Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за стерилната среда при отглеждането на бебета?
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за стерилната среда при отглеждането на бебета?
Форумът съдържа различни мнения относно стерилната среда при отглеждането на бебета. Някои майки са предпазливи по отношение на стерилността, вярвайки, че чистотата е важна, но не трябва да се вманиачават. Други споделят опита си, че децата, израснали на село, рядко страдат от алергии, което ги кара да не се притесняват толкова за стерилната среда. Важно е да се отбележи обаче, че мнозина са съгласни, че чистотата е важна, но не трябва да се прекалява и бебето трябва постепенно да свикне с околната среда.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръките за излизане след раждането?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от приемането на желязо?
Не разбрах какво ми беше станало... Абе като някоя пенсионерка съм - на единия ден с кръвно, на другия с нещо друго
Изморявам се от стягане на една чанта багаж, а какво остава за преместване... Лека полека ще пълня кашоните и така... Там пък лека-полека ще разтоварвам. Добре че няма да чистя поне. 

Така ми се хапва една хубава мелба... Ще карам някой да ходи с мен май

И аз от 2-3 дни си имам достааа подготвителни контракции, за които мисля, че са нормални вече на този етап, но пък като ме стегне и се шашкам като не ме отпусне няколко секунди. Утре съм на лекар да я видим дунда и тонове да мерим.

Те се смеят били ги предопредили , че имало бременна жена да не я били стреснели . Аз си мисля колко смотан трябва да си , че да си мислиш , че като вземеш да прескачаш чужда ограда и да се вмъкваш така в двора по няма да стреснеш някой отколкото ако позвъниш на звънец и изчакаш културно да ти бъде отворено