  Crazy

# 614
  • софия
Какъв е проблема? Имам файла и само разпечатвам. Нищо сложно, време и трудоемко.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт